Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz kételkedem #50124 üzenetére
Jaja, mert mikor keresek belekatt és egyből gépelek, ez már egy megszokott rutin, szóval tuti, hogy eddig úgy volt...
═════════════════════════════════════════
-
szakalistvan
senior tag
válasz kételkedem #49667 üzenetére
A kettő közül lesz valamelyik,sajnos nem találtam free megoldást.,a telefon kb 4éves.Már nem az van a téhómban mint régen hogy beviszem,kijön a szervizes srác és megszakérti.Legalábbis errefelé.
Nem tudja valaki mennyi egy függetlenítés?(Olcsóbb e a turbosim) -
mezis
félisten
válasz kételkedem #49602 üzenetére
A 486-os alaplapoknál volt szokás a műanyag távtartó, de akkor is volt egy db sárgarézből, mert a fém ház sem lehet csak úgy a "levegőben".
A csavarokkal óvatosan, van amikor szükséges a szigetelő alátét. (Túl közel van a nem földelésre kialakított fólia, nagy a csavar feje...)mezis
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
-
Andie
őstag
válasz kételkedem #49585 üzenetére
Hát ez egyrészt megnyugtató (mármint hogy nem a kazán a szar), másrészt rémes, hogy majd 80ezer lesz a gázszámla most fateréknál... (nálunk meg 12)
Köszi az infókat!Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Andie
őstag
válasz kételkedem #49574 üzenetére
Az agyam eldobom. Én itt Budakalászon egy hasonló méretü házban 3-4 köbméter fogyasztok / nap. Namost vagy az én órám csal, vagy fateré. Ekkora nem lehet a különbség!
(jó, én este 18-22 között begyújtok a földszinten a kandallóban, de ez nem okozhat ekkora eltérést!)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
zoo8800
veterán
válasz kételkedem #49315 üzenetére
köszi
és a Norton Ghost?
erről info, tapasztalat?rip and tear, until it is done
-
portoky
csendes tag
válasz kételkedem #49128 üzenetére
Rendbe akkor megnyugodtam..kicsit értetlenül álltam a cikk miatt..
Köszi a gyors választ! -
FRENK1988
veterán
válasz kételkedem #48833 üzenetére
Késsé meggyűrődött és szerintem már nem mutatna olyan szépen ha kikalapálnám.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz kételkedem #48826 üzenetére
És ha nekem csak az első rendszámtábla kell?
-
Xxxmorpheusx
csendes tag
válasz kételkedem #48691 üzenetére
De Ipod. Az biztos!
Kinézetre úgy néz ki min az Ipod Classic. De abban a típusban nem láttam 8Gb-osat. Akkor milyen lehet??? -
8nemesis8
veterán
válasz kételkedem #48637 üzenetére
Igen köszi, már korábban kikértem mással kapcsolatban a véleményét, most még nem tettem.
Ha valakinek van még ezen kívül véleménye a Fossil márkáról, órák tekintetében szívesen várom.
-
psyho777
tag
válasz kételkedem #47298 üzenetére
VGA hiba lessz.. szedj le egy 3d mark ot és nézd meg hogy terhelés alatt hogy reagál.. ha nem tünik el a kép akk nem vga!!
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
MODERÁTOR
-
brd
nagyúr
válasz kételkedem #45516 üzenetére
Igen, valami ilyesmi kellene, csak jóval szélesebb, és lehetőleg rövidebb (az eredeti fólia 12 mm "hosszú"; a hosszúság alatt itt a vezetékek haladási irányát kell érteni).
The only real valuable thing is intuition.
-
op9
aktív tag
válasz kételkedem #45240 üzenetére
Köszi, én is így néztem, h létezik a cég, meg gondoltam, h nettó árak, de ha ráteszem az ÁFA-t, még úgyis nettó ár alatt vannak...
De ezek szerint friss cég, mert még senkisem hallott róluk.How Bad Do You Want It?
-
DeFranco
nagyúr
válasz kételkedem #45178 üzenetére
Köszi!
(#45174) whited: please call 1-800-PIZZA
-
DeFranco
nagyúr
válasz kételkedem #45176 üzenetére
És ez Intel vagy AMD proci alatt fut le gyorsabban? És Nvidia vagy Ati kártyán szebb a csökkentett mód?
Arra gondoltál, hogy ezekkel, ami már fent van, ugye?
-
DeFranco
nagyúr
válasz kételkedem #45172 üzenetére
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a Spybot is fut rezidensen. Akkor most jól értem, hogy csökkentett módban kell átnézetni a gépet valamivel? Mi a legalkalmasabb? Sokat felsoroltatok, gondolom egy pár ebből alternatiíva, pár meg kiegészíti egymást.
Ja, és szeretném megjegyezni, hogy
[ Szerkesztve ]
-
pityeszka
őstag
válasz kételkedem #45153 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
breiner
aktív tag
válasz kételkedem #45161 üzenetére
igen mindent fel raktam, nem próbáltam még kártya olvasóban de a gép alap memóriájával is ezt csinálja ezért nem tudom mi van
"A gépedet nem a processzorod sebessége határozza, meg hanem a pénztárcád"
-
kovaripeti
aktív tag
válasz kételkedem #45091 üzenetére
De ott nincs olyan, ha alvóba van, akkor mikor kapcsoljon ki egy idő után. Csak olyan, ha nem nyúlok a géphez, akkor mikor kerüljön alvóba.
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45123 üzenetére
Most fut, ő már lasabb... Ez bőven meglesz a fél óra... A végeredményt majd Print Screen-nel mutatom Nektek is!
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45114 üzenetére
Érdekes....
Kb. 2 perc alatt végzett a remover, és az alábbi eredményt adta. A fekete ablakban a Hdd Remover "végeredménye", a háttérben pedig a HDD sentinel véleménye a lemezről...
Most merjem használni?
Szerk: Vagy próbáljam meg formázni?
[ Szerkesztve ]
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45111 üzenetére
Egy tök üres vinyó, úgyhogy adatvesztés veszélye nem áll fent!
Az ugye nem okoz gondot, hogy SATA2-es laptop-vinyó, és PC-ben van?!
-
honyike
aktív tag
válasz kételkedem #45109 üzenetére
Rendben, megpróbálom!
Ha félbeszakítom a fojamatot, azzal ugye + kárt nem okozok a vinyónak?
-
localhost
Közösségépítő
válasz kételkedem #45101 üzenetére
Méretaránya / anyaga / márkája / minősége/ kidolgozottsága azonos ?
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
törölt tag
válasz kételkedem #45088 üzenetére
Egy ilyen kis H0-s zsebpiszokért elkérni >5k-t... Kiadni érte meg pláne. (Egyébként nem tudom ennél egyszerűbb hogy lehetne.) Itt egyébként fele annyiba kerül.
-
marsu
veterán
válasz kételkedem #45095 üzenetére
Akkor már inkább egy komplett autó ...
... de én annyira nem szeretem a suzukit.
Ezért inkább Hondával járok most ...
Press any key to continue ...
-
pckownz
őstag
válasz kételkedem #45088 üzenetére
Ennél azért egyszerűbbre gondoltam. Egy jelképes ajándékot szeretnék egy swift őrült ismerősömnek, de azért köszi a segítséget.
-
Jofi81
őstag
válasz kételkedem #45062 üzenetére
SP3.
-
aero.
veterán
válasz kételkedem #44993 üzenetére
na, valami ilyesmire vágytam, köszönöm.
Vitus, köszi neked is. -
Hopkins_001
aktív tag
válasz kételkedem #44814 üzenetére
speedtouch 780i wl az elosztó,szóval router is bár írhattam volna wifit is.... na,de ez tök 8
melegszik,bár nem vészesen
csak mert már ez a 3. ebben a hónapban és nem létezik,hogy mindegyik rossz -
domyCz
csendes tag
válasz kételkedem #44789 üzenetére
tudom csak idegel már hogy mi van ezzel a sz...ral már.
-
Jim-Y
veterán
válasz kételkedem #44793 üzenetére
Jó persze a csavaros dolgot megtettem, nem vagyok fogyi Kikapcs-bekapcs-kikapcs-bekapcs megtette a hatását, persze most meg a windows telepítő fagyott be
-
domyCz
csendes tag
válasz kételkedem #44772 üzenetére
a vinyo: 35-37 C között
alaplap: 31 C
CPU : 23 C
Aux : 31 Cszerintem ezzel semmi gond
-
14adam
addikt
válasz kételkedem #44727 üzenetére
Nekem hátra az alaplapi hangkarira van csatlakoztatva és mégis értetlenkedik
Zoli1222 :Volt fent azóta Firefox és opera is,mindegyikkel ez volt a gond
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz kételkedem #44719 üzenetére
Igy van, nekem is Giga lapom van, abbol kiindulva irtam a bios resetet.
Viszont ha mar kattog vinyo, akkor talan ingadozik a tapferszultseg? Vagy a tap, vagy a lap hibazik.
-
Tim82
félisten
válasz kételkedem #44574 üzenetére
A probléma ezzel az, hogy ennyi helyem nincsen a házban. A 3.5" hely is foglalt egyébként, kártyaolvasó van ott.
Egyszerűen arról van szó, hogy adott egy Lian Li V300b házikó (konfigot ld. az adatlapomon). Az alaplapi USB-tüskéket lefoglalja a kártyaolvasó + a kivezetések az elő- és a hátlapra. Ezen kívül van egy Imon VFD kijelző szerelve a gépbe, ami vagy alaplapi USB-tüskére, vagy normál USB-portra köthető. Ha az alaplapra kötöm, valami mást ki kell húznom. Ezért gondoltam egy PCI USB kártyára, belső porttal.
Ez felvet egy újabb problémát. A DFI RS482 alaplapomon van 1 PCI-E x16, 1 PCI-E x1 és 2 PCI bővítőhely. A PCI-E x16-ban értelemszerűen a HD3650 van. A PCI-E x1-be egy Asus Xonar DX-et szeretnék venni. Az eredeti terveim szerint a két PCI-be pedig tv-tuner (ez megvan) és PCI wlan került volna. Az utóbbi kiesett a PCI USB miatt, viszont nem szeretnék kilógó USB wifi stick-et, ezért kellene a kettő belső USB port.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sgtyork
csendes tag
válasz kételkedem #44525 üzenetére
Köszi a tippet a Videó kártyát szeretném megvenni és most van a chieftec a gépbe. Csak attól tartok nem lesz elég.
És ez a SPDIF csatlakozó ez mire való tudja valaki ?
Sgt. YorK =|= Member of the National eSport Team =|= www.team-hungary.hu =| 2008 - 2009
-
uszkart
tag
válasz kételkedem #44429 üzenetére
Ok, köszi!
-
uszkart
tag
válasz kételkedem #44427 üzenetére
Jujuj, csak az a baj, hogy nem mindíg csinálja, van hogy napokig minden teljesen ok!
-
Kvazár
őstag
válasz kételkedem #44379 üzenetére
Igen mert amikor az készült, még a 8*-as széria sem volt a kanyarban sem. Szerintem. Ezért kérdeztem.
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
válasz kételkedem #44375 üzenetére
Ezek a karik tényleg ennyit esznek? Akkor a 420-as LC-m ezt nem igazán fogja bírni , vagy igen???
Hát igen inkább az nvidia mellé húz a szívem.
Jó az a kari amit belinkeltek, csak az ára is mert az inkább 30 mint 25.
Hűteni meg ezzel hűteném, ha rábírom majd tenni, szerintetek?Akkor a sok vid kari közül ezt javasoljátok, még akkor is ha másikban 1 giga memó van? ASUS EN9800GT/HTDP/512MD3
Thx.Üdv.
Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
-
qwertly
addikt
válasz kételkedem #43965 üzenetére
Szia,ha a memóriával a gond akkor sem ad képet a monitorra?És az jelenthet valamit ha a ps2 billentyűt kicseréltem usb-re és ott nem világított a Nom Luck billentyű ledje?
-
qwertly
addikt
válasz kételkedem #43959 üzenetére
Szia!A biost reseltem már + elemet cseréltem benne és elsőnek ps2 billentyűzet és egeret használtam.A memóriát nem tudom nem tudom tesztelni mert nem volt benne és úgy kellet vennem egy használtat amire azt mondta a srác,hogy jó de csak kivett egyet a pakliból és 500ft ide adta.
-
siskin
tag
válasz kételkedem #43525 üzenetére
Sajnos pont ilyet vettem és pont ott,de balga módon nem néztem meg a csatoló felületet.Márpedig az ilyen:
Ehhez kellene átalakító.Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!
-
Magnum_
nagyúr
-
lizakattila
senior tag
válasz kételkedem #43397 üzenetére
Hát nem egészen.
Csak azt akarom kideríteni, hogy kell-e ehhez valami spéci dolog, vagy egyszerűen bedobom a lapomba és elindul. Vagy ilyenről ne is álmodjak?
Egy ismerőshöz került valahonnan egy ilyen, de neki végképp semmi cucca hozzá és kérdezte, hogy nem tudnám-e kipróbálni?
Ezért kérdezősködnék, hogy ez működne nálam vagy sem?"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
sagit
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz kételkedem #43197 üzenetére
Köszi mindenkinek!
..elfelejtettem írni, h ez egy 1005HA.
De valszeg a billt ezen is hasonlóképpen tudom kivenni..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
kovacsroli
senior tag
válasz kételkedem #43197 üzenetére
szerintem az alján kapásból van matrica
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
FRENK1988
veterán
válasz kételkedem #42965 üzenetére
Ha minden igaz a Flash lejátszó húzta magával a FF-et
-
Voice24
őstag
válasz kételkedem #42894 üzenetére
Jó reggelt!
Lefuttattam a memtest-et, felraktam a hdsentinelt, egyik sem lát hibát, szerintük minden oké.
A biosban mit kellene pontosan megnéznem? Mert oda hónapok óta nem nyúltam bele, az nem lett piszkálva, az biztos. -
Vasinger!
nagyúr
válasz kételkedem #42878 üzenetére
Szóval van.
De gondolom 7.2-ből is van olcsó kínai szar?! -
cadarn
tag
válasz kételkedem #42299 üzenetére
Köszönöm a segítséget, meglepő hogy a táp csinálja mert ez már egy új max 2hetes táp az előzőt a vido kártya miatt vettem ki hátha az a baj. Az egy 400w-os chiefteck volt ez meg egy 480W-os gigabyte, ilyen gyorsan tönkre menne? Az alaplap az már inkább valószínű, elolvasom amit linkeltél még1szer kösz.
''Ez kizárt dolog mert nem tudom!''
-
csimav
őstag
válasz kételkedem #42092 üzenetére
Szia!
Közben kiderült, hogy a csávó OTP-s és a pénzt csak tegnap este 21:50 kor utalta át.
Sajnos ma reggel még mindig nincs rajta a számlámon.
Pedig OTP szerint reggel 6:00 óta:
"Státusz: Végrehajtva "Mi lehet a baj
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
csimav
őstag
válasz kételkedem #42092 üzenetére
Ok. Köszi.
Hát marha jó... A gyerek szerdán érdeklődött az egyik árucikkem után... Mondtam neki, hogy menjen el egy Erste bankba és fizesse be a számlámra a pénzt, mert akkor azonnal jóváírják. Hétvégére kellett volna nekem a lóvé, erre ma ír, hogy nem volt rá ideje, ma elutalja neten....És valahogy nem oldható meg, hogy még ma jóváírják a pénzt? Nincs vmi más átutalási mód?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
(Darkwood)
őstag
válasz kételkedem #41797 üzenetére
Erre a mondatból én erre következtettem, de azért rákérdeztem...
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Reaper04
aktív tag
válasz kételkedem #41754 üzenetére
Nagyon köszönöm a számomra érthető nyelven történt magyarázatot!
Amúgy rákerestem énis, de itt pont nem, elnézést!Üdv: Dave
-
runner 125
nagyúr
válasz kételkedem #41592 üzenetére
Köszi szépen!
Még egy kérdésem volna most; itthon néha a szomszéd wifijét használom, most is, mert nem akar működni a vezetékes.
Motorola modemem van, ledek világítanak, szóval net van, de valamiért mégsem tudok megnyitni semmit..
Mit nézzek meg és merre?
Köszi.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pincehely
addikt
-
8nemesis8
veterán
válasz kételkedem #41280 üzenetére
Ennyire nem vagyok jártas a témában.
De van benne logika. Tényleg nem egyszerű ezt összehozni.
Valakinek ismerőse nem dolgozik valami olaj gyárban -
8nemesis8
veterán
válasz kételkedem #41262 üzenetére
Igen tudom.
Viszont magyar megoldás még nincs fent a neten
Időtöltésre jó másra nem nagyon. -
pincehely
addikt
válasz kételkedem #41262 üzenetére
Azt a mindenit neki, ez nagyon durva!!!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
aero.
veterán
válasz kételkedem #41193 üzenetére
Lehet táp is, nem kizárt, de először nyomjon ott egy installt, aztán ha nem megy akkor nagyobb valószínűséggel hardware hiba.
-
<NewL>
addikt
válasz kételkedem #41142 üzenetére
Na ezt nem volt időm elolvasni már,faterral elmentünk Nyíreygházára,de ott ez : Samsung 32b350 20K-val többe került mint itt közelebb Mátészalkán. 98K volt meg kicsikartunk egy habverőmixer bigyót
Majd ha magamnak nézek tv-t biztos ,hogy átrágom ezeket a topikokat.
There's an app for that
-
Zsiványka
csendes tag
válasz kételkedem #40729 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
-
marsu
veterán
válasz kételkedem #40705 üzenetére
Most így visszaolvasva nekem úgy tűnik 8nemesis8 (#40695) hozzászólására lehetett válasz ...
-
8nemesis8
veterán
válasz kételkedem #39538 üzenetére
Az károsítottnak számít, hogy más megvette volna, de így egyenlőre nem tudtam eladni sajnos Bár pénzzel nem nyúlt le, mégis valahol ez kiesés nekem.
-
BullZeye
veterán
válasz kételkedem #39505 üzenetére
Nah , CMOS reset nem segített, másik kábellel, másik konnektorba téve se indult el most.
Most átmegyek unokatesómékhoz, elhozom a gépüket, és leteszetlem....nem tudom minek örülnék jobban...táp vagy alaplap, lényeg ugyanaz 1 hónapig használhatatlan gép...
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
8nemesis8
veterán
válasz kételkedem #38984 üzenetére
T5500as procim van,elvileg vinnie kell.
Köszi a linkeket, megpróbálom összehozni. -
marsu
veterán
válasz kételkedem #38951 üzenetére
pacsi kételkedem
Köszi!
Gratula az új arcszerkezetedhez ...
... mármint az avatarodhoz!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz kételkedem #38727 üzenetére
Igen, Everestel mértem. Jobb híjján.
Köszi a megnyugtatást. Bírom az ilyen arcokat. Gondolom te is az iskolában az a fajta voltál akit utáltak a többiek,mert állandóan kérdezet/visszakérdezett a tanártól.
-
-
zsole84
senior tag
válasz kételkedem #38616 üzenetére
Köszi szépen, már jó!
-
zsole84
senior tag
válasz kételkedem #38610 üzenetére
Beírtam, de olyan gyorsan lefut, h nem tudom megnézni.
-
total90
veterán
válasz kételkedem #38383 üzenetére
Én is az egy vinyó mellett agyaltam, csak gondoltam rákérdezek. Egyébként az újabb alaplapoknál már nincs olyan mint régen, hogy "x" GB-os vinyó a max. amit felismer ugye? Tehát gond nélkül viszi majd a 2TB-os vinyót is? Az alaplapom ASUS P5QL-E...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
csongi
veterán
válasz kételkedem #38264 üzenetére
Megrendelve
KajakFéreg .Szívesen -
csongi
veterán
válasz kételkedem #38261 üzenetére
Pontosan ilyenre. Hól lehet beszerezni és mennyiért? Ez tuti működő dolog?
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz kételkedem #38032 üzenetére
szia!vistám van és rendszergazdaként futtatom!temp mappa nicns törölve!mi lehet a gond ?:S
hmm..
-
Borisz76
veterán
válasz kételkedem #38009 üzenetére
Pénzt még soha nem adtam programért.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
mt33
csendes tag
válasz kételkedem #37839 üzenetére
Bizti? Mert ha rendesen elindul, utána csendesen duruzsol a venti, és nem is melegszik fel nagyon a gép, ha nem teszem rá az usb-s billentyűzetet, de különben magas fordulaton pörögve indul (összesen pár másodperc erejéig) hidegen is. Nem valami kapcsolója mehetett tönkre a ventilátor, hőmérő rendszerének?
-
jozsikamhami
csendes tag
válasz kételkedem #37580 üzenetére
Ja de en full hd dx 10 fullon
nem mind1
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kételkedem #37544 üzenetére
Ennek örülök. Többek közt az a jó benne egyébként, hogy a képfájlra csak rá kell klikkelni, és már mountolta is a virtuális meghajtóba, nem kell külön kattyogni a programon belül a mountoláshoz, meg jobb klikkes menüből kikeresgélni a hozzávalót (mint Daemonnál vagy Alcoholnál), egyszerűen csak társítja. Ráadásul az újabb virtuális meghajtók létrehozásához nem kell újraindítani a gépet, mint Alcohol 120% esetén, rögtön létrehozza. Kicsi, egyszerű, gyors, stabil (!) program, nem zavar be a DVD-írónak, és ingyenes. Ennél több nem kell.
Sk8erPeter
-
hfrankee
senior tag
válasz kételkedem #37477 üzenetére
Ok,értem a célzást!
csak hamar itélsz, mert minderre nem volt sajnos időm.Normális körülmények között az általad vázolt metodika szerint jártam volna el de a helyzet gyorsabb megoldást követelt....és igen elirtam
üdv -
törölt tag
válasz kételkedem #37343 üzenetére
Nyilvánvalóan nem. Neki olyan kellene, amit beledug a PCMCIA-ba, a túlsó végén meg PCI van.
-
krypton
senior tag
válasz kételkedem #37307 üzenetére
De hogy lehetett így "elmérni" egy gyári hűtőt?
-
total90
veterán
-
Csabee.
nagyúr
válasz kételkedem #36841 üzenetére
szerinted ennyi hibás szektort képes helyrehozni? múltkor egy 16szektorhibás maxtort helyredobott nekem, de ez 65ezres szektorhiba, jó h nem minden szektora hibás.. nem tudom hogy eshetett szét ennyire a hdd neki, és kb 13napot ad rá még a hdd sentinel az szép..: ) (pedig nem futott sokat a hdd)
Üdv: Csabee.
-
Andie
őstag
válasz kételkedem #36769 üzenetére
Köszi, próbálom!
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Medcomp
tag
válasz kételkedem #36759 üzenetére
Ez bennem is felmerült, de kicsit költséghatékonyabb megoldás is szóbajöhetne
www.medcomp.hu
-
Csabee.
nagyúr
válasz kételkedem #36589 üzenetére
köszi felrakom ott a kérdést, amúgy én hülye az akkunak a nevét írtam le előbb szóval a készülék típusa az Sony DCR-TR7000E
Üdv: Csabee.
-
MODERÁTOR
válasz kételkedem #36491 üzenetére
Hát nemtudom, épp azért kérdezem De akkor ok, odamegy majd
Everybody lies.
-
Mario88
tag
válasz kételkedem #36368 üzenetére
Köszönöm! Akkor feltérképezem a választékot.
-
toth_janika
őstag
válasz kételkedem #36349 üzenetére
Csabee.: Routerrel nem hiszem hogy gond van, mert WLAN-on OK a dolog, illetve, ha kábellel tolok rá egy másik gépet, akkor is rendben! Közvetlenül nem próbáltam, mert UPC-s net, és nincs beregelve a gép!
kételkedem: Köszönöm Neked is! Lehet az lesz![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
csimav
őstag
válasz kételkedem #36318 üzenetére
Szia!
Igazából az egymással való játszás érdekelne.
Tehát ha én mittomén pl. CoD2 ben indítok egy szervert, azt öcsém x-fire-n látni fogja a Helyi(LAN) szervereknél? És feltud majd rám csatlakozni?Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest