Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz (Bundás) #38868 üzenetére
Alaplap. PCChips M952+Intel Pentium 4NW Hyper Threading, 2x512 DDR1 400Mhz ram (kingston+noname), Hipro 350W-os táp+ Ati 2600xt(400w ajánlott van ráírva, de mondták, hogy márkás táp elbírja, Hipro elvileg az ) 3dmark-al szeretném tesztelni de az kiirta installnál, hogy ask toll-bar hiba(mivel nem akartam felrakni azt a szennyet), persze a hivatalos oldalról letöltve. A lap egy másik gépből lett kiszedve ott 1 gigás modullal és egy Hd3650-essel futott szépen, simán vitte a GRID-et és Pro Steet-et, 350W-os Codegen táppal!
Szerk.: Jah és most raktam be egy 8cm-es ventit a házba egy kis extra levegőmozgatásnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Studiossrác
aktív tag
válasz (Bundás) #36496 üzenetére
Most nem tudok próbálkozni, mivel 3 hétig kölcsönadtam a gépem. Ha win7 alól akarok firefoxal belépni a ph-re, nem tudok sehogyse belépni. Beírom a felhasználó nevemet és a jelszavamat, leokézom. Bejön a piros felirat(fejből nemtudom, hogy mi pontosan, de tudjátok ha ráklikkelsz akkor egyből belép az oldalra, nem kell megvárni azt a pár másodpercet). Ha ráklikkelek a feliratra egyből visszadob oda ahol a felhasználó nevet és a jelszót kell beírnom(ha nem klikkelek rá, hanem megvárom amíg ő maga lépne be, akkor ugyanoda rak vissza, csak akkor le kell telnie annak a bizonyos pár másodpercnek)
Remélem érthető, hogy mit csinál a gép. Én se értem, de van xp is a gépen ott megy firefox alól is. Beállítások: sose turkálok ilyenekbe, sütiket engedélyeztem...kivételek jó ötlet, megnézem majd bár sose tettem oda ezt az oldalt, úgyhogy eléggé kicsi erre az esély.
Verzió: folyamatosan frissítem a firefoxot.
Esetleg beírom és engedélyezem: ezt megpróbálom majd -
G@bi90MR
aktív tag
válasz (Bundás) #35454 üzenetére
Égésnyomot nem látok, beraktam, indítottam a gépet, tapogattam a vinyót, de nem éreztem semmit sem, hangja sem volt. FSP PNF400 a táp.
Szerencse a szerencsétlenségben, a képek 80%-át tegnap átmásolta a gépemre, a maradék pedig megvan memóriakártyákon.
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz (Bundás) #31379 üzenetére
Örülök, hogy neked is bevált a Win 7. Ez tényleg jól sikerült op rendszer. A megahjtó címzést nekem is hülyén oldotta meg. Van egy kicsi meg egy nagy winyóm. Kicsin van az XP nagyon a W7. Xp alól a kicsi a C és a nagy F, vizsont ha W7-et töltöm be akkor a nagy a C és a kicsi az F. Eddig nem volt komolyabb kavar belőle, szóval működik. Nekem a formázással sem volt gondom. Amúgy miért nem jó a gyorsformázás neked? Csak nem titkosügynök vagy?
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz (Bundás) #31329 üzenetére
Maga a telepítő 3-4GB körüli (az egyes verzióknál eltérő méretű), 10GB mint rendszer partíció bőven elég sztem. A többit játékok (megmaradnak a mentett állások egy esetleges rendszerelszállásnál), filmek, zenék, stb meg mehet egy másik partícióra.
Sztem érdemes a Win 7 RC-t feltenni, ez legálisan letölthető (így RC teszter leszel, néha küld a MS-nek infóket, persze semmi személyeset). Így 2010 májusig használhatod legálisan updetelheted, stb. Utánna 2 óránként bedob egy képet, hogy vedd meg. De addigra...
Driverek tekintetében nem kell félni, mindent felismert nálam is, ha mégsem az esetek 99%-ban megeszi a Vistás drivereket (nálam egyedül a Wlan adapternek kellet Vista driver).
Gondolom hallotál a benne ülő XP "emulátorról". Ezt külön kell telepíteni és 3D-s alkamazások nem futnak rajta (én ezért hagytam egy fullos XP-t is a gépen).
Maga a kezelése elég egyértelmű, nem zavaró hogy nem tud magyarul (de a magyar bill. kiosztás ismeri).#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz (Bundás) #31326 üzenetére
Win 7.Jóval kisebb erőforrásigénnyel rendelkezik és sokkal gyorsabb is (sztem stabilabb is) mint a Vista.
Ha van 4GB RAM-od 64bit amúgy 32bit (utóbbinak kevesebb is a hw erőforrásigénye).
Ezt használom hetek óta, stabil, megbízható oprendszer. Engem meggyőzött teljesen.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz (Bundás) #27451 üzenetére
A helyzet a következő: van egy MX440-es kártyám, ami aktív hűtéses, meguntam, és vettem egy ugyanilyet, csak passzívat. Meg van véve, tehát ha amúgy működik, nyilván nem dobom vissza 1-2% esetleges teljesítménykülönbség miatt (meg amúgy sem, hisz ha működik, akkor működik), csak a sima mezei kiváncsiság hajt, hogy lehet-e relációjelet tenni a két kártya közé. (meg hogy mekkorát nyilván, csak éreztetni akartam az egyszerűséget).
Az is lehet, hogy az orrom előtt van a megoldás, csak ilyennel még nem foglalkoztam. Aida van a gépen, meg Everest, 3D Markokat nem ismerem, csak a nevét hallottam, de ha az a megfelelő, nem zárkózom el tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
válasz (Bundás) #24492 üzenetére
Kaspersky Internet Security-t használtam már azelőtt is mielőtt a gép elkezdett fagyni, nem volt vele semmi gond. Spybot S&D nem talál semmit. HD Sentinel szerint nincs BadSector.
A VGA, HDD, proci, alaplap hőfök mind átlagos hőmérsékleten mennek még terhelten is. Tuning volt de aztán jöttek a fagyások (addig stabilan ment) akkor vissza mindent alapra de az sem segített. Memóriákat rakosgattam már ide-oda a slotokban de az sem segített.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz (Bundás) #24492 üzenetére
Sorry, mozgott.... IDE.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BlazR
tag
válasz (Bundás) #23363 üzenetére
1.: A kék halál rnedszeres ha játszok, nyugalmi állapotban teljesen hibátlanul működik a gép.
2.: Még folyamatban
3.: Igen van, 2 db - 12centis ventillátor (cooler master), + most egy 4 cm-s kis gagyiság, ami rettentő hangos.
4.: Plusz dugasz rajta van a videókártyán:6pines.
5.: Chieftec GPS 500 AB A, jelen esetben a tápról jövő 6pines ág van a videókártyára kötve(nem átalakított, és ide nincs más kötve).
Operációs rendszer: Win XP sp2Megpróbálkozok még azzal hogy a processzorhűtő ne a videókártya felé nézzen, hanem a memóriák felé. Azthisem ez lehetségses is( mármint az elforgatás).
[ Szerkesztve ]
E
-
hugobossi
csendes tag
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz (Bundás) #21335 üzenetére
akkor kidobom a gépből
ca cpma? xfirém resource név mellette szabóbéla vagy kovácsjános vagy vmi ilyesmi -> vegyél fel
[ Szerkesztve ]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
-
neongorack
senior tag
válasz (Bundás) #19943 üzenetére
Hőmér4séklet rendben, táp porszívózást majd megcsinálom holnap, RAM okat még nem teszteltem más gépbe, majd arra is kerítek sort, kondikkal sztem nincs baj, de majd rálesek, kösz a tippeket, remélem meglesz a hiba okozója, majd írok ha van valami, thx.
Üdv: neongorack
-
AthlonXP
őstag
válasz (Bundás) #19796 üzenetére
Pedig tényleg gyári időzítésekkel csinálta a hibát...
Az Orthos 30 percig ment egyedűl és csak utána indítottam el a többi cuccot ( bár azt hittem, hogy ha több minden megy együtt, akkor az jobban igénye veszi a gépet... ) . Nem fogok XP-t használni, most már marad a Vista, csak mivel a procim ilyen, így az mellett nem sok game fog menni, úgy mint XP-n. Majd nyomulok a Sims 2-vel .
Vista alatt stabilabb a gép, így mostmár marad ez.
A prioritás a progiban alapól "1", gondolom az a "High", nem? -
nrbii
tag
válasz (Bundás) #19314 üzenetére
Kicsit félreértettél szerintem...
Van egy 4+ GB-s MPG-m, 60 perc. Ebből le akarom vágni a reklámokat, marad 47 perc, amit kb. 500-550 MB-ként képzelnék el végeredményül (Xvid). Viszont a hangsáv nagyon sok helyet foglal, ezért tömörítettem MP3-ba egy külső program segítségével (most már tudom, hogy VirtualdubMod alól is ment volna a tömörítés, csak nem volt Lame MP3 kodek a Windows-omba beépítve, de most már telepítettem, de ez most mindegy).
Tehát van egy vágott videó, erre betéve az MP3 hangsáv, amit elvileg "Direct stream copy" módban kezel. Amikor elmentem a végén, akkor az MP3-mat is vágja, gondolom... (Ugyanis mivel a videóból ki vannak vágva részletek, a hangból is kiesik ez a rész.) Ez lett volna a kérdésem, hogy tudja-e vágni, de akkor ezek szerint értelemszerűen igen.
Köszönöm a segítséget, további szép napot!
-
Apollyon
Korrektor
válasz (Bundás) #10244 üzenetére
Adtak hozzá molexet pluszba, de azt nem tettem bele mert a tápnak van külön molex csatija a videókariba ami négytűs és azt tettem bele, már leteszteltem a karit pl San andreassal fullon ment élsimítással, szóval működni működik, csak a ledek nem mennek. Tápot szerzek újat, de akkor most rakjam addig vissza a 9600XT-t?
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
válasz (Bundás) #10235 üzenetére
OK. Köszi. Tehát ha jól működik akkor nem kell lecserélnem a tápot? Csak az az óriási bibi, hogy nem világít a HIS 1650PRO lámpája egyáltalán. Az nagyon nagy gáz???
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
attrax
aktív tag
válasz (Bundás) #5002 üzenetére
Gondoltam hogy a sok nyamvadt ápdét szórja tele a hdd-t.Amúgy sosem vettem még észre hogy miért is kell nekem az de mindegy azért biztos ami ziher ráengedtem a gépre.Ok akkor csekkolom a cuccokat amit küldtél.Köszi szépen!!Amúgy lol derültem a hsz-aidon,eiden izé mindegy csao!
Unterschreiben
-
supesz
aktív tag
válasz (Bundás) #4727 üzenetére
Találtam egy parancsot, de még nem tudtam működésre bírni.
Nem is a pranccsal van a baj, hanem a kapcsolóivaltaskkill /f /fi "USERNAME eq NT AUTHORITY\SYSTEM" /im notepad.exe
Ezt vhogy úgy kellene átszerkeszteni, hogy az OUTLOOK.exe processzt tudjam bezárni az éppen aktuális felhasználó alatt.
Ha ebben tudnál segíteni?!Bundás:
Ha gondolod van egy topik a batch programozásról én ott vok. Ott célírányosan folytathatjuk.[ Szerkesztve ]
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
PPSH
őstag
válasz (Bundás) #164 üzenetére
a bios olyat tud hogy le is tudja tiltani az ide portot+at is lehet allitani RAID-ra ezt nemtom mi lehet.most neztem meg 2 fele SATA driverrel(amit akkor lehet foltenni amikor bootol a Win hogy telepitsd)de egyikkel se jo.mi a francnak van akkor rajta ennyi SATA port ha valamiert nem mukodik.inkabb raktak volna ra 2 db-t ami tuti hogy mukodik
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest