Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Relisys
senior tag
válasz zsolesz010 #25297 üzenetére
tudsz mondani valami tipust?
-
Relisys
senior tag
Hello!
Létezik olyan router ami egyben adsl modem is?
-
sby75
tag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek amivel saját fényképből analóg falióra számlapot tudnék csinálni.Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Nanya 4x2Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, HIS 5570 1Gb, Adata SU800 SSD 256Gb, Hitachi 500Gb, WD Blue 1Tb, Pioneer DVR-111D, Samsung SyncMaster940N.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tupacamaru #25291 üzenetére
Próbálom megfejteni, hogy vajon te csak nézel, de nem látsz?? --> [link]
(#25284) és (#25286) közül szerinted melyik volt korábban??[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
tupacamaru
veterán
válasz Sk8erPeter #25288 üzenetére
Próbálom megfejteni hogy ezt miért nekem válaszoltad, ahelyett hogy FireKeeper kollégának javasoltad volna??
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
macy49
tag
válasz JóGéza #25285 üzenetére
Kedves JóGéza!
Köszönöm a segítséget, most már tisztábban látok az árak terén. Az a helyzet, hogy én akarok venni egy IDE-s Mobil Rack-ba egy használt, de nem leharcolt winyót. Ezt ajánlották ismerős körökből 5000 ért. Én viszont ismerve a SATA II-s árakat, úgy 4000 -4500 körülre gondoltam, inkább 4000. Kösz a segítséget Neked is és koxes kollégának is.
Üdv.A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz tupacamaru #25286 üzenetére
Nekem eddig nem volt régiókódos problémám, ha futott az AnyDVD is.
Akkor meg minek firmware??Sk8erPeter
-
tucsike86
tag
válasz tupacamaru #25286 üzenetére
... vagy átkódolni valami utillal, ami szintén kiveszi. Régen a DVDShrinket használtam erre.
-
tupacamaru
veterán
válasz FireKeeper #25283 üzenetére
Sajnos nem. Ezért szoktak RPC-s firmwaret kiadni PC DVD-khez is, ami kiveszi a régiókódot.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz FireKeeper #25278 üzenetére
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#25282) koxes: légyszíves ne buzdíts senkit felesleges pénzkidobásra, amíg nem muszáj, és amíg nem vagy kellőképpen tájékozott.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
koxes
tag
válasz FireKeeper #25281 üzenetére
úgy lehet hogy veszel egy régiómentes lejátszót!
-
FireKeeper
nagyúr
-
koxes
tag
válasz FireKeeper #25278 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
találkozott már valaki olyan problémával, hogy egy gép az eredeti dvd-ket nem játsza le, arra hivatkozva hogy "nem európai kódolásúak"? más dvd-vel nincs baja. rendszer winxp dvd- asus író asszem plextor belsővel. valami kodek kéne, vagy ilyesmi?
előre is köszsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Szplöttyy
senior tag
Másik kérdés:[link]
Harmadik: Pixmania.com-ról érdemes várásolni? Megbízható?
Smoke & Torque
-
macy49
tag
Uraim!
Szeretném megtudni, hogy egy használt, tökéletes állapotú, (így mondják) közel 5 éves 120 GB-os Maxtor (7200 rpm, Ultra-ATA/133, 2 MB)-os winyónak mennyi a reális ára.
Abban az esetben, ha nem jó helyre írtam mélységes elnézést kérek. Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #25270 üzenetére
Vagy esetleg valamilyen progival lehetne javítani az mp3-akat?
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
THX! És esetleg ugyanezt az mp3DirectCut-tal nem lehet megcsinálni? Lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmem valami.
Még egy kérdés mp3-fájlokkal kapcsolatban:
több letöltött zene mp3-fájlomban is van egy rövidke ugrás, amitől az egész ritmus "megugrik", olyan, mintha kb. fél másodpercet ugrana előre a számban.
mp3DirectCutban lejátszva annál a résznél a szám egyszerűen leáll.Ez több, egymástól független mp3-as albumnál is előfordul, van tippetek, mi az oka?
Codechiány vagy drivercsere?
Ha codec, akkor melyik?Szerk.: tulajdonképpen nem értem, mitől függ, mert rengeteg más mp3-nál meg nincs ilyen probléma, zökkenőmentesen megy.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Tom07
csendes tag
Sziasztok, barátnőm gépének van valami probémája, mégpedig az, hogy kikapcsol.
Ma már háromszor. És nem is volt megterhelve a rendszer, mert csak az adobe reader ment. Pontosan nem tudom a konfigurációt, de kb 2-3 éves amd proci, ati x1300, meg én vettem tavaly egy codegen 450es tápot bele.Azt mondja serceg valami.
Nektek van ötletetek? -
joey7
őstag
Hali,
mivel a topikjában nem jártam sikerrrel ezért idehoztam a kérdésemet.
Az mp3 lejátszómat szeretném Bluetooth headszettel hallgatni.Ehhez keresek adaptert/átakítót amit a lejátszóhoz kéne csatlakoztatni.
Mit kéne vennem hozzá? -
csongi
veterán
válasz fastleslie #25249 üzenetére
Azt kell tenned hogy router
-
shteer
titán
válasz tucsike86 #25261 üzenetére
kicsit elgondolkodtam h mit is írjak erre, de végül csak ennyit: be van buttonolva
nem ma kezdtem azéééé de ez most nem kicsit bosszant. mégis tárcsázni akar, kapcsolódni az adsl szolgáltatáshoz.
ha böngészőt indítok akkor is, akár ie, akár ff - de még alaphelyzetben is felugrik
szerintem jónak tűnik..
-
törölt tag
válasz shteer #25259 üzenetére
Ja-ja-ja... hogy egy programablak ugrik fel, azt hittem hogy az emlékeztető buborékokra gondoltál. Ha azt meg lehet adni, akkor azt csakis a program konfigurálásánál lehet megtenni ( pl. INI fájlban vagy "Beállítások"-nál, stb. ).
szerk.: Csak most látom hogy az IE egyik ablakáról van szó...
[ Szerkesztve ]
-
-
PiciKenny
senior tag
Hály evribádi
tudom hogy nem ilyen forum.. de érdekelne Com alaplap kábel (sw frissítéshez) aki tud pübe szóljon legyen szives! nagyon kéne!
Előre is köszönömui:ha ezért moderálást kapok akkor párdon, irányítsanak át oda ahol ezt lehet "kérdezni"
-
-
Szplöttyy
senior tag
Raktam bele 1db 256os memóriát... Monitort rádugtam, de nem ad képet, bekapcsolom, felpörög, de a monitor "standby" módban van, és semmi kép nem jón ki rá... Mind a 3 foglalatba próbáltam... Ötlet?
Smoke & Torque
-
total90
veterán
Ha nem gond betenném ide is a kérdésem.Hát ha valaki itt tudna segíteni,akár privátban is.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Nézegettem, hogy hova is írjam a kérdésemet ez tűnt a legjobbnak...
Szóval nekem az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan microSD wifi kártya ami nem csak wifi adapter hanem egyben memória kártya is (legalább 256mb de jobb lenne 512)
Sima microSD Wifi kártyát rengeteget találtam és olcsók is de sehol sem írják, hogy van e bennük külön memória is. Nekem meg kéne...
Ha esetleg valaki tud segíteni, nagyon megköszönném!
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
FRENK1988
veterán
Hellóka mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy a VGA-n volt valamilyen rózsaszines ragadós szilárdabb paszta (vagy mi) és nem tudom hogyan eltávolítani. Kellene 1 kis segítség. akár PM-ben is.Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
fastleslie
senior tag
van egy switch két géppel összekötve. Az egyiken Vista, a másikon XP. A gond az, hogy az egyik csatlakozott, a másik már ezt nem tudja megtenni (egyszerre csak az egyik tud csatlakozni a NET-re)
Mit kell beállítanom, hogy békésen megférjenek egymással, mindkét gépről lehessen egyidejűleg NET-ezni? -
MODERÁTOR
Üdv mindenki!
Egy olyan gondom lenne, hogy eléggé összekeveredtek a boot dolgok a gépemen. a részletek itt. Most ott vagyok, hogy az 500as winyó egyik partícióján van a win, a 160as egyikén meg a boot dolgok, így ha kiveszem a winyót, nem megy a win, illetve ha mentés akarok csinálni a rendszerről beleveszi azt a partíciót is, amin a boot dolgok vannak, de azon meg van 50giga cucc, és azért nem akarok 70gigás rendszermentést
Szóval hogy tudnám azt megoldani, hogy a boot dolgok átkerüljenek oda, ahol a win van? Reinstall nélkül ha lehet..
Everybody lies.
-
shteer
titán
-
shteer
titán
adott egy gép amin otthon adsl van. a koliban viszont lan-on jön a net
a probléma: állandóan felugrik a kapcsolódás ablak.
hogy lehet rákényszeríteni a manuális kapcsolódásra? ismerős már kivan nagyon én meg nem akarok felesleges tanácsokat adni
szerintem jónak tűnik..
-
04
tag
Szép napot uraim!
Az antivirus 2009-et hogy lehet a gépről eltávolítani?
Mindig futtatni akarja magát, nekem meg nem kell!
Segítsetek!!!
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Mi az a kombináció-... amitől az iso 8859-2 -ben az Ő Ű nem krix-krax lesz, hanem normális Ő Ű?!
Köszönöm...
ui: guugliztam, de nem találtam sehol se és marhára idegesít...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Lavves
tag
Sziasztok!
GMC Toast(er) háznak tudja valaki, hogy van-e MicroAtx változata?
-
Perzsa
tag
Sziasztok!
P4 1,8@2,6Ghz, 4X AGP, 1GB Ram -os géphez mi a maximum GPU amit még kihajt?
Ati 3450 256Gbyte?
Köszi!It isn't expression
-
macikos
addikt
Nem Az egy dolog, hogy Data.hu már nem olyan mint régen.
Viszont itt valami egészen komoly szoftveres történet van a háttérben. Tehát amint elindítom a GoogleChromeot, begyorsul a letöltés. Semmit nem nyitok meg benne, egyszerűen csak fut.
Egyébként Chello-m van.
Na mindegy, marad az XP reinstall. Úgyis régóta nem volt már ezen a gépen
[ Szerkesztve ]
-
-
csongi
veterán
válasz #95904256 #25231 üzenetére
Szerintem az csak saccolós adat lenne. Azért lenne fontos, mert egy hiba jelenség van. Mégpedig egy pár óra elteltével a rendszer memóriát 94% kihasználtságra növeli valami. Úgy hogy nincs semmilyen program elindítva. Önmagában produkálja ezt. És nem a lapozó fájlokat foglalja le, hanem a memóriát eszi meg.
-
ANT
addikt
válasz macikos #25225 üzenetére
Ne Flashget-tel tőccsé' onnan, próbáld ki a DataGet-et. Az eléggé egyenletes tempót hoz, nálam legalábbis. Na jó, néha lezuhan 800-900kByte-ra, de mégse 250-re!
(Szintén DIGI Lan StartNet?)
Szerk: feltéve, hogy a probléma nem a datás szerver leterheltségére vezethető vissza.[ Szerkesztve ]
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
csongi
veterán
Tud e valaki olyan programról ami megmutatja, hogy pillanatnyilag melyik program mennyi rendszer memóriát foglal le. Fontos lenne nagyon
-
Draut_HeV
tag
Meg lehet mondani a Vistának valahogy (x64 SP1), hogy ne kapcsolja ki a merevlemezeket, ha csak újraindítom a gépet? Marhára idegesítő, hogy újraindításkor leáll-felpörög a HDD, mellesleg nem is tesz jót neki.
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
macikos
addikt
Na emberek. Ilyet én még nem láttam.
Töltök Data.hu-ról jó lassan, 250kByte/s-el, FlashGet-tel. Amint elindítom a GoogleChrome-ot, a letöltés begyorsul teljes sebességre, ami nálam 20Mbit, azaz legalább 2000kByte/s! Amint kilépek a GoogleChrome-ból, visszaesik a sebesség!
Mi a franc folyik itt?
-
MODERÁTOR
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudtok olyan progit ajánlani, amivel mp3-at lehet még kisebb méretűre tömöríteni?
Igazából csak duma van felvéve mp3-ba, szóval annyira nem számít a minőségveszteség (persze azért ne legyen teljesen lebutított, azért még lehessen érteni a dumát ).---------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#25220) Szplöttyy: mielőtt kidobnád, inkább add nekemSk8erPeter
-
Szplöttyy
senior tag
Na, új fejlemény, még mindig RAM nélkül:
Bedugtam egy ps2es bill-t, gép indít...semmi...nézek mivan?! semmi... bill-t kihúz már pörög is a venti, megy a gép...menetközbe bill rádug...gép azonnal megáll... Egyedül a procihűtő pörög, kb fél fordulaton... Ilyet se láttam még... Mindegy... Ezer pénzért veszek 256 ramot, ha jó-jó ha nem, akkor kidobomSmoke & Torque
-
Relisys
senior tag
Hello!
Van valami ötletetek, hogy a dvd írom miért csak sima lemeznek lát egy DL lemezt??
Nem tudok vele sima dvd-nél nagyobb médiát kiírni. Próbáltam sok programmal. Sőt még firmware-t is frissítettem. LG GSA-H20L íróról van szó és elvileg támogatnia kell a DL lemezt. -
Blaze71
őstag
válasz #95904256 #25216 üzenetére
Jó, van benne valami, mert a CPU is különböző részegységekből tevődik össze. Viszont jelen esetben arról van szó, hogy a tisztelt kollega elvileg megsütötte a CPU-t, csak nem biztos benne, mert nem volt szaga. Viszont amit Te írtál, az arra enged következtetni, hogy amennyiben a CPU egyes részei rosszak, akkor van ilyen-olyan beep, ha meg teljesen döglött, akkor néma marad. Az mondjuk biztos, hogy nem csekkoltam le tucatjával az alaplapokat, hogy mit szól, illetve mit beeppel egy-egy hibás CPU esetén. Lehet, hogy Neked ez a szakterületed, az is lehet, hogy Te naponta ezzel foglalkozol, én meg csak hobbi szinten építgetem a családnak és ismerősöknek a gépeket. Ha tévedtem, akkor bocs, nem akarom eröltetni a dolgot, csak próbáltam józan paraszti ésszel mérlegelni.
Végülis félig-meddig egyről beszélünk:
"Először is, mit értesz az alatt hogy a CPU számolja ki a beep kódot? Mert nem kell azon mit számolni, hiszen előre definiálták őket. A BIOS szépen sorban teszteli a dolgokat és ahol elakad, annak a kódját lecsipogja."
Na, én is ezt írtam, hogy a Bios utasításai szerint és a chip meg vezérli a "sípot". Ha ez hülyeséghez vezetett, akkor vállalom. Viszont ha a CPU akár összetevők szintjén is bárhol hibás, az nem jelenti azt, hogy jó. Az egész onnan indult, hogy írtad az említett próbálkozásra, hogy a CPU tutira jó, mert sípol a cucc. Ezek szerint ha részben jó, akkor is sípol, de attól még nem biztos, hogy jó. Na, így már pontos???? Nem akarok ezen rágódni hetekig.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
törölt tag
válasz Blaze71 #25213 üzenetére
"Tisztázzuk. Lehet, hogy kell CPU ahhoz, hogy a Biosban található utasítások lefussanak, de biztosan nem azért, hogy a CPU számolja ki a beep kódokat. Ha így lenne, akkor egy döglött CPU esetén nem lenne egyetlen beep sem és gondolom poénból nem írják bele a listába, hogy milyen kód is jelenti a rossz CPU-t. Ergo a halott CPU nem számol semmit, bár lehet, hogy azért van rá szükség, hogy a Bios ne érezze magát hülyén..."
Jól van, tisztázzuk ha akarod.
Először is, mit értesz az alatt hogy a CPU számolja ki a beep kódot? Mert nem kell azon mit számolni, hiszen előre definiálták őket. A BIOS szépen sorban teszteli a dolgokat és ahol elakad, annak a kódját lecsipogja.
Másodszor rossz CPU nem egyenlő döglött CPU. Például ha a BIOS fejlesztők megírták hogy teszteljék a CPU különböző részeit ( pl. FPU, cache, stabilitás, üzemmódok, CPU belső állapotjelzők, számlálók, stb. ) akkor miért ne adhatna ilyen hibakódokat?
Harmadszor, ha valamit csak sejtesz, de nem értesz hozzá, akkor inkább kérdezz, mert különben az állításaiddal más laikusokat is csak félrevezetsz. Ráadásul a hülyeség gyorsan terjed.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
válasz Sk8erPeter #25182 üzenetére
Próbáltam...A HD Sentinel meg azt írja,hogy sok-sok hibás szektorom van és nem egész fél napot ad még hátralévő élettartamnak.
Aztán keresgéltem a neten és leszedtem valami "űber jó" bad sextror elhárító programokat Fele ki sem mutatja ,hogy hibás,a másik fele meg azt mondja,hogy a művelet nem végrehajthatóHa nincs jó, ló a szamár is.
-
Blaze71
őstag
válasz #95904256 #25204 üzenetére
Tisztázzuk. Lehet, hogy kell CPU ahhoz, hogy a Biosban található utasítások lefussanak, de biztosan nem azért, hogy a CPU számolja ki a beep kódokat. Ha így lenne, akkor egy döglött CPU esetén nem lenne egyetlen beep sem és gondolom poénból nem írják bele a listába, hogy milyen kód is jelenti a rossz CPU-t. Ergo a halott CPU nem számol semmit, bár lehet, hogy azért van rá szükség, hogy a Bios ne érezze magát hülyén...
-
Blaze71
őstag
válasz Szplöttyy #25202 üzenetére
Na, bakker! Nem gondoltam volna, hogy memória nélkül akarod elindítani. Az összes program a memóriában fut, tehát memória nélkül működésképtelen a gép. Teljesen jogos az a felvetés, hogy elsőnek azt ellenőrzi a Bios.
A sípolás elkerülésének nem biztos, hogy az a leghatékonyabb módja, hogy lehúzzuk a hangszórót...
-
Jym
tag
válasz Sk8erPeter #25181 üzenetére
sajnos ezzel sem jó,és amikor enm volt fennt szinte semmi kodek a gépen,akkor az volt a probléma,hogy akad a kép és a hang is
Egyszóval várom a további ötleteket
Jym
-
Chosen
addikt
válasz Sk8erPeter #25208 üzenetére
Aha , köszönöm a válaszokat , fizika órára kell , tanár adta fel ezt a kérdést , akkor megmondom neki , hogy valszeg lecsapódó pára
ja és mit jelent a "tkp"?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Chosen #25203 üzenetére
Elvileg ettől nem kellene szétfagynia ilyen szinten semminek, én így hirtelen csak azt tudom elképzelni, hogy pár óra elteltével is maradt még benne némi nedvesség (ami közel sem kizárt!), ami rövidzárat okozhatott valamelyik áramkörben a bekapcsoláskor. Viszont azt innen nem lehet megmondani, konkrétan hol.
Sk8erPeter
-
törölt tag
-
Szplöttyy
senior tag
Na, majd ha sikerül szerezni egy darab ddr1es modul-t, akkor jelentkezek ujra! Egyenlőre a "konfig"
Valamilyen Epox lap
AMD Athlon Xp 2400+
Gef 4 mx 440
100watt output hangtalan Lite On táp
10giga vinyó
cd meghajtó
Smoke & Torque
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Blaze71 #25196 üzenetére
"Ez nem igaz, a Bios és az alaplapi chip vezérli, tehát pl CPU nélkül is sípol."
Szerintem ez csak babona. Vagy tudod cáfolni?
Egyébként a BIOS nem más mint egy memória ami olyan utasításokat tartalmaz amelyek futtatásához a CPU szükséges. Ha nincs CPU akkor a BIOS-ból egyetlen utasítás sem kerül végrehajtásra. A BIOS beep kódok így tutira nem futnak CPU nélkül. Ha nem hiszed, érdemes utánanézni hogy is épül fel a PC. ( Példul: LSI kiadó: Az IBM PC-k belső felépítése. )
Esetleg egyik-másik agyonintegrált I/O vezérlchip ( déli híd ) tartalmazhat ilyesmi funkciót, ugyanis erre a chipre van rákötve a speaker. De ebben meg azóta kételkedem mióta szándékosan kipróbáltam vagy fél tucat alaplappal ezt a processzor nélküli alaplap csipogtatást. Egyik sem sípolt.
Ha esetleg tudnál mondani egy chipset-et ami erre képes, akkor szívesen utána érdeklődnék egy ahhoz kapcsolódó fórumban, ugyanis érdekel a dolog.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon fontos és sürgős kérdésem van :
Amikor kirakunk a -fokokba egy crt tv-t és visszahozzuk be , akkor mi fagy meg benne, mi megy tönkre , milyen alkatrész? (páralecsapódáson kívül, vegyük azt , hogy utána 5 órát áll ben ) és soha többet nem működik, miért van?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Blaze71 #25199 üzenetére
Köszi!
De ezt sajna nem értem... Ha jól értelmezem akkor nekem 1-1-1 et sípolt, mert ugyanúgy sípolt végig, azt pedig nem találom.
Update: szereztem tápot, vga-t stb-t egyedül RAM nincsen! Öszerakok mindent, "PWR_ON" összeérint, cpu hűtőventi forog... Tehát "megy" de nem is sípol, mert nincs rádugva speaker,szóval szerzek vmi ramot, és meglátjuk
Smoke & Torque
-
Blaze71
őstag
válasz Sk8erPeter #25200 üzenetére
Nekem is feltűnt, de lehet, hogy csak az emlékeiben kotorászik, amikor még megvoltak a memóriák. Ráadásul a videókártya hiánya is sípoláshoz vezet, kivétel ha van integrált és nincs letiltva. Asszem...
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest