Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Én is olvastam
De több helyről hallottam, hogy a rendőrök igenis elfogadják bizonyítéknak. Azt hiszem itt is írta valaki. Most voltunk kint Londonban és a double deckereken van vagy 10 kamera, fent és lent monitor, amin láthatod mit vesznek fel. Gyakorlatilag az egész busz, minden kis zuga be van kamerázva, még egy hangya se finghatja el magát anélkül, hogy a kamera ne vette volna fel
A repülőtéri transzferbuszon meg egy monitor középen a sofőr mellett, ami az utat mutatja, vagyis egy dashcam van felszerelve elől. De ezenkívül láttam még legalább 2 kamerát azon is (csak azok képét nem látja a nagyérdemű és ki is van írva, hogy videó felvétel készül az utasokról biztonsági okokból). Szóval elmennek a fenébe a GDPR-rel, meg az osztrákok, németek is a sóhivatalba.
#14137 Debilon: Ja, tényleg, csak lent néztem, hogy optionalra írta, fentebb nem figyeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest