-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Próbáld ki egy másik kártyával, akkár egy 8GB névtelennel
Lehet nem szereti ezt a SamsungotAmúgy mintha valaki már írta volna hogy Evo Pluszt nem szereti
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
VMatteo
őstag
Xiaomi mai-hoz, hogy ne álljon le random a rögzítés (2 kártyával is próbáltam, benne leformázva, Adata és Samsung kártyák), milyen márkájú kártyát ajánlotok? vagy van valami megoldás rá?
Tisztelet a Gépésznek!
-
félisten
Jól sejtem, hogy ha a 70maihoz adott antistatikus fólia maradandóan meghajlott (majdnemhogy megtörött), akkor az mehet a kukába?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
bul07
nagyúr
válasz MaCS_70 #13356 üzenetére
Hogy érted a kísérletezést?
Valaki beül melléd és magtarja míg kintről megnézed vagy mentek egy 100m majd visszanézed telefononAmúgy én egy gagyi EAGET T1 TF 32GB-os kártyával használom[link]
3db-ot vettem valami 11.5$-értKérdés
70mai milyen szöveget tud bemondani?
Rendesen zölden pislákol tehát vesz fel és mégis mond valamit, de olyan halkan meg hirtelen hogy nem tudom hogy mi lehet
Manual se segített [link]
Leírná nekem valaki hogy miket mondhat?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
Ennél kicsit összetettebb a dolog, ugyanis azt kell eldönteni, hogy az utasnak hosszabb távon mennyire zavaró, ha előtte van a kamera.
Megjegyzem, 100 méteren sem tudnám hogyan rögzíteni -- ha már felragasztom, mindegy, hogy 100 méter vagy 100e km...MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
bul07
nagyúr
Az megvan és értem is mert olyankor még nem megyek
De van hogy megyek és akkor mond valamit, és nem azt hogy start recording hanem mást
És zölden világít(pulzál) ilyenkor tehát elméletileg nem hiba üzenetGondoltam lehet hogy a telefonom és a 70mai párosítják egymást és azt mondja.
Jó lenne tudni milyen szövegeket mond akkor eltudnám dönteni hogy melyiket mondja(#13359) MaCS_70
Ja hogy annyira jobbra van hely
Hát igen[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Én nem zenélek
Nem szoktam hallgatni semmit
Képes vagyok Balatonig(Siófok 350Km) elmenni úgy hogy nincs bekapcsolva a rádió[ Szerkesztve ]
-
flymi
addikt
Viofo V119 GPS+CPL csomag hírek:
Tracking details
SF EXPESS tracking #959760332061
Sep 3, 2018 23:48pm PDTKözben kinyomoztam tracking alapján, hogy "Customs clearance in progress" státuszban van a kínai csomagom 09.14. óta. Szóval elég gyorsan ideért, csak a vámon kotlanak rajta... Pedig igazán áttolhatnák hamar.
Ezt a csomagot gondolom majd a posta hozza.Annyiban volt gáz kideríteni merre jár, hogy EU országból csak hármat lehet választani és egyik sem HUN-nal kezdődik.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Upo
addikt
Angol vagy kínai? Mikor mondja?
Egyszer bekapcsoláskor dumál, utána magától semmit nem mond utasítás nélkül. Egy eset kivételével, ha rezgést érez akkor levédi a felvételt és ezt be szokta mondani. Ha nagyon érzékenyre van állítva akkor még ez lehet. Ha visszanézed a védett felvételt akkor a dátum-idejéből esetleg megbizonyosodhatsz róla.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
Angol verzió az enyém
Kínaiul nem is beszélLehet védetté teszi még nem néztem, de ha jól emlékszek a nincs érzékenyre állítva sőt a lehető legg érzéketlenebbre
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Melyik kamerát ajánljátok ami kijelző nélküli, mozgásérzékelős, full HD-s és jó minőségű felvételeket készít éjszaka is, tehát ajánlott kategória?
Az a helyzet, hogy kettő kellene belőle és hátul nincs szükség kijelzőre és elől sem nagyon nézegetem. Amíg egyszer beállítom, addig meg elég a telefon is. A kijelző nélküli modellek jobban elhelyezhetőek szerintem.
Nem tudom létezik-e olyan megoldás, hogy értékelhető felvétel készül az autó 360 fokos környezetéről? Gondolom kellene vagy 4 db kamera hozzá. -
Rick4
félisten
válasz Soma01 #13366 üzenetére
viofo a 129 duo, az egyik legjobb, gps-től kezdve wifi- szórásig minden van, nekem ilyen van, de az én autómba képtelenség beszerelni, szóval ott pihen a dobozban, a jófogáson megtalálod.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bul07
nagyúr
Nem akarok izélni de nehogy valaki bejelentsen hogy hirdetsz fórumba
Írd bele az aláírásodba és ha itt hozzászólsz látszik és nem is szabályellenes
Amúgy ma megint mondta a 70mai
Valami olyat hogy Connected to bla bla bla[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Akkor lehet hogy a telóval kapcsolódik amikor tud. Én kikapcsoltam rajta alapból a wifit, nem kell. Majd ha esemény van és meg akarom nézni akkor egy gombnyomás az oldalán és már tudok is csatlakozni rá a szoftverrel.
Nekem néha a rádióra szokta kapcsolgatni a hang felvételt az angol, a kínaival ilyen gond nem volt.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
bul07
nagyúr
Hát én már láttam ilyenért szankciót
Amúgy örök hiba ha itt az aprón nem csinált hirdetést
Amúgy hogy érted, sokaknál látom hogy aláírásban ennyi
"Eladó @&#&@, sose volt használva "
Viszont hirdetése nincs az aprón[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az alapelvekben ennyi olvasható erről:
"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topikcsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Viszont számtalan törlés utáni moderátori és topikgazdai hozzászólásban olvastam, hogy ami fent van a Hardveraprón, az beletehető az aláírásba.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bul07
nagyúr
Lehet elbeszélünk egymás mellet
Én erre a részre értettem hogy hirdetésnek számíthat
"szóval ott pihen a dobozban, a jófogáson megtalálod."Szerintem ha konkrétan azt írja aláírásba hogy "Eladó Viofo a 129 duo, sose volt használva"
Ehhez nem kell feltétlenül aprós hirdetés, nem fognak érte szólni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Rick4
félisten
Nem hirdettem semmit. Leírtam a tényeket, és pontosan tisztában vagyok vele, hogy mi az ami hirdetés, mi az, ami nem az, ez nem az.
Ha azt írom ide, hogy az esti híradóban egy autós üldözéses riportot láthattok, attól ti még nem a híradót nézitek, én még nem vagyok a Szellő Pista.
Viszont hirdetése nincs az aprón Nyilván mert ennyire se érdekelt, hogy elviszi-e bárki ma vagy holnap, esetleg jövő héten....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Satan_Claus
őstag
Üdv, a mini 0906-nak van jobb/olcsóbb alternatívája? Egyelőre azzal szemezek. Első-hátsó kellene.
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
Zsoleszhun
addikt
Azt mondja, hogy "recording started" női hangon.
Van rátölthető Orosz női és férfi hang is[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
bul07
nagyúr
válasz Zsoleszhun #13376 üzenetére
Biztos hogy Connected to valmit mondott most gyújtás ráadás után, szerintem a telefonnal kapcsolódik
-
Rick4
félisten
Nos, a kamera délben már az új gazdája kezében volt, jó helyre került, remélem jó szolgálatot tesz a jövőben. Egyelőre keresek vezeték nélkül, vagy minimális vezetékeléssel legalább első kamerát, a hátsó a plusz kábelekkel perpill nem biztos, hogy megoldható.
-
Doki16
addikt
Egy Xiaomi autós kamerát szeretnék de azt láttam, hogy a nagyobbik verzióból két féle van.
Xiaomi MiJia Car DVR és Xiaomi Yi Smart Dash Camera
Mindegyik egy áron van. Van valami különbség köztük?
Nem erről az oldalról venném, van 17-ért eustockból.
Vagy van esetleg másik ajánlott ami jobb ennyi pénzért?A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
DIEGO15
őstag
Ez csak nekem új? 70mai Dash cam Pro
Sajnos még mindig akkuval szerelt, de legalább könnyen leszerelhető és az imx335 is jól hangzik.
Találtam unbox videót is.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
Amúgy van olyan itt aki használ olyan xiaomi kamerát amiket linkeltem?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
Igazság szerint apukámnak kell egy kamera majd. Én a mai napig egy SJ4000-et használok. Az pont jó nekem. Egy Renault Trafic lesz a szekere amivel dolgozni fog és abba fog kelleni egy kamera a biztonság kedvéért. Ezekbe a nagy batárokba nem számít mekkora maga a kamera
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
DIEGO15
őstag
válasz HornedReaper #13385 üzenetére
A 70mai.com oldalon fel lehet iratkozni egy 50%-os kuponért cserébe, amit majd a megjelenéskor küldenek. Az indiegogo-n fut a projekt és ott 70$-t ír. Ha az tényleg megfelezné, akkor ez egy oltári jó vétel lehet.
-
DIEGO15
őstag
válasz HornedReaper #13391 üzenetére
Ez igaz 😃
-
Upo
addikt
válasz HornedReaper #13385 üzenetére
Nem tud angolul, ez a kínai verzió lesz, az angolt oda szokták írni.
De van olyan is, US Version-t kattintva: [link]A sima 70mai formátumával én is izgulnék rá, de így nem. Mi a fenének kellett rá az a bumszli képernyő, azt kb. csak minden karambolnál használja az ember, akkor meg mondjuk telóról is belefér. Így viszont ott ül egy gusztustalan blutty a szélvédőn. Na meg ehhez már tényleg nem olyan egyszerű tapadókorongos tartót szerkeszteni ha valakinek az kell.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
válasz HornedReaper #13391 üzenetére
Indiegogo-n $69.99 + FREE SHIPPING van kiírva.
Az a feliratkozós 50% kupon meg szerintem olyan kínaias lesz, kapsz majd egy kupont amivel megveheted
140$70$-ért...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HornedReaper #13397 üzenetére
De akkor is kínai hieroglifás a menüje, kínaiul beszél és kínaiul kell parancsolgatni neki.
Sima 70mai van mind a kettő, megtanultam a kínai hangparancsokat is, de van akinek esetleg nem jön be.
Na meg ha ugyanannyiba kerül az angol akkor mi értelme kínait venni?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz HornedReaper #13397 üzenetére
Linkeltem a banggoodos angol verziót, nálam ugyanannyiért írja mint a te linkeden a kínait.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
Azt hiszem megfejtettem mit akar mondani a 70mai
Mondott valamit, megnéztem az időt hogy vissza tudjam nézni
Élőszőr néztem hogy megvan e minden felvétel, megvolt
Belenéztem az adott percbe, és meglepődve tapasztaltam hogy van hang is a videó alatt, mert én azt kikapcsoltam
Majd a perc felénél kb akkor mikkor mondott valami hang megszűnik, és a további videókon nem volt hang
Így azt mondhatja hogy a hang felvételét abbahagyjaMegnéztem visszafelé és amit néztem ott mindnél volt hang
Nem értem ha úgy van beállítva hogy hangot ne vegyen akkor miért vesz. Lehet hogy annyira kivan az akkumulátora hogy elfelejti a beállításokat, még hamar lenne.
Amúgy
banggood.comXIAOMI 70MAI EU verzió
US$29.99
[link]
0d4370[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest