Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
Nálam két A118C van elöl-hátul. Nem veszem le sosem, igaz nem is nagyon járok gázos helyeken, estére is az esetek legnagyobb százalékában saját udvaron szokott pihenni a masina.
Elöl feltettem a kábeltakarót is, hátul csak simán van, mivel az utastér felé lóg a kábele. Utóbbiból nem is látni semmi hátulról, csak a legkisebb keresztmetszetét és szerintem járókelőként még annyit sem.
Gondolkodom én is nagyon valami komolyabb kétkamerásban, de egyelőre tartás mellett döntöttem, mivel nem feltétlen éri meg ár-értékarányban 400EUR-os cucc azért, hogy egy memóriakártya, egy kezelőfelület és Wi-Fi legyen. Annyira ritkán kell hozzányúlni, hogy egyelőre most azt gondolom, elég ez a setup.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest