Új hozzászólás Aktív témák

• alma88

csendes tag

Üdv, sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni egy készülékkel kapcsolatban. Vajon hány voltosak az rca-k rajta? Nemrég hazavágtam egy erősítőt, amiről már talán tesóm írhatott korábban nektek. Egy impulse sd 1500-ról beszélek, amiben 28 végfok diódából 20 kiment. Sejtésem szerint a nagy áramfelvétel lehetett az oka, mert a műszer falam világítását este 10 órakor nem lehetett leolvashatóan látni, csak éppen annyi látszott, mintha lenne előttem valami féle óracsoport (a tompított fényszóróról nem is beszélve). 2x4 ohm-os dld 1000/1500-as L15-s mély volt rákötve (persze 2 ohm-ra lekötve). Kábeleimről annyit lehet tudni, hogy 35-s garantált réz kábel van beépítve, a negatív a testről levéve. Csatlakozási pontok is rendben vannak. Az erősítő egészen korrektül oda volt csavarva beállítás ügyileg, ahogy a nagy könyvben meg van írva, mit sem törődve azzal, hogy ugyan hány voltos lehet az előerősítő kimenetem. Bár első sorban kellett volna megemlítenem, hogy az akksi még idén csere éretté válik. Elméletileg a hét vége magasságában készen lesz az erősítőm, de vajon a gain-t hova tekerjem majd? Véleménye valakinek a fejről van esetleg? http://www.vatera.hu/zenec_xzent_xt7010_dvd_csere_182237470.html

:Y :Y :Y :W

Új hozzászólás Aktív témák