Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sakab

    senior tag

    Köszönöm először is mindenkinek a hsz-eket. Kezdem sorban. Ezt a ládát hallottam már szolni, és tetszett és inkább úgy lennék vele, hogy ha most egy ilyen ládát jó áron tudok venni meg hozzá jó áron egy erősítőt akkor inkább ez legyen. Ha kell néha akkor utcára is zenéljen bár nyáron a kerti bográcsozásosnál való felhasználás szimpatikusabb :DDD bár titkon tudom én is, hogy az életbe nem fogom kihasználni...de évek óta szeretnék egy ilyet....

    névleges terhelhetőség: 550 W
    zenei terhelhetőség: 1600 W
    hatásfok (érzékenység): 90 dB / 1 Watt / 1 méter
    átviteli tartomány: 40 - 200 Hz
    névleges impedancia: 4 Ohm

    Innen vettem, hogy 4Ohm...és mivel 550W névleges ezért ennek kb max a 70%ával legjobb tudomásom szerint megküldeni, hogy le legyen probléma a jövőben. azaz 300-350 W valós teljesítémény elég kéne, hogy legyen. Legalább is az én szerény tudásom szerint. Bár autó hangosításba nem sok tapasztalatom van, így ha tí azt írjátok, hogy 2 Ohm és 500 kell akkor azok között keresgélek.
    Este megnézem hányas aksi van a kocsiba mert nem néztem még sose megmondom őszintén :P

    A gyári Bose nekem most szépen tisztán szól, kellő erővel. Persze ha majd hozzá jön ez a láda és a jövőben kevés lesz az ajtókban a hangszóró teljesítménye akkor maaajd az is cserés lesz.

    Más fórumokon olvastam, hogy a gyári fej egységbe van az erősítő és onnan már nem a vonal kimenet jön hanem az erősített jel. De ha a mélyhez vonal kimenet jön és az erősítő a pótkerékben van akkor nagyon szuper mert akkor a pótkerékből kikapom a bose-t és bekötöm az újat.

    Akkor most ezeket a hirdetéseket kezdem bújni: signat ram vagy rom szeria, rodek, emphaser, steg...teljesítménybe akkor mit nézzek szerintetek? Meg most akkor 2 v 4 Ohm?

Új hozzászólás Aktív témák