Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
"A GTA 5 2013-as program. azért elég sok problémát mutat, ha 12 évet kell fejleszteni a következő verziót..."
Rockstar Studios illetve a tulaj T2 Interactive valószínűleg anyagi okokból is húzzák a GTA 6 kiadását. Az 5-ös a mai napig pénzt termel nekik, ilyen esetben nem biztos, hogy optimális megoldás kiadni a következő részt. Ennek az árnyoldala a technológiai fejlesztés újra és újra kezdésének szükségessége, mivel elavul pár év alatt a motor és a látvány. Ezért nem említeném egy lapon a CS:GO-val vagy a Star Citizen-nel, főleg azért mert ez utóbbi inkább tűnik egy k.nagy svindlinek... -
gliskard
senior tag
"A switch 2 is jó kérdés. Amikor jött az első akkor azt mondták újdonság volt egy olyan handheld ami nagy címeket is vitt tvn is. Ma már jó kérdés. Bár a handheld pcket általában nem lehet/nem szokás tv konzolként is használni."
Switch esetében az exluzív 'Nintendo játékok' (Mario Kart 8D-ből elment több mint 68.000.000 darab egyetlen platformon, ) elég erősen befolyásolják az eladásokat, illetve a világ kicsit gazdagabb részén a Switch-et második konzolnak vették a PS, XBOX vagy éppen a PC mellé. Ez alapján és a visszafelé kompatibilitás miatt nagy valószínűséggel venni fogják (bár valószínűleg a Switch2 nem fogja tudni überelni a Switch1 eladásait, mivel azok eleve nagyon jók voltak). -
válasz
HELLAFLUSH #12 üzenetére
GTA 2 volt az igazi számomra, rengeteg poén volt benne meg valahogy érdekesebb volt, aztán persze a Vice City és San Andreas is nagyon jó volt, nyilván a felülnézet után ez high-tech volt akkoriban.
Igaz gyerekként és felnőttként azért nem fair az összehasonlítás.
-
HELLAFLUSH
őstag
Csak én nem vagyok annyira oda a GTA-ért?
Nekem a best még mindig a Vice City meg a San Andreas, a IV és az V már nem tudott annyira lekötni valamiért pedig az V miatt vettem régen Xbox 360-at.
Hátha majd a VI fog beszippantani. -
kilua
senior tag
Én mondjuk úgy vagyok vele hogy szívesen játszok snes/pc engine/ps1/PC98 jrpg játékokkal is, azokat meg az olcsó android TVbe épített vezérlő SOC is jól viszi RetroArchon egy egyszerű crt shaderrel, és egyre több az angol rajongói fordítás retrogametalkon (cd romance új neve)
Szóval a mai játék ipar felőlem aztán... Az epic games storeból is mindig begyűjtöm az ingyen játékokat aztán alig játszok azokkal.
-
Robitrix
senior tag
Hát mamár nem nagyon adnak el dobozos verziókat játékprogramban. Azért egy mai komolyab játékprogram simán lehet 100-150 GB. azt elég nehéz volna lemezre irni.
Az utolsó lemezes játék, amit vettem valós lemezzel talán egy COD WWII volt. Az úgy 6-7 darab duplarétegű DVD volt a tokban. Úgy 56 GB körül. De már semmire nem lehetett használni, mert vagy egy éve volt a dobozban. Csak a tokban levő kulcsot lehetett használni. Amivel regisztrálva az akkor még Originen lelehetett tölteni az aktuális akkor már 90 GB-os aktuális verziót. Azóta legfeljebb úgy vettem dobozt, hogy csak a telepítő kulcs volt benne amivel telepíteni kellet a letöltött játékot. Már csak azokat érdekel a "dobozos" verzió , aki szereti felrakni a polcra a szines ábrás tokokat.
Bár online elég felelötlenül vásáról az ember.
máig van olyan játékom, aminek a joga be van jegyezve a steam vagy egyéb helyen a fiókomba de évek alatt nem jutottam el addig, hogy ténylegesen letöltsem és kipróbáljam. Így is van vagy 30 játék a gépemen, amiből azért 5-6 darabbal játszom ténylegesen. Néha közli egy haverom, hogy he most olcsó vegyem meg töltsem le... ja de minek majd ha eljutok odáig, hogy játsszam azokkal, amik megvannak, de még addig se jutottam el időben, hogy ténylegesen belemerüljek és kipróbáljam pár napot beleölve.
-
Robitrix
senior tag
Csak nehogy úgy járjanak vele, mint a CP 2077-tel. éveken át ment a nyomás, hogy ki kéne adni... a vásárlók felöl meg gondolom a cég pénzügyesei felöl, akik végra valami profitálást akartak volna a igen sok évnyi a fejlesztésbe beleölt költségek miatt. végül kiadták még messze nem tökéletesen. Meg is lett a botrány, hogy szarul működik. Kiderült, hogy például a PS 4 eredti verziójának nem igen van teljesítménye normálisan futtatni a játákot. a 2013-as tehnológia már kevés egy 2021-es csilivili felületű programhoz. A vége az lett, hogy szégyenszemre több 10 ezer vásárlónak vissza kellett téríteni a játék árát, akik elhitték, hogy használhatóan fog futni a játék a régi konzolon. Persze ott a kérdés, hogy valóban kell egy használható programhoz 12 évet fejleszteni vagy ki kell baszni az alkalmatlan fejlesztőket, aki nem képesek ennyi idő alatt használható produktomot letenni. A GTA 5 2013-as program. azért elég sok problémát mutat, ha 12 évet kell fejleszteni a következő verziót.... a CS:GO dettó ilyen elbaszás. az eredeti verzió 2012-es augusztusi a cs:GO 2 2023 szeptember. De pont ilyen betegséggel küzd a Star citizen is. már úgy 2014 óta húzzák-nyúzák és a pénzt szedik befele de nem voltak még képesek eljutni 12 év alatt egy 1.0 verzióig.
de legalább minden kibaszott drága benne.
Szóval szerintem egy fejlesztő gárdának illenék 3-4 év munka alatt eljutni egy megfelelő kiadható stabil verzióhoz. Nem pedig elbaszkaodni vele 10-12 évet nem hülyiteni a a potenciális vásárlókat éveken át, hogy jön, jön, jön... már itt van a kanyarban... pár év múlva talán...
-
Robitrix
senior tag
Mondjuk nekem PC-re van meg a GTA 5 a hálózatos verzió. amit egyszer ingyen lehetett letölteni a steamről vagy valami hasonló platformról. leszedtem mentem vele 2-3 órát... de valahogy nem ragadott magával a játék. Azóta se játszottam vele. Valami azt súgja, hogy nem leszek a GTA 6 törzsvásárló..... főleg nem 100 dollárért. Nekem nem jön be a GTA.
-
kilua
senior tag
Őszintén: amikor olyan játszhatatlan állapotban jelennek meg sokszor nagy játékok mint a gta4 pc verzió, Skyrim, cyberpunk2077, én mindenképp megvárnám az első teszteket (ha érdekelne a játék) illetve pár hónap után fél áron hibátlanabbul lehet megkapni.
Főleg hogy a gta6 is eléggé fejlesztői pokolban volt a szivárgások szerint.
-
kilua
senior tag
Csak nehogy kiderüljön hogy a gta6 nem érdekli annyira az embereket hogy 100+ eurót fizessenek ki érte. Bár akkor max akciósan normál áron 60 euróért adják.
A switch 2 is jó kérdés. Amikor jött az első akkor azt mondták újdonság volt egy olyan handheld ami nagy címeket is vitt tvn is. Ma már jó kérdés. Bár a handheld pcket általában nem lehet/nem szokás tv konzolként is használni.
Különben ha már a játék ipar, akkor az elefánt a szobában még a kínai gatcha játékok, ami 100+ milliárdos piac yuanban (euróban is sok tíz milliárdos) persze azok nyugaton csak közepes sikert értek el, inkább japán/korea/asean régió a fő piacuk kína mellett persze. Igaz f2p, de amennyi lootboxot tesznek a nyugati játékokba is manapság már olyan érzésem van hogy majdnem ugyanaz, csak a kínai fejlesztők beugrót nem kérnek. Jó, jobban bírtam az olyan játékokat mint a dq11, persona 5, Xenoblade 2, de olyan sokszor évekig nem jellenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
it Elemzők szerint 2027-ig a konzolok húzzák előre a GTA VI hátán a játékipart, valamint az új Nintendo Switch.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest