Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mortalwombat

tag

Nokérem. Előre szólok: hosszú lesz-azért remélem végig olvassa majd valaki :DDD
    A hétvégén PiciPeti beépítette a cuccot az autómba, ami egy '99-es Mazda 323F.
    Rögtön az elején szeretném leírni, hogy bárki, aki Bpest környékén keresne beépítésre embert, nyugodtan keresse meg PiciPetit, mert nagyon korrekt munkát végzett. Látszik, hogy ért hozzá, nem először csinálja, lelkiismeretes, alapos, és igényes. NAgyon meg vagyok elégedve a kapott ereménnyel, ezért ajánlom másnak is nyugodt szívvel. A fórumokon, csoportokban ritkán olvasni konkrét dolgokkal alátámasztott ajánlásokat (mármint emberekét, nem műhelyekét, mert egy műhelyt nem bírtam volna megfizetni)
    Kéterősítős rendszer került kialakításra (Emphaser EA2190+EA475) Rainbow SLX165-ös set, és egy Emphaser EG10 zárt, 22l-es ládában, a fej Pio DEH77. A 2190-es 35-ös tápot kap, a 4 csatis 25-öst. MIndkét erősítő hidalva van. A fej külön tápvezetéket kapott, a gyári hangszórók kisoválok, ezért Peti készített egy kiemelő gyűrűt is. Az autó teljesen ki lett pakolva, így a kábeleket könnyebb volt vezetni. A gondos tervezésnek-kivitelezésnek köszönhetően semmi zaj nincs. Az ajtókba Hanno Protecto PF830 as került. Sikerült a külső lemezt szinte teljesen leborítani,a belső oldal meg egy 45×45-ös lapot kapott, meg még a kárpit is. A tápkábelek az anyós lábtér felett bejövő fő köteg mellett jönnek be, ezzel nem volt gond. Nem úgy, mint az ajtókkal. Le kellett venni őket, és a kasztnit is meg kellett fúrni-de Peti fel volt készülve: zink spray és kábelátvezető került a lyukba :-) voltaképp ez volt az egyetlen komolyabb szívás a beépítés során. A másik időigényesebb művelet a korábbi kokány szerelők művének kiírtása volt a fejegység mögött...
    Apropó kábelek: a hangszóró Cordial CLS225, az IC-ket Klotz MC5000-esekből készítettem, remotnak 2,5-ös MNC hangfalkábel lett.
    Az egyes részegységekkel szerencsém volt, mert bár mindent használtan vettem (kivéve biztik, akkusaru, kábelek) a Rainbow dobozos, új volt, akárcsak az Emphaser EG10 nyomó is (ez is dobozban) és a mélyláda is érintetlenül, doboztostúl került hozzám.
    És mindez hogy áll össze egy egésszé?
    Számomra messzemenően várakozásaimet meghaladóan: még a tervezés fázisában kérdeztem Petit, hogy nem lesz-e túlméretezve a tákábel? AZt írta anno, h a kellő dinamik miatt kell a nagy kábel. Hát igazat kell neki adnom! A rendszer (szerintem) szépen, tisztán, dinamikusan szól, a mély nem kevés, de nem tolakszik, a nagybőgő simán kottázható, részletes, több hangból álló, nem egy mosott búgás csak. Sajnos azt nem tudom, hogy az egyes 'extrák' mennyi pluszt hoznak a hangban (külön táp a fejnek, nagy kábelek, tisztességes hangfal, és IC vezetékek, bitulap, két erősítő) most abban a szerencsés helyzetben vagyok, h egyből jó valami...Az ének, meg a magasak is rendben vannak, pedig arra kényes vagyok eléggé.

Új hozzászólás Aktív témák