- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
A Powercolor PCS változatokon ez
a hűtő van jóllátom? -
ulveczkii
tag
-
varga911
senior tag
válasz
keszegduda #6183 üzenetére
Annó ugyan ez volt mikor megjelent a Far Cry, semmin se ment normálisan... Egy év múlva meg röhögve végigviszi mindenki very high beállításokon.
-
J03Y
tag
Dúrva, hogy ilyen olcsón lehet venni ezeket az új vga-kat.
-
leviske
veterán
válasz
bajusz15 #6189 üzenetére
Amig nem jön ki egy DX10.1-es kártya.... addig játék sem lesz, ami merné használni. Az összes játékfejlesztő inkább az nV-hoz igazodik, mint az ATi-hoz. Bár így is szerintem az ATi-k erősebbek a GT-nél. Csak nincs kihasználva az erejük, GT-nek meg valószínű, hogy ez a max.
-
bajusz15
senior tag
csá all
én most rendeltem egy 3870-est és remélem h jó lesz
am 8800GT-t nem fogok venni mert január-február környékén kijön az új 9-es kártyák az nv-től és akk a 8800GT ott lesz hagyva és mindenki ezeket fogja venni (vagy a 9-eseket vagy az új atikat) +még ide tartozik az is h a 8800GT ULTRA, GTX és a GT "csak" DX10-es és nem 10.1-es. erről ennyit
(írjatok ehhez kommenteket köcce)
-
hétalvó
addikt
Felhívtam ready-t még nem volt ilyen karijuk és nem ígérik 1 héten belül. (50k PC HD3870)
Hiánycikk -
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6183 üzenetére
Hát így kb el is ment a kedvem tőle, de ha max 30k/db-ért tudok hd3850-t szerezni akkor megfontolandusz
-
nbl2
senior tag
válasz
Ace Ventura #6185 üzenetére
Szerintem ez attól függ mennyi pénzed van. Ha sok akkor vedd a 3850-et ha kevés akkor vedd az x1900XT-t,jó az 512mb memória és szerintem nem sokkal lassabb. De teszteket biztos mindjárt linkelnek neked páran.
-
Ace Ventura
addikt
Nem tud valaki egy tesztet, ahol egy 1950 XT-t, esetleg egy XTX-et eresztenek össze egy 256-os 3850-essel?
Mi éri meg jobban egy használt 1900 XT 512 megával 30K-ért, vagy egy 3850-es 256-al 40K-ért?? -
leviske
veterán
Valaki tudna adni egy linket, ahol fent van... hogy miket adnak a powercolor 70-eshez?
MOD: és mennyivel drágább a PCS és ahoz mennyivel gyorsabb?
-
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #6181 üzenetére
Na igen, elég húzós a helyzet. Én is mindig elvárom hogy menjen minden fullon sok AA és AF-el, de rájöttem hogy ezt game közben észre sem veszem, max 1024-be de ott is nagyon az élekre kell koncentrálni. Jó a CF, de ne várd el tőlük az AA-ot Crysis alatt, akkor végy egy 8800GTX-et, igaz az sem jó befektetés mostanság. Nekem jó lesz egy 3870 is bőségesen...
-
NRG
tag
válasz
Bagira01 #6174 üzenetére
Én úgy tudom, hogy veryhighoz 88GTX SLI kell és akkor megy átlag40-50fps körül. Szerintem max átlag 20fps-t tudna elérni ami azt jelentené, hogy néha bizony laggolni fog. Hivatalosan még csak a mostani(decemberi) driver támogatja a 38xx szériát, így lehet később jobb lesz a helyzet. De ez nem tény csak viszonyítás az eddigi tapasztalatból (3870 1280*1024 vhigh 2xAA 14fps játszhatatlan; haver 8800GT ugyan ezekkel 18fps, highon ugyanez 25 és 32)
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6178 üzenetére
Hát az ember azért már cf-be elvárná azt a a beállítást
. De akkor látom az sem elétképes megoldás
-
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #6174 üzenetére
Hol találsz olyan tesztet, ami szinte teljességgel hiteles. Hiszem ha látom alapon működik, vagy nézegess teszteket, jó sokat és vond le a következtetésed. A Crysis-t 4X AA-al felejtsd el Very High-ba, főleg 1280-ba, szerintem elég necces ha a GTX-ek is kifexenek már az alap VH-tól.
-
-
keszegduda
őstag
-
4tom4nti
tag
Powercolor vagy Club3D?
Írjatok véleményt pls, ne csak annyit, hogy olyat veszek, amilyet akarok...
üdv -
Bagira01
veterán
Valaki tudna nekem egy kb 90% hitelű hd3850 256Mb CF teszet linkelni. És a driverek állása szerint azzal a crysis bírná az 1280x1024 very high 4xAA beállításokat
-
ulveczkii
tag
Help
Meg lehet nézni valahogy hogy mennyit pörög a gyári venti egy 3870 en?
Nem százalékosan hanem "databszámilag".
Akkor lenne valami viszonyítási alapm a hangszintre mert ezek a dB értékek semmit nem mondanak -
GezaR
tag
Most nem olvastam végig a hsz-eket, de párra válaszolnék h Hódmezővásárhely és Szeged és a 61000 Ft a 3870 asszem gigabyte gyártmányú és az az egy fajta van raktáron.
-
NRG
tag
válasz
4tom4nti #6161 üzenetére
Én nem mernék powercol.-t venni, de nincs konkrét bajom vele
Ezt arra alapozom, mert gondolom ez a cég nem gyártó hanem veszi és felmatricázza, ennek következtében csak úgy lehet olcsóbb, ha olyan példányokat kap a gyártótól ami a kicsivel jobb márkák quality process-én nem megy át. (De nem biztos)
-
4tom4nti
tag
Hali!
3870 Powercolort érdemes venni, mi számít jó gyártónak az ATI kariknál?
Mennyi az ajánlott ára 3870 Powercolornak?
CF-hez vennék és jó lenne, ha többet tudnék ezekről a karikról, de most nincs időm, mert hamar kell a választ megadnom...
üdv. -
arpeen2
senior tag
Szerintetek a 3850 vagy 3870-re rá lehet tenni a Zalmann VF900-at?
-
Maotun
őstag
igen és köszi a tanácsot bár Vcore evereszt szerint 1.51??? de proci 60 C de a Kingmax DDR 400 elött emelem kalapon 2.5/4/4/8 1T 479 Mhz.-n 2.75 V
Soha nem mertem eddig tuningolni töled kaptam az elsö lökést, szerinted CPU ra milyen coolert vegyek eddig a gyárival jutottam
236 FSB amin még stabil volt 12x val HT 800 de van ebbe a lapba még tartalék a PCI exp freki 100 150 között ehez még nem nyultam szerinted?
Hát ez off lett de hát itt találkoztunk mester
COD 4 dual vedeo card? és 3870 el sem enged némely opciot medium felé /beálítások alsó 3 opció/ -
Gaboman
nagyúr
Az a teszt a 3870CF-ről ott annyira lehet igen hogy sehogysem!
Hogy a 3870Cf nem éri be a sima 8800GTX-et azért a valóban kicsikét dúrva lenne,mert hogy valójában a 8800SLI vs 3870CF tesztben meg a CF nyert több progiban.
Akkor a 8800GT SLI se hozná a sima 8800GTX teljesítményét?
Ez ott úgy nem igaz ahogy van,körülbelül ezt az egész tesztet is így lehet hitelesnek felfogni. -
prmcsk
addikt
-
Maotun
őstag
[link] Szerintem egy jó link a 38XX kariról, adatok, hőfok, tuning, hütés, hőmérséklet stb
jó kis kari ez 860 mhz mag 1330 Mhz memori 88 90 C 3dmark 2006 /Crysis közben gyári coolerrel. socket939 X2 @2800 on ezzel a karival SM 3.0 4900 pont SM 2.0 4100 pont.
DE Crysis full vagy COD4 full grafikához már 1280/1024 hez is 2 db kártya kell szerintem... -
milanscs
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Sajna most nincs időm letesztelni,de majd lefuttatok egy 3dmark-ot vmikor és megosztom a véleményem! -
milanscs
aktív tag
Hali mkinek!
Szereztem egy Saphire 3870-et!
Érdekelne, hogy akinek van ilyen annak milyen hőmérsékleten megy a gpu?
Nekem alapon 67°C -os. De ezt is a control center írja. Az everest nem ír ki semmit...
Eddig egy 7900GTO-m volt az alapon 45°C-os volt és az everet kiírt vagy 4 hőmérsékletet is a kártyához. -
ulveczkii
tag
válasz
Tuco Ramirez #6123 üzenetére
szerintem januárban lesz csak ármérséklődés, a karácsonyt már biztos kihúzzák ilyen árakkal
Úgyhogy én várok januárig -
tarti19
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #6123 üzenetére
Nálunk nem fogalkoznak úgylátszik az AMD parancsával hoyg árcsökkentést kell véghezvinni
ezekena vidkarikon
-
NRG
tag
Mikor vásároltam kipróbáltuk azt is (3850). Most lehet, hogy a táp miatt (420Chieftech) de annyira forró volt, bele is égett a nyoma 2 ujjamba is
De komolyan kezdett leválni a hűtőről a matrica (ami feltételes gart jelent) és az üvegszálas nyák is forró volt, és mindezt BIOS képernyő alatt
-
NRG
tag
50K egy 3850esért
Ki az a hülye aki megvesz ? 60ért már 8800GT-van vagyis nincs
Én viszont itt vettem a 3870-esem és biz ennyi volt, de mivel nem szeretnék várni 88GTre... Mondjuk lehet annyival nem is jobb mint gondoltam Crysis Full High +2xAA átlag 21fps míg haversrácnál 88GT 28fps -
Gorneck
legenda
Látom szépen gyűlnek a tulajok...Én sajna még mindig magasnak tartom az árat, hogy beruházzak egy 50es vagy 70es kariba...szal várok tovább.
Eddig mik azok a márkák amik megjelentek az országba és valóban léteznek kaphatóak?
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #6088 üzenetére
Nem, állandóan be vagyok Speedezve
Macka sem talált, pedig ismer
Az igazság az, hogy éppen készülök megírni első cikkem a Logoutra "Hogyan jutottam el odáig, hogy hánytam a munkahelyemtől és fölmondtam" címmel.
Aztán megírom a másodikat is, "Élet munkanélküliként, gondtalanul" címmel.
A harmadik valami ilyesmi lesz: "Minden klassz, találtam munkahelyet, jobb is szebb is, csak nem idehaza található, aloha Mo." -
lsc
nagyúr
Hali
Árak [link] .Azért ezek még egy "kicsit " elrugaszkodottak , szerintem .
A felhívás a cégnél viszont jó
.
-
Angelo69
senior tag
Valaki nem tudja hogy ramegy e valamelyik Zalman a 3870-re?
-
ulveczkii
tag
És ha jól tudom akkor az R700 egy eredendően több magos chip lesz
úgyhogy valószínőleg a játékok is jobban lesznek optimalizálva és a driverek fejlesztésénél is több hangsujt fognak ráfektetni -
katt777
félisten
Azért a támogatás az esetek 90%-ában már megvan. Az meg, hogy mi igaz a gyártók ígéreteiből, majd elválik. Sajna az ember csak a jelen ismereteiből indulhat ki. Én is szépen megvettem az AMD lapot procival, mert az volt a legjobb, aztán jöttek a Core 2 Duo-k, és a szívás.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Tegnap nem kaptam választ a kédésemre.. H mi lehet az oka h szinte csak és kizárolag Powercolor van.. Azaz van Gigabyte meg HIS is, nagykerben 56-58 ért, és a Powercolor kiskerbe meg Pixelmánián 51 ezer... Ekkora kamu márka vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest