Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
WildDaemon #15091 üzenetére
Hogy lehet, hogy a CPU hűvösebb, mint a környezet léghűtéssel?
-
bnss
veterán
válasz
katt777 #14997 üzenetére
Abban nem értek egyet, hogy nem éri meg minőségi házat venni. A hűtés egy dolog, barkácsolással csak elszántság kérdése a hatékony hűtés kialakítása. Viszont az időtállósága, a felhasznált anyag minősége, masszívitása már már kérdés.
Megvettem a Poseidont, egy pár konfignak otthont fog adni, a hűtés - szvsz - nagyon jó, a szerelhetőség is rendben van, masszív (nem is csoda, nehéz mint a dög).
(#14998) gjoe: a táp a másik sarkallatos kérdés nálam. Az én konfigomat - ha fizetnek érte - akkor sem hajtaná kodegány táp... Alapvető biztonsági funkciók hiánya, gyenge minőségű alkatrészek.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #14282 üzenetére
A hangos relatív, viszont ha jól hűt, akkor csak feljebb tekerném a hangerőt a hangfalakon.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #14267 üzenetére
A referencia hűtés/NYÁK megvolt, de a BIOS nem.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #14265 üzenetére
Értem. Biztos lesz valami moddolt BIOS, amiben meg lehet cibálni a GPU-t is rendesen. Powercolor VGA-knál lehet tovább is emelni a GPU órajelet? Vagy valamit félreértettem.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #14262 üzenetére
Ejha, szépen "felpöckölted" a memóriát. Érdekes ez az "ati védelem", nem plusz fesz ellen kellene védeni? Vagy ha a magot nem lehet plusz fesszel sem feljebb húzni, akkor talán nem volmodolják a kártyát?
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #14258 üzenetére
A gyári órajelen nem sokat siekrült emelni? Mintha azt írtad volna, hogy felette nem nagyon akar menni a kicsike.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #14254 üzenetére
Nem elég a teljesítmény? OC vér folyik az ereidben?
-
bnss
veterán
Kisflexel lehet neki helyet csinálni a kisebb házakban.
Nameg a hűtés, hogyan rak rá az ember valami hatásos hűtést (azért kérdem, mert sztem elég kövel van a két GPU egymáshoz, viszont ha meg távolabb lenne még nagyobb kártya, a NYÁK jóval szellősebb, több anyagköltség...).
-
bnss
veterán
válasz
aginor #13137 üzenetére
Igaz, hogy gyári tuning, de legalább biztosan megy a gyártó által feltüntetett sebességen. Az árazással nincs egyszerű dolguk Asuséknak, ahogy mondod, ha 45k környékére árazzák, akkor inkább 3870, egyetértek.
A linkkel csak azt szerettem volna prezentálni, hogy nem alaptalan az állításod, hogy még igenis van tartalék ebben az architektúrában.
-
bnss
veterán
válasz
aginor #13134 üzenetére
Azért próbálkoznak. Már csak egy emberbarát árcédula kell mellé.
-
bnss
veterán
3850-es Sapphire-t kapott Hammon, jól járt két leendőbeli júzer.
-
bnss
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #1860 üzenetére
Ha így lesz, akkor lesz VGA forgalom, nem is kicsi, csak a raktárkészlet kérdéses.
-
bnss
veterán
Kíváncsian várom az új kártyákat, amíg nem stabilizálódnak az árak, addig meg elleszek int. VGA-val, úgysem játszom. Ha a 8800GT árát vesszük, a héten lehetett rendelni Leadteket 50k-ért. Ha a 3850 ez alatt lesz, akkor egy indok már van rá, kérdéses a teljesítmény, ami átbillentheti a mérleget a túl oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest