Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
HDMI-t nem tudtam kiprobálni, de kézikönyve szerint mindent kinyom magábol rajta. Még a hangot is (nem tudom ez új info-e, de hát ott olvastam), de kiprobálni nem tudtam, nem lévén hd tv-m. Nem hallom a hangját, nagyon csendes, a gépemben lévő winyok és a csendes chieftec táp valamint az 1000rpm-el forgó asus silen square hütő hangosabb
A rammok 800mhz-en járnak, és hynix gyártmányúak. (a pontos tipusát elfelejtettem felírni) a mag meg 750en-en. CCC-ben rátoltam amit lehetett, mármint overclokra gondoltam, 900/960 csont nélkül megy neki, 2órát race07-eztem vele. Idle hőfok 37 c. A terheltet nem tudom, elfelejtettem megnézni, amikor kiléptem. Sok nem lehet mert a zalman hütő hangját nem hallottam. Jah, zalman hütő, nem a full réz, hanem az alu-réz kombó van rajta. Mindenkinek ajánlom ezt a kártyát! (3féle 1gb rammal szerelt 4670 van gigabyte-nál, vigyázni, más hütő és ram van rajtuk, ha nem mondtam újjat, akkor bocs
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest