Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Üdv mindenki! Lehete hogy volt már róla szó de nem találtam keresővel -lehet hogy csak én vagyok béna...
Szal van egy XFX 4670-es kártyám,ami az s-video kimeneten keresztül van összekötve egy TV-vel.Mivel a TV full HD-s ezért szeretnék egy olyan megoldást keresni az összekötésükre ahol ki tudom használni a maximális felbontást. Sajna HDMI kimenet nincs a kártyán, csak DVI és D-sub. Megoldás lenne ha a mostani s-video kábel hangkábelét használnám egy sima DVI-DVI kábel mellett,de szeretnék egy olyan megoldást ahol egyetlen kábellel meg tudnám oldani a kép és hangátvitelt. A TV-n van DVI,HDMI,scart,RCA,PC csati szal az nem igen korlátozza a dolgot.Előre is köszi ha valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi