- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Üdv mindenki! Lehete hogy volt már róla szó de nem találtam keresővel -lehet hogy csak én vagyok béna...
Szal van egy XFX 4670-es kártyám,ami az s-video kimeneten keresztül van összekötve egy TV-vel.Mivel a TV full HD-s ezért szeretnék egy olyan megoldást keresni az összekötésükre ahol ki tudom használni a maximális felbontást. Sajna HDMI kimenet nincs a kártyán, csak DVI és D-sub. Megoldás lenne ha a mostani s-video kábel hangkábelét használnám egy sima DVI-DVI kábel mellett,de szeretnék egy olyan megoldást ahol egyetlen kábellel meg tudnám oldani a kép és hangátvitelt. A TV-n van DVI,HDMI,scart,RCA,PC csati szal az nem igen korlátozza a dolgot.Előre is köszi ha valaki tud segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő