- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
satomee
üzenetére
Üdv, vegyél DVI-to HDMI átalakittót, és ott a hang is átfog menni
, vagy dvi-hdmi kábel lenne a legjobb megoldás,mert átalakittobol két fajta van , van olyan amiben nincs ott az összes pin(hátránya nem tolja át a hangot tv-re) és van ahol megvan az összes pin , ott nincs semmi gond, de szerintem egy hdmi-dvi kábel lenne a legjobb megoldás, bár ha van már hdmi kábel, akkor átalakitto -
törölt tag
válasz
satomee
üzenetére
A Radeonokhoz általában mellékelnek egy DVI-HDMI átalakítót, amennyiben nincs a kártyán HDMI kimenet. Ezt a DVI kimenetre dugva működik a HDMI, de ahhoz, hogy a hangot is átvigye, ahhoz az ATI Function Driver for HD audio meghajtóprogram kell. Ezt általában a videokártyákhoz adott CD-n mellékelni szokták, de az ATI oldalról is le lehet tölteni. És úgy tudom, hogy csak alaplapra integrált hangkártyákkal működik. A legújabb Catalyst driverek már azt hiszem tartalmazni szokták, bár én XP alatt külön tettem fel, de a Vista, és Win7 driverek már felteszik. Az eszközkezelőben a hangeszközöknél meg kell nézni. Ha ott megtalálod az ATI Function Driver for High Definition Audio eszközt, akkor fent van. Ha esetleg egy sárga felkiáltójeles eszközt látsz, akkor még nincs, külön le kell tölteni és feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, vagy dvi-hdmi kábel lenne a legjobb megoldás,mert átalakittobol két fajta van , van olyan amiben nincs ott az összes pin(hátránya nem tolja át a hangot tv-re) és van ahol megvan az összes pin , ott nincs semmi gond, de szerintem egy hdmi-dvi kábel lenne a legjobb megoldás, bár ha van már hdmi kábel, akkor átalakitto