Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
satomee #10130 üzenetére
Üdv, vegyél DVI-to HDMI átalakittót, és ott a hang is átfog menni
, vagy dvi-hdmi kábel lenne a legjobb megoldás,mert átalakittobol két fajta van , van olyan amiben nincs ott az összes pin(hátránya nem tolja át a hangot tv-re) és van ahol megvan az összes pin , ott nincs semmi gond, de szerintem egy hdmi-dvi kábel lenne a legjobb megoldás, bár ha van már hdmi kábel, akkor átalakitto
-
törölt tag
válasz
satomee #9494 üzenetére
A Radeonokhoz általában mellékelnek egy DVI-HDMI átalakítót, amennyiben nincs a kártyán HDMI kimenet. Ezt a DVI kimenetre dugva működik a HDMI, de ahhoz, hogy a hangot is átvigye, ahhoz az ATI Function Driver for HD audio meghajtóprogram kell. Ezt általában a videokártyákhoz adott CD-n mellékelni szokták, de az ATI oldalról is le lehet tölteni. És úgy tudom, hogy csak alaplapra integrált hangkártyákkal működik. A legújabb Catalyst driverek már azt hiszem tartalmazni szokták, bár én XP alatt külön tettem fel, de a Vista, és Win7 driverek már felteszik. Az eszközkezelőben a hangeszközöknél meg kell nézni. Ha ott megtalálod az ATI Function Driver for High Definition Audio eszközt, akkor fent van. Ha esetleg egy sárga felkiáltójeles eszközt látsz, akkor még nincs, külön le kell tölteni és feltelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest