Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz KalozoneR #8270 üzenetére

"Under full load, the Sapphire Radeon HD 4890 Toxic video card consumed a massive 318W of electricity."

Hát nekem elég erős kétségeim vannak ezt illetően, egy 5970-es fogyaszt 294W-ot! :U
    Az én konfigom (adatlapomon megtalálod) proci és videókártya tuninggal prime95 + VGA Caps Viewer közben vett fel 375-380W-ot a konektorból, a tápegyéség felöl (77%-os hatásfokkal számolva) durván olyan 290W-ot.
    Sántít az a 318W csak a vga-nak, szerintem a teljes rendszer fogyasztására "gondoltak". :)

-Nyilván ha húztad a procit/videókártyát akkor állíts minden órajelet vissza alapértékre, úgy is nézd meg hogy újraindul(gat)-e.
    -Ha megteheted próbáld ki egy erősebb táppal -ne vegyél csak kérj kölcsön egyet- , vagy vidd át egy haverhoz hogy ott is restartol-e tőle a gép.
    - Most jut eszembe: haldokló RAM is szokott véletlenszerű újraindulást csinálni, vagy ha nem kompatibilis az alaplapoddal. Én rambővítésnél találkoztam a "jelenséggel", aztán inkább becseréltm a 4x1GB-ot 2x2GB-ra. :)
    Szerintem futtas egy Memtestet is (Memtest86 a program neve) érdemes!

Új hozzászólás Aktív témák