- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
válasz
Tomate #13315 üzenetére
Nekem 3374pontott sikerült elérnem
[OFF]Qru:Erről Abu85 kérdezd meg ő penge -e téren.
Annyi a lényeg hogy az Ati és majd az Intel DX10.1 nyomatja azaz a fejlődés utján halad úgy fejlesztik a chipekket, míg az Nvidia nemhogy dx10.1 de még egy normális DX10-es kártyát sem csinált és nem is fog mert az új jővevény se támogatja a DX10.1.És ha jol tudom már lesz DX10.1-es Game a közel jővőben.(most nem jut az eszembe melyik,de majd utána nézek.)És itt látszik az Nvidia mocskossága egyből probálták lefizetni a játék fejlesztőket hogy csak DX10-es legyen hogy fusson az ő kártyájukon és nehogy DX10.1-es legyen mert akkor csufosan beégtek volna.
De ha pontosan érdekel a dolog kérdezd meg Abut ő penge -e térenAmúgy nem vagyok Nvidia ellenes volt Nvidia kártyám nem is kevés és most is nézegettem egy VGA MSI 768MB GF 8800Ultra HD OC Rt 37 935+fa (9800GTX ide vagy oda de 8800Ultra elveri mint a sz.r)de nem akkarok költeni rá.De ez nagyon Off lesz már
[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest