Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1. (téma lezárva)

(#50001) BMW001 válasza vzsryl (#49998) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nem így gondolom. :N Sapphire -t nem veszek többet. De azt be kell látni, jó a Vapor X -es hűtő. Ettől még amin van lehet szar, nem? :U
És nem, olvass vissza, Sapphire -ok döglöttek meg. Amikor meg akartam venni az első 4870 -emet, az Sapphire volt. Mire meglett volna az üzlet, megpusztult. :(

lsc: De pont neked. ;) A tuningról sincs fogalmad, abba is ki akartál oktatni, pedig még linket is kaptál. És a végén igazam lett. Amúgy már tök mind1, mit veszel. Én Sapphire -t többet soha, innen csak Asus, mert sajnos nálunk a Diamond hanyagolva van. :(

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#50002) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

ÉS a kettes számú versenyzőmről az XFX 4850ekről mi a véleményetek??? ;] :D

Soha többé nv-t!!!

(#50003) BMW001 válasza ALONSO11 (#50002) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

XFX teljesen rendben van. :K

(#50004) 19870820 válasza BMW001 (#49997) üzenetére

19870820
(senior tag)

hali ez marha nagy hülyeség amit irtál hallod:D Nekem is elsö szériás ref 4850 van már tavaly óta és még mindig jó.

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#50005) vzsryl válasza virkir (#50000) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindkettő nagyon jó, de a Gigabyte a legjobb, nekem ilyen van. :DDD :DDD

(#50001) BMW001: Hát te pont egy olyan ember vagy, aki rosszkor volt rossz helyen. :D
Amúgy múltkor valaki említette, hogy látott egy statisztikát, ahol a világ legkevésbé bekrepáló kártyája pont a Sapphire HD4850 volt. :U

(#50002) ALONSO11: Az se rossz darab, de a Vapor-X az akkor is Vapor-X! :D

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#50006) Ace Ventura válasza ALONSO11 (#49989) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Milyen felbontásba játszol? :F

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#50007) BMW001 válasza 19870820 (#50004) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor biztos sokat imádkozol. :) Tedd össze a kezed, hogy megúsztad a gariztatási ceremóniát. Semmi hülyeség nem volt itt. Végignéztem, mennyien panaszkodtak ezekre.
És ismerős számtech boltja is nagy forgalmat bonyolított le gariztatás terén, abban az időben tömegével jöttek vissza a Sapphire kártyák. Nah, azóta nem forgalmaz Sapphire -t, csak most asszem Vapor X miatt visszahozta.
Amúgy Sapphire, Gainward, XFX, Gigabyte ezek mind középkatos gyártók. Ha van kicsit több pénzed, Asus -t kell venni, mivel itt az a legnormálisabb.
Én a Gainwardra is csak annyit mondtam, hogy elfogadható, mivel már ez a 2. Gainward 4870 -em, és nincs gondom vele. Pedig a tél folyamán mindegyik kapott rendesen az agyára.

De eddig az Asus viszi a prímet. :)) Mert azt ne mondjátok nekem, hogy az Asus Matrix HD4850 -e gyenge. Kiváló hűtő(van olyan, mint a VaporX), és még gyári voltmod lehetőség is van a csomagban. ;] Jah, és válogatott, olyat meg a Sapphire -nál nem ismernek. ;)

[ Szerkesztve ]

(#50008) 19870820 válasza BMW001 (#50007) üzenetére

19870820
(senior tag)

Amugy miért imádkoznék sokat?:D Ugy használom tavaly nyár óta ahogy beraktam akkor a gépbe,na jó egyszer kifujtam a hütöjét.Semmi gond nincs vele és még nagyon nem is melegszik(igaz 4 házventivel megtámogatva).Nekem semmi panaszom nincs erre a vga-ra és nem bántam meg hogy 32k-ért megvettem :R

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#50009) Djuree válasza BMW001 (#50007) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

asus semmivel sem jobb mint pl. a giga :U egy kategória...
ami a legjobb az az xfx, bfg és evga. ezek mind élettartam garisak (10 év). persze az áruk is ott van, de ezek nem csak átmatricázzák a terméküket mint a gyártók 90%-a :U

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#50010) lsc válasza BMW001 (#50007) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon képben vagy, a sapphire a legnagyobb ati gyártó, asus kártyák nem igazán jók /mondjuk a dk sorozat talán, de azok meg horror áron vannak/. A his-t meg sem említed, pedig ati-ban a legjobb . Az előző hsz-re még mindig várom a választ, közben kerestem meghalt, behalt megdöglött sapphire kifejezésekre, javaslom tedd meg, érdekes lesz .

Mod :Jah, és válogatott, olyat meg a Sapphire -nál nem ismernek. Mondjuk a toxic széria? Mielőtt hülyeségeket írsz nem ártana körbenézed .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#50011) ALONSO11 válasza BMW001 (#50007) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

FIÚK-FIÚK!!! :((( :W
Fejezzük már be ezt a dedós viselkedést.
Esküszöm én érzem magam kellemetlen helyzetben,hogy meg mertem kérdezni hogy melyik gyártótól vegyek VGA-t :F
NE vesszetek már össze ekkora marhaságon!

Minden márkának gyártónak vannak lehetnek gyárihibás cuccai hibás alkatrészei mert emberek gyártják őket.
És Murphi törvénye szerint ami elromolhat el is romlik. :D

[ Szerkesztve ]

Soha többé nv-t!!!

(#50012) C.Brigante válasza lsc (#49999) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

Gondolom az sem véletlen hogy a gainward repült az atit gyártók közül

khhhöm, maradjunk annyiban, hogy ez így nem igaz amit írtál ugyanis:

A Gainward a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy felbontja a múlt év nyarán kötött partneri szerződését az AMD-vel, és a jövőben az NVIDIA termékeire koncentrál majd

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

(#50013) lsc válasza C.Brigante (#50012) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerinted hol fogják leírni hogy egy céget kirúgnak ?

Az élet kegyetlen .

(#50014) C.Brigante válasza ALONSO11 (#50002) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

XFX, EVGA, BFG full premium márkák, Többnyire az Észak Amerikai piacra termelnek és látják is el őket maradéktalanul. Ebből csurran-cseppen hozzánk is.

(#50015) C.Brigante válasza lsc (#50013) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

mi lenne ebben titok, hogy egy céget kirúgnak???? :DDD

ráadásul nem azt írták, hogy az AMD bontotta fel, hanem a Gainward bontotta, nem mindegy.... :)

[ Szerkesztve ]

(#50016) philoxenia válasza lsc (#50013) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Itt mit írnak?

(#50017) BMW001 válasza Djuree (#50009) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem igen is jobb. :) Akkor pontosítok.. Nálam az Asus vált be a legjobban, ez a 9. 4870 -em ami a gépben van. :) De a Diamond és a HIS is mind nagyon rendben vannak.
EVGA és a BGF nem is gyárt Radeonokat. :U XFX most jött csak be, ő még új versenyző.
Nekem a 9 4870 -ből 4db volt Asus, ebből mindegyik GPU -ja ment 860Mhz -t legalább.
Volt 2db Sapphire, 830Mhz -nél(ez toxic volt...) stop volt, a másik 810 -nél. Gainward 830 -ig stabil. 2db Gigabyte, ott az egyik 850, a másik 835. Ebből én kizárásos alapon az Asus -t hoztam ki győztesen, és akkor már meg sem említem, hogy az Asus 4870 X2 -esem mit tudott. GPU 890+... :)

Gainward meg visszament NV -re, nem történt semmi extra. Nem rúgták ki sehonnan. :)

[ Szerkesztve ]

(#50018) 19870820 válasza 19870820 (#50008) üzenetére

19870820
(senior tag)

Na erre nem mondasz semmit?Pedig kiváncsi lennék a véleményedre,hogy vajon hogy lehet hogy müködik még a vga-m?

(#50019) lsc válasza philoxenia (#50016) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már a fórum nyelve magyar akkor maradjunk is annál, az angol ennyire nem megy .

Mod : Lefordítottam, ezt azért nem mondanám barátságod lépésnek, ha ez nem kirúgás akkor mi az :

Mod C.Brigante : Szerinted ha egy céget kirúgnak akkor ez így fog megjelenni ? Lesz indok hogy nem így gondoltuk, másra összpontosítunk, a cég profilját más irányba fejlesztjük, meg hasonló okosságok . Az tény hogy nem olvastam hogy kirúgták, de az előbbi hsz-ben is annyit írtam hogy repült, ez viszont tény, tudtommal nem gyárt több atit, vagy lemaradtam valamiről ?

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#50020) BMW001 válasza 19870820 (#50018) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mint mondtam, mázlid van. Nem azt mondtam, hogy mindegyik meghal, hanem hogy elég sokk gond volt velük az elején. Amúgy megnézném, hogy tuningban mit is megy, de van egy tippem, hogy nagyon gyenge.... :)

lsc: Pedig érdemes lenne végigolvasni, ha már szóba hoztad. Mondanám, hogy megpróbálom neked lefordítani, de most nincs türelmem. :)
Amúgy Te rosszul látod a dolgokat. Ha az lenne, a szakmai média lenne az első, aki kiszivárogtatná ezt. De nem teszi, azért van a hivatalos közlemény. És azt nem az ATI/AMD, hanem a Gainward tette meg. Ez náluk már régóta húzódott az NV miatt.

[ Szerkesztve ]

(#50021) C.Brigante válasza philoxenia (#50016) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

mint a cikkből is kiderül a Gainwardnak nem tetszett, "ahogy" az AMD szerződtette őket

Isc: AMD is "trying to keep its current partners happy and does not allow custom building boards"
a lényeg, hogy az amd próbálja megtartani a jelenlegi partnereit de nem engedélyezi, hogy saját testre szabott paneleket gyártson, ez a gainwardnak nem tetszett, bontotta a szerződést.

[ Szerkesztve ]

(#50022) 19870820 válasza BMW001 (#50020) üzenetére

19870820
(senior tag)

Tuningot sose néztem meg nem is fogom,mert fölösleges.1280*1024es felbontáshoz igy jó a kártya ahogy van,semmi nem akad,minden megy rajta.Ennyi :C

(#50023) BMW001 válasza 19870820 (#50022) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, elhiszem. Én már ecseteltem máshol is, hogy veszek egy VGA -t, vagy akármi mást, és az papucs, akkor dobom is ki, és nézem a másikat. Azok a "jó" Sapphire VGA -k csak addig voltak nálam, amíg nem tudtam őket eladni...Toxikot könnyű volt, mert mindenki azt hitte, hogy majd hasít. Aztán nekik is jött a meglepetés. :)
Szóval nekem fontos, milyen GPU is van a kártyán, nem valami gyengébb széria. :)

Én ezt venném. Óriási tuning potenciál van benne. :K

[ Szerkesztve ]

(#50024) dangerzone válasza BMW001 (#50020) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Nekem már 4 sapphire vga-m volt. Mindegyik működik azóta is. Ennyi....Szerintem jogtalan,h leszólod

(#50025) lsc válasza BMW001 (#50020) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az az ok, amiért AMD állítólag nem adott el 4770/4890 chipet Gainwardnek, volt a Radeon 4850 kártya GDDR5 memóriával. A partnerek nem szerették azt, amit Gainward tett, ATI kérte azt Gainward abbahagyja hirdetés és árulás az 4850 gddr 5 céduláz. Gainward megtagadta, hogy tegyen úgy. Ezt Palitnek követte 4850 chip hiánya, és a büntetés volt bármennyi hiánya 4770/4890 kiutalás.

Mondjuk ez akkor békés elválás volt ? Az előzőekre még mindig várom a válaszod .

Az élet kegyetlen .

(#50026) BMW001 válasza dangerzone (#50024) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is sok volt, a 4000 -es széria előtt csak az volt. Ennél a szériánál ment el a kedvem tőle. :( Anno a Sapphire HD2900XT OC -m nagyon hasított, 910MHz GPU, és hasonlók. 3870 -eket megette. ;]

lsc: Ez webfordítás.hu, vagy mi az ördög? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50027) 19870820 válasza BMW001 (#50023) üzenetére

19870820
(senior tag)

Lényeg a lényeg hogy remélem még egy ideig azért birja majd a vga-m:D Amugy bios gpu-z szerint 2008.jun.19-es a kártyám,szóval most lesz egy éves :C

(#50028) C.Brigante válasza lsc (#50025) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

ööööö ezt fogadjunk egy fordító progiba copyztad be?? :) csak mert érezni az együgyü fordítást, egymás mellé teszi a szavakat és kész... :)

"Gainward megtagadta, hogy tegyen úgy" lol ezért nem értettem, elöször azt írtad nem megy ennyire az angol most meg huss le van fordítva (nyelvtanilag teljesen 0-án)

én inkább azt mondanám a Gainward nincs rászorulva az ATI-ra! :)

[ Szerkesztve ]

(#50029) BMW001 válasza C.Brigante (#50028) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, pont ezt mondtam én is. :)) Tiszta webfordítas.hu, ott tud ilyen vicces szöveget generálni. :DDD

19870820: Ha eddig jó volt, már nem lesz gond vele. :)

[ Szerkesztve ]

(#50030) 19870820 válasza BMW001 (#50029) üzenetére

19870820
(senior tag)

Csak legyen igy,nehogy aztán most meg azért döglik be mert azt mondtad hogy ugyis jó lesz :DD :DD

(#50031) lsc válasza C.Brigante (#50028) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mivel nem tudok angolul másképpen nem megy, de a lényeg érthető . A gainward megcsinálta a 4850-et ddr5-tel, erre a többi gyártó nekiállt sírni . Az amd megkérte a céget álljon le a gyártással, erre az beintett az amd-nek . Amd bácsi erre nem adott 4770/4890 csipet, erre gainward kilépett. Ha ez békés elválás akkor milyen a balhés ? Az hogy mit kommunikálnak az más kérdés .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#50032) kriszbon válasza lsc (#50031) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Stimm nekem is ez jött le a fordításból!

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#50033) tzsolesz válasza C.Brigante (#50028) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én inkább azt mondanám a Gainward nincs rászorulva az ATI-ra!

Én meg azt, hogy ez majd kiderül. ;) Nem úgy tűnik, hogy a Gainward kezdeményezte a válást. :N

(#50034) C.Brigante:

Jól el van ő az Nvidiával évek óta. Erre pedig csak annyit, hogy jól el volt. :K Az idő kereke kikezdi őket is az NV mellett sajnos...

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#50034) C.Brigante válasza lsc (#50031) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

ezért mondtam neked, a dzsénward van akkora márka, hogy ezt megtehesse, különben leült volna az Atinak. Jól el van ő az Nvidiával évek óta.

ps: ezeket az egybe fordító bénaságokat felejtsd el ha nem akarod, hogy rosszul rögződjenek a fordítások. gondolok itt pl erre is: .....A partnerek nem szerették.... a partnereknek nem tetszett, mondjuk így és még sok baromság amit csinál a program. sajnos a nyelvtan meg kell tanulni, azt nem csinálja meg más helyettünk. :((

(#50035) lsc válasza C.Brigante (#50034) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még egyszer, mivel nem tudok angolul más nem nagyon van . Azt meg én is látom hogy szó szerint hülyeség a dolog, de a lényeg benne van .

Az élet kegyetlen .

(#50036) C.Brigante válasza tzsolesz (#50033) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

mondjuk azt is csinálhatta volna, hogy azt mondja atinak rendben, elnézést, úgy csináljuk, ahogy szeretné kedves főnök. Nem tett így, gondolom gainwardnéknál okosabb emberek vannak mint mi. :)

elnézést, off vége!

megkérdezhetem honnan vagy ilyen jól informált a dzsénwardról? esetleg munkatárs? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50037) tzsolesz válasza C.Brigante (#50036) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak ugyan úgy találgatok mint te, semmi konkrétum. :N

Esetleg annyi még, hogy figyelemmel kísértem az elmúlt 6-7 hónap ilyen témával kapcsolatos híreit itt a PH!-án.

Nagyjából a szitu, hogy:

NV partner nem szeret senki lenni. ATI partner szeretne mindenki lenni. :DDD
NV összetűzésekbe keveredik a partnereivel elég sűrűn, az ATI is néha, de az általában nem ilyen irányú. :N

Laraxior Szép kari volt.....
Még mindig nem bírom megérteni az ATI gyűlöletedet. :N Mivel jobb az a 9800GTX mint a 4870? :F Teljesítményben egyértelmű, hogy nem, mert 1680x1050-ben 4XAA-val minimum 30%-ot ver rá minden játékban. AA nélkül nagyjából 20%-ot.
Hangos volt a venti? :F NV-én még soha sem kellett hűtőt cserélned talán? :) Nem értelek, de komolyan.

[ Szerkesztve ]

(#50038) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem pedig jófajta kis Gainward 4870em volt :C

[link]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#50039) Departed válasza lsc (#50035) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Egyetértek, inkább legyen ilyen hülyén lefordítva betéve magyarul, az angolul esetleg nem tudóknak. A lényeg hogy vesződik a kolléga a fordítgatással annak, akinek segít a dolog :K Más meg - pl. én is - elolvassa angolul az eredeti cikkeket.
Ami pedig a Sapphire-t illeti, részemről a legjobb vga-márka, csak jó tapasztalataim vannak róla :R

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#50040) Dj Dekko!

Dj Dekko!
(őstag)

Ez Szerintem teljesen olyan mint a kocsi!...
Suzuki mindenki fikázza... valakinek egész életét kiszolgálja keveset fogyaszt semmi baja... valaki gajba vágja * meghal összetörik...
Vélemény szerint a gainward minőségi termék első között volt a tavalyi felmérés alapján!
Asus meg majd az utolsó helyen... ezt meg azért tudom megvétozni mert nekem csak asus lapom volt .Rog... 8 lapból 1 halt meg (bios frissítés miatt... nem tetszett neki)
DE semmi ...
Volt inno3d kártyám..rengeteg :D mit mondtak? ÁHH ILYEN NE VEGYÉL SZAR FUJ meghal... több évet bírt még most is megy kolegánál...
Sapphire Radeonból is volt rengeteg termékem... és eddig semmi bajt nem vettem észre... amúgy meg érdemes nézni azt is hogy egy adott gyártó hány kártyát ad el és úgy milyen statisztikát csinál.. pl elad a gainward 1 millió kártyát abból 20 ezer szar... vagy elad a sapphire radeon 4 milliót és abból 400 ezer szar... ;*nah jó ez csak egy pl.. volt.. Ilyenen fölösleges vitázni...
mindenki a saját tapasztalatára alapoz... lehet más azt mondja ilyet ne vegyél NEKEM 1 SE HALT MEG... nincs semmi bajom vele. Bár azt szokták mondani az ember a hibáiból tanul.. az okos meg a máséból :D

#50038) Laraxior
Wáááá de jól néz ki Olyan kell nekem is :D jó lesz a Párjának! ;] ;] :D :DD

[ Szerkesztve ]

(#50041) Tomi 16 válasza Laraxior (#50038) üzenetére

Tomi 16
(őstag)

figyu már kolega.. Te naponta váltod a VGA-d.??? Nem semmin nyomad ha igen.. nincsen anyagi gondod;)

(#50042) Dj Dekko! válasza Tomi 16 (#50041) üzenetére

Dj Dekko!
(őstag)

Jah, tényleg. Pár nap múlva írja majd Laraxior :D fiúk *itt és itt van a kiállítás gyeretek :D

(#50043) bajusz15

bajusz15
(fanatikus tag)

Hello.
Mint mondtam, crossfire-be raktam egy HD4850-es és egy HD4870-es kártyát.
Nézzük az eredméyneket:
Bemelegítés :DDD
HD4850 és HD4870
Crysis Warhead. 1680x1050, 8x élsimítás, csúcs beállítások mellett. ( HD4870-es kártyával, ilyen beállítások mellett ment 16-19 FPS-t )
Volt DiRT kép is, csakazt bmp-be mentettem el.. :W De 1680x1050es felbontás, minden max, 4x élsimítás --> 51 FPS :))
Jó ez a kis kombó :)) a 4830 and 4850, a 4850 and 4870 crossfire egyaránt megy.
Így a végére beírom hogy az 550-es chieftec táp azért bírta :R :R

(#50044) Dj Dekko! válasza bajusz15 (#50043) üzenetére

Dj Dekko!
(őstag)

Nagyon durva... ilyet se láttam sűrűn hogy 2 eltérő tipúsú karik mennek Crossfirebe... Ez nvnél gondolom képtelenség :U

(#50045) BMW001 válasza Laraxior (#50038) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Detto ilyenem van nekem is. :DD GPU meddig bírja? :U
Ejj, de már elcserélted 9800GTX+ -ra? :Y Kipróbáltad legalább az ATT -t?

NV partner szerintem nem véletlenül nem akar senki se lenni. :) Asszem, csak meg kell nézni az NV piaci helyzetét, milyen gyökeres változás állt be az ATI HD4000 -es szériával. A partnereknek se jó ez a helyzet, szeretnének kiutat keresni belőle.
Gainward pedig nem véletlen tette amit tett. Nincs itt semmi csavarás, sima elválás. Gainward -nak nem tetszett az a helyzet, amit rájuk akartak erőltetni, így mondanám hogy közös megegyezéssel, de elváltak útjaik az AMD/ATI -val. Nincs ebben semmi fura, gyakran van ilyen...

(#50046) tzsolesz válasza BMW001 (#50045) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen már elcserélte. :K

DE: nem hiszem el, hogy még egy 3DMark06-os eredményt sem érdemelt volna meg az egész. De hát a 4870 már csak ennyire egy szar kártya. :DDD

(#50047) Dj Dekko! válasza tzsolesz (#50046) üzenetére

Dj Dekko!
(őstag)

4870 elcserélni egy 9800 GTX + ra? :U

(#50048) BMW001 válasza bajusz15 (#50043) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy Respect az ATI/AMD -nek ezért. :R Hasznos lehet ez még a jövőben. 2010 -ig ha kevés lesz ez az 1Db 4870, majd beszerzek mellé egy másikat, ha már olcsóbb lesz. :))
DX10?

tzsolesz: Pedig tegnap itt téptem neki a szájamat, hogy próbálja már ki az ATT -t. Megadtam minden segítséget, nagyon szépen be tudta volna lőni, és egyből máshogy látta volna a 4870 -t. :K Lehet még meg is tartotta volna.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#50049) C.Brigante válasza Dj Dekko! (#50047) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

könyörgöm süljetek már el ezen a ballépesen!!!!!! :DDD

(#50050) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintetek megér 5000ft pluszt váltani 3870 ről 4850re?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#50051) 8nemesis8 válasza No-kia (#50050) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Én váltanék a helyedben.Vagy a kettő között különbség.

(#50052) C.Brigante válasza No-kia (#50050) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

simán, én 8800Gt-ről váltottam szintén 5k

(#50053) No-kia válasza C.Brigante (#50052) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rendben, am most hogy jobban számolom lehet csak 4,5 K szval lehet váltok :U

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#50054) Dj Dekko! válasza No-kia (#50050) üzenetére

Dj Dekko!
(őstag)

S I M Á N! :U

(#50055) 8nemesis8 válasza No-kia (#50053) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Akkor meg pláne, jóval újabb techniká:D
Ennyiért megéri nagyon.

(#50056) Tomi 16 válasza tzsolesz (#50046) üzenetére

Tomi 16
(őstag)

volt 9800gtx+om.. és még a 8800gtx-is elaálzta a 9800gtx-et. nagy fostalicska az a 9800gtx.;) HD 4870 azért ott van a topon;) nem kritizálni ezt a karit:) nekem is olyan van és tökéletesen megy minden 1680-ban

[ Szerkesztve ]

(#50057) bajusz15 válasza BMW001 (#50048) üzenetére

bajusz15
(fanatikus tag)

DX10-est sajnos nem tudok, xp-m van :DDD
Amúgy még mindig ez a felállás megy.. semmi baj a rendszernek ( kopp-kopp-kopp ) :))
Mostani hőfokok -->csak msn, zene, net

(#50058) BMW001 válasza No-kia (#50050) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

SIMÁN! :K

(#50059) ThaBoss válasza No-kia (#50053) üzenetére

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Hajrá! :K
Jobban jársz sokkal, én is váltottam MSI 3870-ről, nem bántam meg :D

(#50060) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

Az elmúlt 1 hónapon belül 3 vga-t vettem .Sapphire 4830- rendben volt, Sapphire 4770-es szar volt, Sapphire 4850 Vapor-os..ez van most, és jó.

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#50061) Winne

Winne
(PH! kedvence)

Csoki!
Ez mennyire normális érték egy Vapor-X-es 4850-hez?
[link]

Én nem nyúltam még hozzá, lehet, hogy csak az everest butáskodik? :)

szerk: már ilyet is ír: [link]

és alapban erről ugrál el: [link]

A 650 MHz az teljesen jó, mint érték, de normális az, hogy ekkorát ugrál a cuccos? és miért túlhajtásnak írja?

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/ff07 Folyamatosan Frissítve! ; )

(#50062) lipi67 válasza Winne (#50061) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Megnéztem, nálam is uez (illetve a 2 véglet uez -242/985 stb..)Sztem hagyatkozzunk a gpuZ-re. Ott ha nem húzom, 650/1000

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#50063) kriszbon

kriszbon
(őstag)

vzsryl: Most feldobom neked a labdát, hogy (Ezt) űbereld, meg (Ezt is) a proci legyen annyin mint nekem, de ügyelj az SM pontokra is :U Ha megvan közöld légyszives, hogy tovább lépjek :P

[ Szerkesztve ]

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#50064) vzsryl válasza kriszbon (#50063) üzenetére

vzsryl
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a GPU húzást nem hiszem, hogy bevállalom. Múltkor vagy az kavart be vagy a régi driver, nem tudom, de nem is akarom kideríteni. :P
Viszont épp ma trémárkoltam le, hogy 9.5-ös cata-val mit tud a kártya, és 200 pont javulás: [link]
3,5Ghz-est ...őőő... majd pár óra múlva... :D
Te is inkább 4850 alapórajelest csinálj, tehát 625/993Mhz. :R

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

(#50065) dangerzone válasza tzsolesz (#50046) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Erre csak azt tudom mondani, hogy aki hülye, haljon meg....Ennyi

(#50066) jagada válasza vzsryl (#50064) üzenetére

jagada
(őstag)

nem kevés az az eredmény?

[link]

Gainward 4850 alap beállításokkal

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#50067) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

(#50068) philoxenia válasza lsc (#50019) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Nem akartam a Gugli translatoros verziót linkelni, én is azzal szoktam fordítani, de itt sokan elég jól tudnak angolul.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.