- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-
Daffni2
addikt
válasz
JColee #48598 üzenetére
Tessék 1280x1024:[link]
Nem értem mit személyeskedsz,nem szóltam le a kártyáját nagyon f@sza a 20%
csak arra reagáltam,hogy hiába azonos az órajel, egy 4870-nel azért nem lehet majdnem azonos sebességűnek jellemezni.
Azért még gyúrhatsz egy kicsit.Ja,hogy ehhez elfelejtettem odarakni egy ilyesmit
-
proof88
addikt
válasz
JColee #38581 üzenetére
Én elég sok gépen tapasztaltam ezt.
Van egy laptop, benne HD2400XT, és ott is elég későn tölt be a CCC.
Valójában az Intel drivere is hasonlót csinál, egy másik laptopban, amiben GMAx3100 van, ott mondjuk csak egyszer sötétül el a kép.
Az én 4870-emmel is ez a helyzet, de ott nagyon gyorsak az események, igaz 2 wd raptor ... Sőt, ha jól emlékszem az X1950Pro-nál is ez volt.
A felsorolt gépeknél más-más Catalyst volt.
Az az idegesítő benne, hogy ha kimegy a fejemből, elkezdek csinálni valamit, akkor a fekete képernyő után visszaáll megint középre az egér.
Egyébként meg kell szokni, h addig nem nyúlsz a géphez, amíg be nem tölt rendesen a CCC.
Lehet, hogy van rá értelmes megoldás is, én már megszoktam, hogy ez van.
Úgy tapasztaltam, hogy nV-éknél hamarabb betöltődik a dolog, dehát ez van.Igen, ha a bitzaj zavar, vidd vissza, de nincs összefüggésben a leírt késői CCC betöltéssel.
Skizz: alapművek bacsis "tollából": link1, link2.
Persze inkább ne próbáld ki, csak poénból írtam. Procin kipróbálnám, a VGA-adon inkább ne! -
proof88
addikt
válasz
JColee #37677 üzenetére
Elő szokott fordulni. Pl az X1950 Pro-m is hallható hangot adott ki, mikor VSync nélküli kis demókat futtattam vele. Asszem egyre gondolunk, ez nem káros.
Vasinger!: én csak azt tudom, hogy 4870-hez az S1-nek a Rev2-es változata kell. De 4850-nél nem tudom, mi a helyzet.
-
katt777
félisten
válasz
JColee #35875 üzenetére
Kiderült, hogy nem halt meg, teljesen rendben működik, eltekintve attól, hogy csak PCI-E16X slotban nem (a LED-ek szép zölden világítanak, hogy minden rendben), és hát nekem pont olyan van a P5Q-n.
No de nem azért vettem ilyen kártyát, hogy korlátolt üzemmódban használjam. Pesze lehet, hogy az ATI így akarja áttéríteni az embereket CF-re.
Betettük egy CF-ös P45-ös lapba, és a 2. slotban (8X) rendben ment.
Ezt persze odalent BP-n a szervizben nem tudták kideríteni, igaz, legalább 2 percbe került nekünk is...
HarryPotter. Lehet. Még mindig ott van az ATT cikkemben minden.
-
törölt tag
válasz
JColee #31166 üzenetére
Ha szürkeimportból van a kártya, akkor nem küldhetik vissza a gyártónak - ezért mentik a menthetőt. A magyar piacra pedig inkább jellemző az árérzékenység, mint a minőség előnyben részesítsése, és akkor nagyon finoman fogalmaztam. Ezért él meg ez a bolt, s ezért élt meg sokáig a Mistral és a Bluefish is.
-
katt777
félisten
válasz
JColee #30826 üzenetére
Igen, én is erre a következtetésre jutottam 3 napnyi tesztelés után. Cikk már rég a logout-on lenne, ha nem lenne akkora pangás. Elméletileg hétfőn reggel felkerül, aztán lehet nézni, miben, mi és hol szar benne. De mondom: 3870-nek fél év volt, szóval 4870-nek is van még 3-4 hónapja. Addig mindenki játsszon DX9-es játékokkal, ott én még nem találtam problémát.
-
Speed®
titán
válasz
JColee #13239 üzenetére
Az a lol, hogy a h betű szerinted egyértelműen kifejezi azt, ha a "ha" vagy "hogy" szót akarod írni. Nem igaz, hogy +1/3 betűt lusta vagy odabökni. jah..vok..áá
Savanya
Légy türelemmel, nem fogod megbánni. Persze, ha alapból pesszimistán állsz a dologhoz, akkor inkább add nekem, emiatt nem éri meg idegeskedned ;p
A CoD4 lag biztos vagyok benne, hogy nem a kari hibája.atiss88
Ha wide monitor, azon lehet, hogy így áll alapértelmezetten a 640x480 vagy mennyi a post felbontása. De tényleg olyan zavaró? Állandóan bootolsz? -
leviske
veterán
Ha az 1GB-os változatot meg akarod várni, akkor Augusztus/Szeptember környékéig lazán várhatsz a GDDR5 memória hiány miatt.
MOD: sőt, azt sem tartom lehetetlennek, hogy még tovább csúsznak.
A HD4870X2-nek nagyobb szüksége lesz a memóriákra, az 1GB-os 70-es lazán várhat.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Autós topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest