- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vergilx #48648 üzenetére
Megjavítják? Mert azt kötve hiszem, inkább adnak egy másikat.
A cuccaidnál azt látom, hogy 3,8Ghz-en járatod értelmes fesz mellett a procidat. Ezt még jobban akarod húzni? Sztem bőven elég mindenre.lsc: Most, hogy mondod tényleg inkább a halk és megbízható hűtés plusz 1k-val drágábbért.
Amúgy sztem az XFX csak játék alatt hangoskodik, de akkor meg kit érdekel? -
bozont
veterán
válasz
vergilx #47646 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet pontosan a hiba, de nálam is valami hasonló jelentkezett. Játékokban egy idő után megállt a kép, aztán kikapcsolt a monitor néhány másodpercre és mikor visszajött a kép egy üzenet fogadott a vpu recovery-től (asszem valami olyasmi hogy a kártya nem válaszolt és resetelte). Bár utána visszadobott a játékba és ment minden tovább, de elég idegesítő és nem találtam rá megoldást. Most visszament gariba, majd meglátjuk mit mondnak rá.
mod.: Na meg én azért is egyértelműen a kártyámra gyanakodtam, mert csak vga-t cseréltem és azután jelentkezett, a tápnak meg bírnia kell.
-
-
Zalaymate
senior tag
válasz
vergilx #47391 üzenetére
Everest-nek nem hiszek!
Én nem csak pillanatnyilag vagyok rá kíváncsi, hanem azt szeretném, ha mindig láthatnám!
Na megnéztem egy auto tuningot és 690/1188 -ra lőtte be, szerintem ez nagyon szép, én teljesen meg vagyok elégedve.
MOst teszek fel játékokat és azzal is nézem, hogy mi bír...
-
finest
addikt
válasz
vergilx #47303 üzenetére
Nekem a 680i a lap megjelenése óta megvolt és egy hónapja cseréltem le, minden BIOS járt fenn. AZ E8400-at semmi esetre sem vitte játékok alatt stabilan 450-es FSB-vel, hiába írja az NV, h támogatja a procit a P33-as BIOS, mese habbal. 3D-és alkalmazásokban nem lehet stabilizálni, szenvedhetsz vele felőlem, meg gariztathatod az alkatrészeket, de jobban jársz, ha a lapot cseréled ki. Tökéletesen ismerem a problémád, hidd el!
A táp dologról meg annyit, h FSP 700W volt és van is a gépemben, az új lappal minden tökéletes. Gyakorlatilag ez volt az egyetlen alkatrész, amit nem cseréltem le. A 3D-és bugzás kb. a P30-as BIOS-szal jött be, addig egy 7900GTO-val simán ment, utána akár NV 8800GT, 9800GT, akár ATi 4870 volt benne mindig előjött. Annó kicseréltettem a 680i-t az EVGA-val, de nem segített, a csere lap is produkálta ezt. -
finest
addikt
válasz
vergilx #47293 üzenetére
Nekem is ilyen alaplapom volt, sajnos ez a 3D-és bug jellemző a 680i-re, az EVGA fóruma tele van vele. Nálam az oldotta meg, h lecseréltem Giga EP45-UD3P-re, az E8xxx-sorozathoz amúgy is gatya ez a lap, hiába állítja az EVGA, h nem.
A két csík induláskor nálam is megvolt XP alatt, sőt ilyet is csinált a gép leállás után: [link], [link] Egészen biztos, h valamilyen módon az alaplap közrejátszott, mert bármit cseréltem, midig előjött.
-
Daffni2
addikt
válasz
vergilx #47209 üzenetére
Arra gondolok,hogy nem jól van a helyén a kártya.
Vedd ki szépen nézd meg a csatlakozó aljzatot nem került e bele valami.
Én már jártam úgy,hogy egy befőttes gumit nyomtam bele a kártyával.
/lila gőzöm sincs,hogy kerülhetett oda/Majd szépen tedd vissza a kártyát.
Milyen VGA volt előtte?
Leszedted a driverét rendesen? -
Májsztró
addikt
válasz
vergilx #47195 üzenetére
Igen , de alap órajelen meg fej-fej mellett van a két kártya. Én azt mondom ,hogy egyik sem jobb a másiknál. Mert hiába 128 bites , ugyan úgy bírja a szűrőket a gyors ramjának köszönhetően. Szóval a 4770-es nagyon el lett találva. Meg egyébként a 4770-est is lehet tuningolni , szóval ... Ha már az egyiket húzod , akkor húzd a másikat is
Apropó , ezt kaptam 3dmark próbálkozásaim után [link]
Mindenféle telepítgetés nélkül kicseréltem tegnap a procit X2-ről X3 Phenom-ra . De ettől még nem kéne összeesni a 3d-s rendszernek. Egyébként tegnap Crysisban is kaptam egy ilyet , 20 perc játék után , bekockásodott a képernyő lila és rózsaszín színekbe, majd kitett GPU Recovery-vel az asztalra. Ez miez ?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest