- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#72042496 #38143 üzenetére
1. Jó az a Musashi, mondtam már neked.
Az egy dolog, hogy a Fridge 1 db 12cm-es ventivel utoléri. Ha úgyis cseréled a Musashi ventijeit, még jobb lesz.
2. Mi az, hogy leesik a minimum FPS? Ez teljesen játék/driver/beállítás-függő.
3. 1680x1050 felett 1GB-os kari mindenképpen pozitív, ma éppen láttam 70k-ért asszem Gigabyte-ot (iPonban nézd meg), ami nem nagy ráfizetés a 62-65k körüli 512MB-os karikhoz képest. Persze annyival nem fog gyorsulni a megjelenés, amennyivel drágább az a +512MB.
4. Igen, sosem. Használj ATT-t.
5. Szívesen.
-
_Toka_
senior tag
válasz
#72042496 #38149 üzenetére
Sajnos nekem - már elég régóta követem a topic-ot - nagyon nem egyértelmű, hogy ezek a kártyák igazából mit is kívánnak a hosszan tartó helyes működéshez.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a jól működő megoldásoknál elsősorban az a fő szempont, hogy egy szűk intervallumon belül legyen a kártya hőmérséklete működés közben, nem pedig az, hogy viszonylag alacsony hőmérsékleteken járjon. Minden tartósan jól működő gyári megoldás a max. 3D-s hőmérséklethez mérten viszonylag gyorsan - úgymond - felfűti a kártyát már 2D-ben minimális venti fordulat mellett, aztán már nem nagyon - olyan 20°C körül - emelkedik a hő max. izzasztás mellett is.Szigorúan a saját véleményem!
-
Borkai
tag
válasz
#72042496 #38147 üzenetére
Az én alaphűtőm (Glacial) egyik nap csak úgy fogta magát és felmondta a szolgálatot (megállt a venti). Ezt úgy sikerült a tudtomra adnia, hogy bootolás után 2-3 perccel se szó se beszéd leállt a gép. Ezt megismételtem 3x aztán észrevettem, hogy eXtra meleget érzek a gépből
Ez azért elég ciki.. Namind1 kiszedtem leszedtem és felpasszintottam egy Accelero S1-et turbó modullal, na most HALK! -
_Toka_
senior tag
válasz
Szia!
1.) Többen megelégedéssel használják a 4870-üket a def. hűtővel. Így, ha Te meg vagy róla győződve, hogy a megoldásod jobb, mint az övék, valszeg úgy is van... Vagy, ha valakinek pont ilyenje van, majd megmondja a tutit.
2.) Erről még nem hallottam...
3.) Full HD-be már érdemes a GB memóval szerelt kártyába beruházni.
4.) Hát ... majd ... talán... Egyelőre sajna halvány próbálkozások vannak csak... Ígéretről már nagyon rég hallottam, akkor se konkrét időpontról...
5.) Nincs mit! Remélem, segítettem!
-
JColee
őstag
válasz
3.) Érdemes-e 1 GB RAM-mal szerelt kártyát vennem, vagy nincs igazi előnye? A "gigás" kártyák NYÁK-ja megegyezik az 512 megásakéval?
ilyen felbontáson egyes játékokban sztem van előnye a gigásnak
saját tapasztalataimból kiindulva az 512es hajlamos beröccenni gta 4ben pl
de far cry 2ben és crysisban is lehet előnye
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest