Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
JColee #38581 üzenetére
Én elég sok gépen tapasztaltam ezt.
Van egy laptop, benne HD2400XT, és ott is elég későn tölt be a CCC.
Valójában az Intel drivere is hasonlót csinál, egy másik laptopban, amiben GMAx3100 van, ott mondjuk csak egyszer sötétül el a kép.
Az én 4870-emmel is ez a helyzet, de ott nagyon gyorsak az események, igaz 2 wd raptor ... Sőt, ha jól emlékszem az X1950Pro-nál is ez volt.
A felsorolt gépeknél más-más Catalyst volt.
Az az idegesítő benne, hogy ha kimegy a fejemből, elkezdek csinálni valamit, akkor a fekete képernyő után visszaáll megint középre az egér.
Egyébként meg kell szokni, h addig nem nyúlsz a géphez, amíg be nem tölt rendesen a CCC.
Lehet, hogy van rá értelmes megoldás is, én már megszoktam, hogy ez van.
Úgy tapasztaltam, hogy nV-éknél hamarabb betöltődik a dolog, dehát ez van.Igen, ha a bitzaj zavar, vidd vissza, de nincs összefüggésben a leírt késői CCC betöltéssel.
Skizz: alapművek bacsis "tollából": link1, link2.
Persze inkább ne próbáld ki, csak poénból írtam. Procin kipróbálnám, a VGA-adon inkább ne!
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szemüveges topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged