Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Nna, minden megoldódott, kis szerencsével.
Mivel csökkentett módban is ugyanazokat a hibajelenségeket produkálták a flash-elő programok, így végső elkeseredésemben még kipróbáltam, hogy mit reagálnak arra, ha "DOS"-os parancssorból indítom őket...abszolúte semmit nem vártam el ettől, de nem volt mit veszítenem.
Parancsor indít...Atiflash nem megy, Flashtool nem megy, AtiWinFlash néhány mp múlva simán bejön egy windows-os(!) ablakban..."DOS" parancssorból indítva! Volt nagy meglepi, majd mivel láttam, hogy tökéletesen fut, BIOS betölt (módosított) és Program gombra kattintással már csűrte is felfelé.
No a lényeg, hogy azóta már finomítgattam is az értékeken és flash-eltem vagy háromszor. Most már tökéletesen megy a VGA megfelelő GPU frekivel, megfelelő hűtősebességekkel és természetesen nem kell a háttérben futnia az AtiTrayTool-nak sem!
Köszönöm mindenkinek a tippeket és a sok segítséget!
Aktív témák
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Asus ROG Strix RTX 4080 Fehér OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Decklink Mini Monitor 4K - Blackmagic Design
- ZOTAC Trinity RTX 3080 10GB OC GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest