Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
umisu85
csendes tag
-
umisu85
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Minden1es indításkor újrakell telepítenem a videókártya drivert,ahoz hogy az opengl-t használó alkalmazások működjenek.Mit lehet ez ellen tenni?
Kártya: Asus EAH 4870
Driveratalyst 9.4 (az ez előző driverekkel is ez volt a baj!)
Op.rend.:Vista Ultimate 64bit
Ha valaki tud megoldást az írjon!
Előre is köszönöm! -
for3l
senior tag
válasz
Tomate #46686 üzenetére
gyakorlatilag nevetséges az a két érték. nálam trad2-vel plusz egy kb ~550-600rpm-es s-flex-szel 40°C idle, ha már csak ebből kiindulunk kizárt, hogy szobahőmérsékleten hidegebb legyen a kari azzal a passzív hűtéssel.
azt meg még hozzá tenném, hogy haver vett ilyen karit (pont ugyanezt 1gb-tal), beüzemeltük gyári állapotában és mire bejött a windows már akkor lehetett vagy 60fokos a borda (még éppen, hogy meg tudta fogi az ember, sütött elég szépen), mondtam neki, hogy ez sztem cserére szorul, azóta egy musashi csücsül rajta, megoldódott a probléma -
nuke7
veterán
válasz
Tomate #46686 üzenetére
az érdekes, ez tény - lehet h jo volt nagyon a házhűtésük...
viszont nektek az nem tűnt fel a tesztben, hogy milyen közel volt végig a 4870 a gtx275-höz..?! ugyanis olyan kicsi volt a különbség hogy ezen adatok alapján a 4890-nek simán le kéne hagynia a gtx275-öt... és nem ez a helyzet. (vagy legalábbis 9.3driver-rel még nem ez volt) valaki hozzáértő véleménnyel tud szolgálni..? -
Egzee
őstag
válasz
dangerzone #46682 üzenetére
Hát öcsém én még az életben nem ilyedtem meg ennyire játéktól mint az FC2-től... Kerülöm ki az őrposztot, megyek kocsival a szavanna közepén, tök nyugi van... Jön egy kis emelkedő, vége előtt a semmiből VRRRRÖÖÖÖMMMM DÁDÁDÁDÁDÁDÁ! Egy terepjáró gépágyúval... Hát olyat ütött a szívem mint még soha... Egy szar az FC2. Techdemo feeling (4850cf-el nem lehet normálisan játszani) és csak a feeling van ott, de az egész játék gagyi...
-
Mappa
addikt
válasz
BullKoxa #46685 üzenetére
értem köszi..énis probáltam pár játékot ...pl a cod4 multiát ma probáltam ki elöszőr ...de annyira **** hogy az nemigaz nagyon daráló le is töröltem mert egy kupac kakanat... cod2 az igazi
...néztem még a crysis warhead-t is ...hát a sima crysis talán jobban ment ....hébe hoba vannak bellasulások...de ez sem fogott már meg mint az első része...pláne hogy nem is úgy folytatodik ahogy az elöző befejezedödőtt
lehet azis delete lesz
-
nuke7
veterán
mushashi-rol tényleg csak jot hallottam, viszont a twin-turbo-val ugyanaz a baj, mint az accelero s1 + hd4850 -> a 4870-nél állítolag az egyik heatpipe ütközik az egyik ram-bordával - a 4850 esetében ezt tapasztalatbol tudom, zalmann ram-sünit kellett rá tennem...
viszont a hőmérséklet gondokat én tök jol megoldottam az én ref.hűtős sapphire 4870-es karimon, habár nem a legkényelmesebb, de a célnak megfelel = hűs és halk
a lényeg, hogy ccc-ben levettem a memoria orajelet minimum-ra, és ha játszom visszarakom kézzel...
így elértem azt, hogy szinte 0db hanggal 2D-ben 45fok körül legyen a kari, ha játszom meg visszaállítom, akkor hangosabb, de akkor a játék hangja ugyis elnyomja a ventit -
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #46682 üzenetére
Lejárt a mod idő, miközben keresgettem egyik kedvencem.
Szóval valahogy így. Bár ez hálókártya a képen. -
dangerzone
addikt
válasz
_Toka_ #46677 üzenetére
Jah, ment az direct x 10-ben, há' hogyne ment vóna. Az volt a titka hogy a ramfoglalatba kellett tenni...
Egzee: Nekem sem jött be a Far Cry 2. Én megnéztem az intrót. Lőttem kettőt egy fegyverrel, aztán le is töröltem. Grafikája sem tetszett, olyan fakó volt az egész.
-
kill_bill1
tag
Hello mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Pár napja vettem egy Sapphire HD 4850-es karit. A problémám az, hogy vista és win7 beta alatt nem hajlandó DVi-on keresztül jelet adni, csak dvi-dsub átalakítóval és dsub kábellel. A windows betöltő képernyő után egyszerűen kikapcsol a monitor, no signal.
XP alatt tökéletesen működik DVi-al is, csak vista és win7 alatt jelentkezik a probléma, ott is csak miután felraktam a catayistot, az alap vga driverrel megy. Már 8.12 - 9.4-ig végigpróbáltam a drivereket.
Konfigom: Gigabyte EX38-DS4
C2D E8400
2GB Geil ultra ddr2 800
Sapphire HD4850
Chieftec 550W táp -
P00By
nagyúr
-
twine
veterán
Hálóban öten,hatan "épített" pályákon próbáld ki....a single részében egyet értünk! pedig én is nagyon meg akartam csinálni magyaritással,(mindig tetszettek az ilyen afrikai "fegyvernepper" story-k) de valahogy mindig abbahagytam....nekem nem annyira jött be ez a fene nagy "szabadság" órákhosszat kocsikázni...viszont egész télen ezt nyomtuk LAN-on! Úgy viszont besz@rás....főleg ha vannak fanatic barátaid akik napokat tudnak pöcsölni egy egy pálya építésével....
(mocsaras,sziklás,szigetes, tornyos sniperes,,stb....)persze izlések és pofonok...
-
_Toka_
senior tag
válasz
dangerzone #46675 üzenetére
A DX10-es Vantage-ban? Na nemá'
Minden esetre remélem, Janoex visszatalál közénk, és nem üldöztük el a humorhadjáratunkkal! Itt a helye közöttünk!
-
Mappa
addikt
hmmm feltettem a 9.4 new drivert csak a drivert a catalyst nem ....de most nemtudom megnyitni a a CCC ráklikk de nem csinál semmit
...felkéne rakni azt is ?
...amúgy érezhető javulás van gta4,meg cyrsis natíavban nem fagyott ki amikor felbontást állítottam ..most örülök...másnál nem probáltam
-
-
Egzee
őstag
hát gyerekek... nem gondoltam volna, hogy ilyen szar lett a far cry 2... a gépemmel magas beállításon 1280x1024 4xaa mellett 40fps... maga a játék meg egy kavicsot nem ér meg...
-
Májsztró
addikt
válasz
palbence #46663 üzenetére
Akkor dettó mint a hulladék referencia hűtős 4850-esem. Az a bekapcsolástól a kikapcsolásig 80 fok. 2D-be meg 3D-s terhelés alatt is. Ezek szerint nem kell félteni a Te kártyádat sem. Jó az , ne piszkáld. Ha nagyon melege van akkor majd feltolja a ventit 100%-ra. Ha az sem elég akkor meg majd a VPU recovery leveszi róla a terhelést ,kidób mondjuk a játékból , vagy egyszerűen lekapcsol a gép , vagy kifagy , ezek lehetnek
-
Egzee
őstag
válasz
palbence #46663 üzenetére
hááááát... én most tuningoltam meg a 4850-eseimet 625/993-ról 700/1100-ra referencia hűtővel... Felcsavartam az elülső ventimet, de fel se visítanak a kariaim far cry 2 alatt és marad 80-85°C... Próbáld ki a tuningot és közben nézd mindíg az eredményeket... Jobbat nem tudok. Esetleg ha valaki lenne kegyes mondhatna egy programot amivel játék közben monitorozhatom a hőmérsékleteket úgy, hogy közben látom is mint pl a fraps FPS mutatóját. Nekem is kéne, meg a srácnak is.
Egyébként nekem most is 0% activity-n is 72°... Kb már nem érdekel...
-
Egzee
őstag
-
palbence
tag
sziasztok ma vettem egy sapphire 4870 vapor-x 1gbt. az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy alapjáraton 65-, terhelve 84fokos? standard órajelekkel, standard feszültséggel. egy coolermaster cm690es házban van 3 házhűtő ventilátorral. a procihűtő egy hyper 212 2x 12es ventilátorral. kérlek segítsetek. köszi, bence
-
Májsztró
addikt
szóval a ventillátoros bios turkáláshoz senki nem tud lőni sapphire radeon 4850@512-n ?
-
Bandeee
tag
Ott vannak ezek egymás mellett teljesítményben, egyik talán kicsit gyorsabb valamiben mint másik, aztán meg kiadnak hozzá egy újabb drivert, akkor az kicsit jobb lesz, másban meg romlik, szóval, nem lehet ennyire kategórikusan kijelneteni ez jobb! Bár továbbra is állítom, hogy az ATI képe 2D-ben jobb!!
-
Májsztró
addikt
csak most vettem észre a képen ,hogy 4890-es van a gépedben ( Azt is csak a magas órajelek miatt, az én karim 720-nál behal ... eldobja a VPU Recovery. De ha kikapcsolom is kifagy , csak akkor az egész gép
, egyébként magasabb VPU fesszel sem megy 720 felett.
Hát ja , elég sokat fejlődött az ATi a 4850 óta
... majd ha egyszer lesz vistám ,vagy win7-esem akkor megnézem mit tud az én gépcsodám. Gondolom a Te pontszámod közelében nem leszek , de azért majd nem kell szégyenkeznem
4. mod is megvolt
-
Májsztró
addikt
apropó , van valakinek megműtött bios-a sapphire 4850-eshez ? Hogy alapon ne 80 fok legyen a kártya ? Tehát valami moddolt ventis bios kéne. Vagy hol lehet ezt megcsinálni ?
-
Bordoi
őstag
djxp01 Szakmai topikban ne hirdess légyszíves.
-
twine
veterán
...a jó ég tudja törlődik e vagy sem...szerintem megvan az esélye hogy törlődik,,,de közel sem biztos...de valójában azért is irtam ezt az ICC profilt,,mert az első driver cserénél ugyis kiderül,,,és kb 15mp-es procedura betölteni a szinprofilt,,,,tehát (bár a forum azért van hogy beszélgessünk) azt gondolom igy is többet beszélgettünk róla két mondatban
mint amekkora maga a probléma,,,(tudom csak egy egyszerű kérdés,,,és ha olyan okos lennék, mint amennyire nem vagyok,egy tőmondatban meg is válaszolhattam volna
)
Tehát a kérés: cseréld le a drivered,,és oszd meg velünk a tapasztalatod, hogy törölte e a szinprofilt, vagy sem..... -
HSM
félisten
válasz
Májsztró #46639 üzenetére
Sajnos nem tudom biztosra megmondani, mivel csak tesztelni vettem elő, és erre nem figyeltem....
De sajnos van pici ilyen utólagos beugrálás, de én csak a távolban vettem észre....
A GTA4-ről tudok nyilatkozni, ott tökéletesen így van.
Az 512-est hiába állítottam be, hogy beleférjen a ramjába, még úgy is volt, hogy "elémtett egy betontömböt"...
A gigás 4890-et felhúztam 1300Mb-ot igénylő beállításra, és még úgy se vettem észre zavaró (értsd szemmel könnyen észrevehető) utólagos kirajzolást...
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne: 4850-es kártyával lehet analóg forrásból videót digitalizálni, mint a régi x800 vivo-mal?
Köszi! -
HSM
félisten
válasz
schwartz #46629 üzenetére
Tényleg jobb a radeon memóriakezelése, amit láttam erről tesztet, ott olyan +30% memóriahasználattal futottak a programok a Geforce-on. De ha az 512-es radont beszorzod 1,3-al, akkor az még mindig csak 665Mb, ami jóval keveseb, mint a GTX260 ~900mb-ja....
Amúgy ha érdekel a dolog, úgy néz ki a plussz VRAM hatása, hogy nem nő a legtöbb esetben az FPS, viszont ami van, az sokkal stabilabban megvan. GTA4 pedig egyenesen szárnyakat kap tőle.
-
-
ttt1
őstag
Ha bekalibráltattam a monitorom, ehhez a vgahoz akor a driver csere ergo nem rontja el a beállitásokat ugye?
-
Yany
addikt
Max 1680-ig, de inkább azalatt... feljebb elfogy a RAM, hiába erősebb a 2 GPU együtt. Ez a gebasz a CFX rendszerekkel, hogy a VGA RAM-ok redundánsak és nem összeadódik a kapacitásuk.
Más. Reggel meghozták a 4870 Vapor-X kártyámat.
Hamarosan beszámolok. Annyi bizonyos, hogy gyönyörű a kártya a szó minden értelmében, már csak az a kérdés, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagít.
-
schwartz
addikt
szóval én nem látom azt, hogy milyen lassú lenne a GPU...
De ha gondolod, csinálhatsz te is teszteket a GTX285-öddel, had lássuk, hányszáz FPS-t produkál....Legalabb azt vard meg mig elohozom, hogy milyen ubergyors a GTX.
Abban amirol szo volt, ez most irrelevans...
Nyugodtan huzd be a tuskeket, mert nem bantani jottem az ATI-t... -
HSM
félisten
válasz
schwartz #46623 üzenetére
Figy, azt mondtad, úgyse tudok linkelni teszteket, hogy a 4870 512/1gb közöttm jelentős a különbség. Most itt van, megmértük dekára, ennyi lett. De elárulom, GTA4-ben még sokkal nagyobb a difi.... Arról nem is beszélve, hogy a Crysis alatt is a valós játékélmény sokkal nagyobb a gigás karikon, már 4850-nél is.
Nem szaggat be ha nézelődsz, zoomolsz, ilyesmik.... És ez már így nem 20%....
De azt biztosan mondhatom, hogy a 4890 alapon is bőven pariban van egy közepesen tuningolt 216-os GTX260-al, szóval én nem látom azt, hogy milyen lassú lenne a GPU...De ha gondolod, csinálhatsz te is teszteket a GTX285-öddel, had lássuk, hányszáz FPS-t produkál....
GTA4-ben és az asztalon láttam némi különbséget. De pl. a Colin Dirt-ben nem láttam. Én se vitának szántam, de ez tapasztaltam....
De amúgy nagyon pici a különbség, nem kell aggódni.... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
schwartz #46623 üzenetére
Hmm, ezek szerint a GTX-eknél is meg lenne még ez a hátrány? Már mint a képminőséget tekintve.
Azért számolod az észrevételeket gondolom.
Ez azért érdekes.
Keldor Papa, és Westlake tudná esetleg ezt a kérdést eldönteni. De nyílt vitát szívem szerint nem indítanék ebből. -
schwartz
addikt
És bár lehet, hogy bajban vagy a matematikával, de elárulom, hogy 15-20FPS-nél is ugyanannyira 20% a 20%, mint 150-200Fps-nél....
Na ne mondd...
A gond csak az, hogy 150-200 FPS-nel, gyakorlatilag annyi jentosege sincs...
A tesztekre meg magasról teszek, hiába nem publikálták sehol, ha betettem a GTX után az Ati-t, és hopp szebb lett a kép.
Igy van. Szarjunk a tesztekre...
-
HSM
félisten
válasz
schwartz #46616 üzenetére
Valóban, optimalizáltak rajta minimális mértékben, elvileg: [link] Szóval vegyük úgy, hogy egyformák....
De várj, szerintem eltévedtél a hsz-ek között:DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: ambush @ 0 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 24.25 Max: 40.43 Avg: 32.96 ]
DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: avalanche @ 0 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 18.64 Max: 41.69 Avg: 33.19 ]
DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: frost @ 0 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 25.34 Max: 38.33 Avg: 32.53 ]
DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: airfield flythrough @ 8 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 26.56 Max: 45.12 Avg: 38.77 ]
DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: cargo flythrough @ 8 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 17.23 Max: 37.03 Avg: 32.97 ]
DirectX 9.0c ENTHUSIAST 3X @ Map: frost flythrough @ 8 1680 x 1050 AA 0x
==> Framerate [ Min: 21.44 Max: 39.59 Avg: 30.53 ]Én itt 18-20 feletti minimum és 30 feletti átlagos sebességeket látok....
De ha DX10-ben nézzük, akkor se lesz sokkal rosszabb a helyzet: [link] Nyugodtan hasonlítsd össze az eredményeket....
És továbbra is azonos körülmények, órajelek...És bár lehet, hogy bajban vagy a matematikával, de elárulom, hogy 15-20FPS-nél is ugyanannyira 20% a 20%, mint 150-200Fps-nél....
És nyugodtan hidd el, érezhető a különbség 512mb és 1gb között. Volt nekem már 512-es 4850-em, 1GB-os 4850-em, GTX260-am és 4890-em is, szóval nem a levegőbe beszélek....
A tesztekre meg magasról teszek, hiába nem publikálták sehol, ha betettem a GTX után az Ati-t, és hopp szebb lett a kép....
Nekem, mint felhasználónak teljesen mindegy, hogy miért, ez van. Nem kötelező elhinned.
-
schwartz
addikt
válasz
dangerzone #46615 üzenetére
Rage128, R8500, X700, X1950Pro, HD3850, HD3870X2, HD4850. (teljesseg igenye nelkul) Esetleg annyi lehet meg a dologban, hogy mindig profi monitorom volt...
-
schwartz
addikt
Ahol 15-20 FPS-eket latok ott nem egetvero a +20%.
Magyaran nem oszt nem szoroz. Az RV790-ben, ha minden igaz, eszkozoltek egy minimalis optimalizaciot az RV770-hez kepest igy a kulonbseg egy resze annak is betudhato.
A 2D-s kepminoseg meg mindket gyartonal egyforma. Sehol egy hivatalos tesztben nem lattam, hogy erre kulon kitertek volna mint megkulonbozteto tenyezo. -
HSM
félisten
válasz
schwartz #46612 üzenetére
Itt teszteltünk picit Crysis-t Keldor papa-val..... [link]
Ugyanazon órajelen, ugyanazzal a beállítással, driverrel. A különbség, hogy neki 512-es, nekem meg 1gb-s a karim. (Na meg más a platform, de elég erős mindkettőnké, hogy ne fogja vissza az eredményeket.)
Nézegesd meg, kb 20-25% előny mindenhol megvan, a minimumfps-ek is sokkal barátságosabbak, és Keldor papa a legdurvább, AA-s tesztekkel még el se készült....
Szóval csak a nyers, 1680*1050-es, AA nélküli tesztekben 20-25%....
Kicsit bogarászni kell, de kirakod egy új ablakba egy másodpéldányban, és mindjárt lehet hasonlítgatni....(Amúgy röhögj csak a képminőség dolgon a GTX-eddel... Volt nekem is, és látható a különbség, igaz, én nem jöttem rá a forrására.... És nem én és Macka vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy az Ati kártyáknak szebb a képe.... És hidd el, nem azért van Ati kártyám, mert nem telne GTX-re....
)
-
KPepe
senior tag
Értem, kösz mindkettőtöknek!
-
schwartz
addikt
Kár, hogy a 4870-t szidja mindenki, csak épp arra nem jönnek rá, hogy az 512-esnek a memóriája kevés...
Mutass mar egy tesztet, ahol egetvero a kulonbseg a ket kartya kozott. (HD4870-512/1GB) (az RV790 inkabb csak az orajellel eloz)
Az a kepminoseg dolog meg egy vicc. Jot rohogtem rajta... -
KPepe
senior tag
Bocs, hogy folytatom az off-ot, de 32 biten nem csak 3.5 GB körüli memóriát tud kezelni az OS? Legalábbis nálam 32 bites Vista-val az alábbi a helyzet.
Tehát látja a 4 db 1 GB-s modult, de fizikaiként csak 3.3 GB-t tud címezni. -
_Toka_
senior tag
Így van.
Ugyan nemtom, ezek a másolt/tört/kalóz XP-k, Vista-k melyik disztribúción alapulnak - bár van sejtésem, ha már törünk, akkor törjük a legdurvábbat...-, ott vagy él a kapcsoló, vagy csak "elnyeli" a Windows. Minden esetre játéknál nehezen tudom elképzelni, hogy használnák, pláne, hogy egyre inkább konzol-átiratokkal találkozunk...
-
twine
veterán
válasz
_Toka_ #46600 üzenetére
...ha megengeded még annyit hozzátennék(amit nem fejtettél ki csak céloztál rá) hogy 32 bit alatt 2 gb, az egy programnak kiosztható RAM mennyisége a címezhető 4 GB-ból....erre van az a bizonyos 3gb-os kapcsoló(én Vista alatt használom), ami 1Gb-al megtoldja ezt,,,ennek ugyan semmi jelentősége ebben a topicban ahol játékokkal játszik a nagyközönség,,,és kevésbé munkára használja,,mivel, játékok alatt ebből a plusz 1GB-ból semmi előnyre nem lehet szert tenni....(bár crysis utolsó pályára kiváncsi volnék,,lehet majd még ha nagyon unatkozom kipróbálom)
Szóval ennek a kapcsolónak pld olyan memória éhes programoknál van értelme mint pld az Adobe After Effects...ott nagyon jól jön.....
ezt a kiegészitést utólagos engedelmeddel, csak azért gondoltam, ha már ramnál járunk és látom hogy vannak kollegák akik nem teljesen vannak otthon RAM fronton..... -
HSM
félisten
Kár, hogy a 4870-t szidja mindenki, csak épp arra nem jönnek rá, hogy az 512-esnek a memóriája kevés....
Az 1gb-s 4890 pl. simán pariban van egy közepesen feltuningolt gtx260 216sp-s karival..... De néha a gtx285-öt is utoléri....
Próbáld majd ki a fényerős dolgot, amit Abu85 írt, kíváncsi vagyok, segíteni fog-e! Csak mert én is így éreztem a képminőséget, ahogy írtad, csak mire javasolták ezt a beállítást, már nem volt meg a gtx....
-
Mappa
addikt
Hali
mik a tapasztalatok driver téren ? jelenleg a gyári drivert használom amit a vga-hoz kaptam...de már annyi új van nemtudom felrakjak-e valami frisset..van érezhető gyorsulás laikus szemnek is
?
-
_Toka_
senior tag
a laptop-om vin7 32bites van, és a 4GB-t látja, de odaírja, hogy 2,99 tud használni belöle...
Hát, azt nézd meg jobban! Majdnem biztos, hogy azt írja, hogy az alkalmazások számára annyit tud csak biztosítani. Na de ez annyit jelent, hogy ő bizony elszaladgál, ellapozgat, kernelezget a a 4GB-2.99GB-on...
Ha ebben tévednék, sorry!Minden esetre ez esetben nagyon meglepődnék...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest