Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACR911
csendes tag
Üdv! Tud valaki linkelni egy általános leírást? Teljesen katyvasz ez amiről itt beszéltek és összefoglaló sincs. Nem tudom mit vegyek, és hogy dugjam össze.
Nekem van egy LG 60UM7100PLB SMART UHD 4K TV-m van. Ha beledugom a pen drive-ot nem a legszebb képet adja. Ha PC-mel összekötöm HDMI-n akkor még jobban akad, mert régi a PC-m.
Van egy házimozi erősítőm, jó régi: Thomson DPL660Ht. Erre az van írva, hogy dts hang a legjobb amit tud. Van hozzá 5 db hangfal meg egy mélynyomó. Optikai kábellel hozzákötöttem a TV-hez, több filmmel próbáltam, de nem ad hangot a mélynyomó. Elvittem szervízbe, ott adott hangot, mert egy médialejátszóra kötötték.
Netről letöltött filmeket néznék, HBO GO-t, Netflixet. Értelmes képet és hangzást szeretnék kicsikarni.
Valaki azt írta SPDIF kimenetes lejátszó kellene ehhez, de azt se tudom ez mit jelent, melyik lejátszó ilyen.
Valaki tud 30-40 ezerért ajánlani készüléket?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Apple MacBook
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest