- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Szóval srácok akkor felejtsem el a H96 MAX H616 Android -ot amit kinéztem Full HD-re, Netflixre, hálózati filem lejátszásra és netezésre, Youtube-ra.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz blakey #71595 üzenetére
A TV-m nekem is le tudja lejátszani a DV-t de csak a MEL-t.
Olyan vagyok, hogy zavar ha egy tartalmat nem tudok teljes egészében lejátszani.
Sajnos nekem a TCL TV-m a HDR10-et eléggé "lájtosan" jeleníti meg. HDR10+ sokkal jobb, a Dolby Vision pedig tökéletes. Utóbbinál van rendesen fényerő. Gondolom arra van optimalizálva a panel. Netflixet én is használok. Van amikor TV-n van amikor a Shielden.
Apple TV+ app telepítve van Shieldre és vettem már pár DV filmet. Elveim miatt HDR10-es filmet nem veszek csak DV-t. -
blakey
titán
válasz szasanyi #71591 üzenetére
Nem értem ezt a Dolby Vision őrületet, a TV-n kívül van még két készülékem, ami Dolby Visiont tud, egyik egy UHD Blu-ray lejátszó a másik Apple TV 4K, a legtöbb DV filmet Netflixen nézem, az meg minden DV és Netflix licence-s eszközön működik. Jelenleg CoreELEC-nél jobb médiaközpontot nem tudok, pontosabban ezen a rendszeren olyan sok minden megoldható (kiegészítők segítségével), hogy a DV hiánya már nem is hiány, arra ott a TV. Kell egy jó lejátszó, de ezt már írtam, Khadas VIM3 Pro, Beelink GT-King, Odroid N2+, és azokon a Netflix is megy 1080p-ben, van HLG, HDR10, HDR10+, Dolby Vision HDR10-ben megy és mindegyik jól. Nekem a Dolby Vision olyan, hogy jó, ha van, de nem kutakodok minden áron az ilyen tartalmak után, Netflixen, Apple TV+-on rengeteg ilyen tartalom van és bőven megfelelő.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tomp
félisten
válasz gulyasa #71593 üzenetére
Android 9 van rajta igen. De nekem nem tetszik a felület. Számomra nem mediaplayer barát. Az Android TV-s zip egy Magisk zip. Annyit csinál csak, hogy ATV-s UI lesz és a Play Áruház is ATV-nek fogja látni. A gyári appokat is lecseréli ATV-s verzióra. Maga a rendszer az marad gyári így frissítésnél nincs semmi macera. Frissítjük a gyári Ugoos által kiadott zip csomaggal és annyi.
-
gulyasa
őstag
"Nekem annyi mókolás volt, hogy Android TV-s zip-et felraktam és annyi."
Ezt most kicsit magyarázd el.
Android 9-el árulják. Azt mondod az nem jó? Mindenképpen Android TV (Google TV) kell rá?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
tomp
félisten
válasz szasanyi #71591 üzenetére
Dolby Vision színhű, freki váltás megy!
TS-ből a DV-t nem mindig szereti a Plex azaz film közben kilép a Plex. Ezeket a filmeket át kell dobni mp4-be vagy mkv-ba. Én mostanában jobban preferálom az mkv-t.
Egyedül a Transformers filmeknél van DV gond de ott szerintem a Paramount cseszett el valamit mert csak velük van gond. Színes villogások vannak. De LLDV-re állítva a boxot, megszűnik a hiba. -
szasanyi
félisten
Tehát nem kell CoreELEC, hogy színhű megjelenés valamint megfelelő képkocka sebesség, stb. menjen? Mert ez az ár az amit még szívesen kifizetek, ha úgy láthatom a filmeket ahogy azt megcsinálták - anélkül, hogy a mókolással kínlódnom kéne ami (nagyon nem) erősségem.
Egyébkét ez lenne az a típus ugye?[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz _kovi_ #71585 üzenetére
Esetemben az történt, hogy ez a chip set volt az első olcsó hardveresen 3D képes kütyü, csak ezért vettem (az R6S-t) és jól megszolgálta az árát. Aztán jöttek a Med-ek és akkor úgy döntöttem, hogy ha tönkremegy az Egreat - mivel sokaknak hamar kipurcant -, akkor biztosan arra váltok.
De nem így történt.
Igazából a családból csak nekem volt fontos a 3D, asszonynak, gyereknek nem jött be.
Aztán a gyártók és a tartalomkészítők sajnos cserben hagyták a 3D-t, meg a Med-ek forgalmazása is megszűnt 2015-2016 tájékán. A többi már történelem - meg fentebb le is írtam.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Samsung Qled Tv nél ha rádugok tartalmat USB-n néha olyanokat ugrik a műsor öröm nézni...
Szeretnék vásárolni egy médialejátszót - amely kezel HDD-t, esetleg lehet rá letölteni tartalmat, de alapvetően 4k-t tudjon lejátszani. Szeretném ha friss és erős hardver lenne, mit ajánlotok?
YNWA
-
gulyasa
őstag
válasz _kovi_ #71580 üzenetére
Nálam egy eredeti (szintén Realtek RTD-1186DD chip-es) Egreat R6S idén téglásította magát 9 év használat után. Annak idején 2012-ben az első vásárlók között voltam, és 25 ezerbe került.
Egy rövid idejű Himedia Q5 használat és csalódás után, inkább vettem használtan én is egy Med8er MED600X3D-t. 15 ezerért hibátlanul működik.
Mondjuk azóta vettem egy új tévét is, a régi tévé (LG 42LW5500) pedig a Med-del együtt beköltözött a lányom szobájába. Az Egreat-et már profin kezelte, az utóbbival sincs gondja.Az új tévéhez még én is csak keresgélek valami jó ár/érték arányú lejátszót, de ahhoz, hogy kihasználhassam minden képességét (kezdve a DV-vel), sajnos már az 50-80 ezres kategóriában kellene gondolkodnom (Ugoos AM6 Plus, Dune HD Real Vision 4K, Zidoo Z9X).
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
blakey
titán
válasz _kovi_ #71580 üzenetére
Olcsóbb hardveren (S905X3) maximum 720p-ben menne a Netflix, ha az is megfelel akkor igen, mehet ott is. 1080p-hez, CE esetében kell az S922X/A311D, mert licence hiányában csak szoftveres gyorsítással működik a Netflix.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
_kovi_
aktív tag
válasz blakey #71579 üzenetére
Ez már ilyen 40ezer körül van ugye?
Anno megvettem a Med8er 600X3D-t és a lejátszáson kívül mindene elavult iszonyú hamar. És 50ezer volt...A CoreELEC viszont szimpi, lehet ezt olcsóbb hardverre tenni?
Érdekel a véleményed, mert látom értesz a témakörhöz.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz _kovi_ #71578 üzenetére
GT-Kingre mehet a CoreELEC és megy a Netflix 1080p SDR-ben. Tehát ha van GT-Kinged akkor van egy jó médialejátszód.
-
blakey
titán
válasz Gedeon 77 #71576 üzenetére
A TV-k Netflix app-jai rendszerint a legjobbak között vannak és egyelőre csak az Apple TV hozza azt a szintet, illetve van, ahol jobb, a többi lejátszón az app menüje felskálázott 4K a TV-k és Apple TV valódi 4K-s felbontásához képest. YouTube HDR a TV-ken a legjobb, CoreELEC képes boxokon is nagyon jó, sőt ott még 5.1 is van.
-
Gedeon 77
lelkes újonc
válasz Beni2360 #71563 üzenetére
Köszi! A YT Prémiumra elôfizetek már, így a reklámmentesség megoldva. Akkor streamerként egy felsôbbkategóriás médialejátszó még rosszabb is, mint az LG CX? Milyen különbséget lehet a képek minôségénél látni Netflixnél vagy YouTube HDR-nél? Csak a 2019-es shild pro-t próbáltam még csak. Rosszabb, fakóbb volt a képe Netflixen és Youtubon is, de már HD-ben is. Vissza is küldtem.
-
blakey
titán
Mi Box felejtős, nem ajánlom, Chromecast jó cucc, de nem médialejátszó. Ha kell a 4K Dolby Vision akkor inkább Shield TV, Pro, Apple TV. Ha elég a 1080p Netflix akkor ajánlani tudom a Beelink GT-Kinget, Khadas Vim3 Pro-t, Odroid N2+, CoreELEC-el megy a Netflix FHD, SDR.
-
TCr
veterán
Sziasztok,
Ha a Netflix (fő szempont) mellett külső USB HDD-ről való filmlejátszás (1080p mkv) is lényeges, melyik lejátszót választanátok?
Google Chromecast, vagy Xiaomi Mi Box?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
psg5
veterán
válasz djnice #71569 üzenetére
Szia!
Ezt kicsit bővebben kifejtenéd?;🙂
Mármint első mondat: Kodihoz van hbogonplugin? Ha igen van leiras annak előhívására? Ezidáid csak youtube plugint tudtam elovarazsolni.
Második mondat: elég egy s905x3-as processzoros akármilyet vennem? + CoreElec mit jelent?F.K.T.
-
gulyasa
őstag
válasz djnice #71568 üzenetére
Óóóó elnéztem, bocs.
SZKEBE75: Úgy viszont az I-es tényleg nagyon elavult. Amit írtam az a II-es (már szintén megszűnt) verzióra vonatkozik.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
válasz SZKEBE75 #71566 üzenetére
Ha nem hiányzik a DolbyVision, USB 3.1 vagy C-Type, akkor szerintem - anélkül, hogy én vettem/használtam volna ilyet, csak utánaolvastam - egyáltalán nem nevezhető elavultnak.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mi a különbség ezen kívül a Realtek 1619 és az újabb típusokban lévő 1619DR chipset között...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
SZKEBE75
senior tag
DUNE HD PRO 4K első szériást érdemes lenne még vásárolni,vagy már elavult?
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Ezidáig egy Rabsperry pi2-t használtam openeleccel , kodi szoftverrel kizárolag medialejatszásra (1080p filmekre) és NAS-ról képek, videók játszásra.
úgy tűnik valami gond lett vele sok év után, mert megáll a filmek lejátszásának elején.
Nyilván lehetne újrahúzni stb (lehet ez lesz a végén) azonban keresek alternatívát hasonló áron (most úgy látom pi4 30k korul mozog) ami ugyanigy szép kodis grafikus felulettel mindent jatszik de esetleg hbogo jatszasra is képes és NAS-val is egyutt dolgozik.Tudnátok ajánlani. Kis mókolás még belefér, de annyitmár nem szeretnék utánajárni, mint sokéve a pi2 kodi huzásánál
F.K.T.
-
Beni2360
félisten
válasz Gedeon 77 #71562 üzenetére
A TV-n a Netflix jobb mivel minden liszencet megvett. Yt meg boxon jobb mivel reklám menteset is lehet telepíteni.
De ehhez elég egy 15 e Ft amlovic BOX CE rendszerrel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gedeon 77
lelkes újonc
Mennyiben jobb egy komolyabb, felsőkategóriás médialejátszó képe az LG OLED CX saját netflixénél, YT-jánál? Főleg a 400 - 600 ezres kategória érdekelne és minden formátum esetén. Azaz sima HD-ben is jobb vele a kép? Ha igen, miben áll konkrétan a javulás?
-
Beni2360
félisten
válasz Viperator #71559 üzenetére
Hát kérdés, hogy használtan veszed e?
A zidoo befejezte az fw frissítést most adrak ki egy béta fw-t de ellenben nagyon jó. DV kivételével mindent lejatszik. Itt egy videóm a z9s-rolBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kiske13
tag
válasz Viperator #71559 üzenetére
A hengeres shield nem tud usb hardot fogadni. Nekem ezért startból kiesett.
A rendes shield-el én is szemeztem, de a játék része nem érdekelt.
Azért volt szükségem egy média playerre mert a tv lejátszója kaka. Mások szerint tök jó.
Végül 2 média playert vettem.[ Szerkesztve ]
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
Viperator
őstag
Nem vagyok jártas a témában. Melyikkel járok jobban: Zidoo Z9S vagy Nvidia Shield (hengeres)?
Előre is köszönöm a választ!"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Beni2360
félisten
válasz noblem1983 #71554 üzenetére
Nem jó csak a Z9X ésa többi RTD1619DR soc.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz noblem1983 #71552 üzenetére
Miért vagy ennyire "ráizgulva" a Dolby Visionre? Előbb próbáld ki a Zidoo-t majd a TV saját lejátszóját és meglátod, hogy van-e értelme számodra a DV-nek vagy nincs? Ha kell pl. a Netflix akkor Apple TV, Shield TV, de ott a TV saját lejátszója is. A helyedben előbb kipróbálnám a TV-vel és a lejátszóval a dolgokat és utána döntenék, mert szerintem a Zidoo és a TV együtt kiegészítik egymást, nem lesz szükséged másik lejátszóra.
-
Joshi
titán
válasz noblem1983 #71554 üzenetére
Tesóméknak vettem egy Amlogicos lejátszót, de végül elengedtem a DV-t. Egyszerűen nem ér annyit az egész hogy foglalkozzunk vele, ráadásul egy Amlogic 905x3 lejátszó megvan ~15-k körül.
-
Joshi
titán
válasz noblem1983 #71552 üzenetére
DV-re nekem az Ugoos AM6 Plus lejátszót ajánlották. A lényeg, hogy nincs olyan DV képes lejátszó, ami minden DV profilt lejátszik.
-
noblem1983
senior tag
Üdv! Van egy Zidoo X9S médialejátszóm. TV csere lesz (Samsung után Sony Oled) ami tudja kezelni a Dolby Vision-t is. A lejátszóm specifikációjában viszont azt még nem látom mert akkor még a HDR volt csak. Jól gondolom, hogy lejátszót is cserélnem kell ami tud DV-t?
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #71550 üzenetére
Az biztos, hogy egy jól kalkulálható TV-n sokmniden javítható, sávosodás is csökkenthető. Régen sokat játszottam a beállításokkal.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz blakey #71549 üzenetére
Az én TV-m profin kalibrálva nincs, de elvileg miden a Samsung TV-s Topic ajánlása szerint van beállítva, tehát ez nem hinném, hogy gond lenne. Viszont a fehér és a fekete "sávos" kontraszt videó teszt-el még nem próbáltam. De félek, hogy nem is lenne érdemes a szerint átállítani. De állítólag azzal lehetne (ha tényleg) javítania Clipping-en.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #71547 üzenetére
Nem, sok TV-n kipróbáltam illetve elég sok eszközzel, a TV-k beállításai is közbe szólhatnak. Nem kell kalibráltnak lennie de nem árt ha jól van beállítva, egy rossz gamma vagy kontraszt/fényerő beállítás is elcseszheti a dolgokat.
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #71547 üzenetére
Tapasztalataim szerint igen.
-
djnice
veterán
válasz SunMount3r #71545 üzenetére
Amlogic + CE, Nvidia Shield hibátlan, a többi lejátszó nem. Filmeknél nem veszed észre.
-
SunMount3r
nagyúr
Más:
Ennek a tesztnek a Clipping részével hogy állnak a lejátszók? Van egyáltalán olyan ami átmegy a vizsgán? Pl. Amlogic+CE? Most néztem a Q10 Pro-n és Banding teljesen OK, de a clipping-nél "elvileg" elbukik. Egyedül a Cb kék sávban látszik a legeső kis kocka, a többiben nem. De a Scaring tesztnél is ugyan ez van, nem látszanak a belső kis kockák. Csak kérdezném, hogy ez mennyire számít komoly PQ hiányosságnak?
-
blakey
titán
válasz SunMount3r #71542 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Már nem tudom hol feltenni a kérdést:
Android-os Box-ra kellene olyan virtuális bill.-zet, amiben vannak rendes magyar ékezetes betűk és egy sima távirányítóval is kezelhető (lehet lépkedni a betűk között). A Box gyári virtuális bill.-zete kezelhető így, de nincsenek ékezetes betűk és Pl. a GBoard-al (amit eddig próbáltam) meg nem reagál a távkapcsoló irány gombjaira. Légegeres a táv, ezt ne is írjátok, nem légegérrel akarom, hanem a sima "irány gombokkal".
Tud valaki ilyet?
THX!
-
Digitang
csendes tag
Sziasztok! Egy LG C1 tevehez szeretnek medialejatszot venni.
Mindenkepp olyat szeretnek, ami at tudja konvertalni a DTS-t, mert sajnos a soundbarom se tud dts-t dekodolni a tv-vel karoltve. Ezen kivul ha ra tudnek usb-n dugni egy hdd-t annak is orulnek.
Gondolom lejon a kerdesembol, hogy nem ertek hozza ugyhogy elore is koszi a segitseget! -
Imi1981
veterán
válasz Teal'C #71539 üzenetére
Androidos telón is megy kodival amit írtam bár nem túl kényelmes. Play áruházból töltsd le az emby alkalmazást az ingyenes (néha tukmálja a premiert de ingyenes) és próbáld ki. Azt most nem tudom játssza e egymás után a filmeket és most nincs időm kipróbálni de szerintem igen vagy beállítható. Nekem is PC-n fut az emby csak én kodiban és infuse - ban használom.
-
Imi1981
veterán
válasz Teal'C #71537 üzenetére
Kodiban emby kodi vagy embycon addonnal lehet még emby-t használni. Emby kodi addonnal a sorozatoknál játssza egymás után a részeket azt tudom de lehet filmekhez is be lehet állítani. Milyen médialejátszót használsz? Ha android tv os fut rajta akkor a emby saját lejátszóját is tudod használni de azt meg kell venni. Azon is megy egymás után a sorozat részek de be kell állítani előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Egy kérdésem lenne Emby szerverrel kapcsolatban!
Eddig QloudMedia szervert használtam de sajnos vége lett teljesen.
Szóval beállítottam mindent és egyből kitöltött minden adatot kb95% ban minden tartalmamon a maradékot meg beírtam, nagyon tetszik minden szuper. Be is fizettem 1 hónapot próba képpen, jelenleg MX Player pro val nézem androidon (tel, tab stb...) De nem tudom rávenni hogy lejátsza a következő file-t magától a kérdésem az hogy én vagyok üvyetlen vagy nem is fogja tudni az MX Pkayer és ha nem akkor mit lehet alapértelmezett lejátszónak beállítani. Továbbra is az emby-n keresztül szeretnék böngészni a tartalmak között és ha rábökök valamire akkor váltson át mint most is at MX Pkayerre vagy másik alkalmazásra."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
ezoro12
tag
EVOLVEO MultiMedia Box C4
Van valakinek erről véleménye? Pendriveről és vinyóról kellene lejátszania filmeket. Az érdekelne, hogy mennyire birkózik meg a legtöbb formátummal. Remélem viszi a azokat. Ne szaggasson, persze 8K nem lenne kihasználva. És persze vigye a számítógép által formázott eszközöket. -
kiske13
tag
Miért van az, hogy egyes filmek lejátszásakor aktív a hangerő állítás a tv boxon, vagy media playeren, másoknál pedig semmit nem változtat?!
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
Imi1981
veterán
válasz SunMount3r #71533 üzenetére
Nincs gond vele de a hivatalos android tv youtube azért jobb mert arra mindig ki tudom küldeni a videót! Akkor ha nem vagyok belépve. Szóval kényelmesebb. Meg prémiummal telón, android tv - n és Apple-TV - n is reklám mentes lesz. Elleneztem az előfizetést de meguntam, hogy valahol mindig szarakodni kell mert nem olyan mint kéne lennie.
-
Imi1981
veterán
válasz SunMount3r #71531 üzenetére
Már én se sokáig! Meguntam a szarakodást és előfizetünk a youtube prémiumra. Így akkor mindenhol reklám mentes lesz.
-
Imi1981
veterán
válasz SunMount3r #71529 üzenetére
Majdnem minden nap frissít! Tuti nem stabil verzió.
-
Imi1981
veterán
válasz SunMount3r #71527 üzenetére
A beta jobban működik! Legalábbis mikor én töltöttem le pár hónapja így volt. Funkciókban is gazdagabb volt. Bár akkor még volt saját weboldala.
-
Imi1981
veterán
válasz kormoskandur #71524 üzenetére
Smartube next használd! Valahol itt link le lehet tölteni.
-
kormoskandur
tag
sziasztok,
Tanix médialejátszóm van, YouTube nézésre használom vagy 3 éve, reklámmentesen smartyoutube appal.
2 napja reklámokat szúr be, nekem ez bosszantó.
a smartyoutube már rég frissítette magát, 1-2-3 éve havonta updatelte magát, most már nem. -
Joshi
titán
válasz SunMount3r #71520 üzenetére
Kár hogy nem nézte meg a különböző DV profilokat, hogy mit kezd velük. Csak annyit ír, hogy nagyjából úgy játssza le a filmeket mint az oppo és a riválisok.
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Tudtok ajánlani jó és nem drága LAN bemenettel rendelkező médialejátszót (pl. X96 Max, Ugoos, ...) itthoni kereskedelemben. Nem követtem a technikai fejlődéseket (és nincs időm utánanézni lakásfelújítás miatt), ezért fordulok hozzátok. (nekem van Xiaomi Mi Box lejátszóm, csak nem LAN-os)
Előre is köszönöm a választ!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
SunMount3r
nagyúr
Dune HD Real Vision 4K review egy -viszonylag- hozzáértő user-től. Bár PQ részébe nem mélyült el annyira.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz lugosi #71517 üzenetére
Én ajánlom. Semmi gond nincs a youtube - al. Legalábbis nálam nem volt. Annyi, hogy a box nem szereti ha alvó módba rakják így én nem szoktam kikapcsolni egyáltalán (2 wattot fogyaszt kb) csak 2-3 naponta újraindítom. Te nagyon drágán nézed itt link nézz körül. Ebből van az amazon fire tv stick 4k ami már drágább de gondolom erősebb link . Az amazon fire stick link is jó de azt nem irmerem de kb ugyan ennyibe kerül. A chromecast with google tv a legjobb ezek közül szerintem de az 28 ezer körül van link .
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz djnice #71515 üzenetére
Köszi. Kinéztem egy xiaomi boxot de negatív kritikákat is olvastam róla pont a YouTube appal kapcsolatban. Igazából megköszönném ha konkrét típust mondanátok mert androidos eszközökkel nem igazán van tapasztalatom.
Imi: köszi, szerintem ezt a xiaomit néztem a mediamarkt webshopban [link] akkor ezt ajánlod?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz lugosi #71514 üzenetére
Szerintem xiaomi mi box s, xiaomi mi stick vagy amazon fire stick.Esetleg még kicsit drágábban chromecast with google tv. Ezek egyszerűek és android tv os fut rajtuk (amazon fire sticken kicsit módosított) így amit play áruházból telepítesz az megy normálisan és nem kell vele variálni.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Idős családtagoknak keresünk olyan médialejátszót, amin YouTube videókat tudnának megnézni. Lehetőleg ne akadjon, legyen minél egyszerűbb, ne kelljen vele gépészkedni, állítgatni, egy első beállítás után a távirányító használatán kívül és a videók nézésén kívül mással ne kelljen nekik foglalkozni.
Okostelefonjuk nincs, ezért a tükrözést alkalmazó megoldások nem jók.
A tv-jük jelenleg csak 720p-s, de hdmi bemenet van rajta.
Itthoni beszerzés érdekelne mert aránylag gyorsan kellene. Csak új, garanciás.
Én egy Apple tv-t használok erre, de ők szeretnék ezt olcsóbban megoldani. -
blakey
titán
USB-s DAC esetleg? Nem tudom mit tud zene szempontjából a Shield, de megoldás lehet. Én ks USB-s DAC-ot használok VIM3 Pro+CoreELEC-el. Mindenre+1-re os elég.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok Tanácsot szeretnék kérni hálózati lejátszó ügyben. Jelenleg egy Nvidia shield konzolt használok erre a célra, ami minden létező formátumot lejátszik, viszont nincs rajta optikai kimenet. Eddig nem is volt probléma mert HM erősítőt használtam amit lecseréltem sztereóra. Sajnos a Shield-en nincs optikai kimenet így a tévén keresztül küldöm a hangot az erősítőre ami ugye nem olyan mintha közvetlenül a lejátszóra menne. Milyen minőségi lejátszót lenne érdemes keresni ami tudja az SACD lejátszást is. Ha van valakinek ötlete megköszönném.
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
Hapi18
tag
válasz SunMount3r #71510 üzenetére
Köszi írtam nekik
-
SunMount3r
nagyúr
válasz ezoro12 #71508 üzenetére
Hát kb. : igen. Írom, mint lejjebb:
--------
Hapi18: Az Amlogic topic-ba nézz át, hátha lesz segítség.[ Szerkesztve ]
-
Hapi18
tag
Sziaztok!
Itt ajánlották nekem a Mecool M8s pro+ média lejátszót. Négy évig szuper jó is volt amire kellett, (Hd lejátszás és youtube). Most sajnos bekapcsolás után lefagy, ezért két kérdésem van:
-érdemes e vacakolni vele új firmware stb...
- mindenképp veszek újat is de mit vegyek? kérlek hasonlót ajánljatok (de ne ezt mert úgy látszik ez típushiba) és ajánljatok eggyet komolyabb árkategóriából is.Köszi
-
ezoro12
tag
válasz SunMount3r #71496 üzenetére
Tehát akkor nekem sikerült két gyenge képességű lejátszót írni?
-
szkutyi
addikt
Köszi írtam.
-
szkutyi
addikt
Nagy segítségre lenne szükségem.hisense u8qfet ki szeretném próbálni egy ilyen lejatszoval, igazából ez tenné rá a pontot az í-re, hogy jó, vagy sem a tv és mehet szervizbe...:(
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest