Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACR911
csendes tag
válasz Ejelhar #69840 üzenetére
Oké, köszönöm, hogy leírtad. Egyelőre azt nem fogom fel, miért nem jó a TV képe, ha egy 80 gigás 4K mkv-t nézek rajta HDD-re kötve. Jobb lesz ha médialejátszót használok? Oké..
De a médialejátszóhoz valahogy kell tartalom is. Szóval kötni kell hozzá egy HDD-t, amire elférnek a filmek. És arra kell letölteni a filmeket. Első lépésként veszek egy HDD-t akkor. -
ACR911
csendes tag
válasz blakey #69834 üzenetére
Tehát ugyanazt az mkv-t letöltöm, és lejátszom a TV-n, vagy lejátszom a médialejátszón, akkor más képet fogok látni akkor is, ha a TV amúgy futtatni tudja az mkv-t??
Vagy mondok még egyet: TV-vel összedugok egy régi HM-et optikai kábelen, és megnézek egy filmet, akkor máshogy fog szólni a hang, mintha egy médialejátszót (amihez HHD van kötve) is hozzákötnék a HM-hez és arról játszanám le ugyanazt a filmet?
Amúgy hol tudom megnézni, hogy a TV-m (LG 60UM7100PLB) milyen bitrátával tud legfeljebb dolgozni? Máshol olvastam valaki Phillips TV-vel beleszaladt, hogy 30-35 mb/s bitrate feletti filmeket a saját beépített szoftverével nem tudott lejátszani. -
ACR911
csendes tag
válasz runner 125 #69812 üzenetére
De amúgy én azt nem értem hogy ha van egy jó TV-d, akkor miért veszel hozzá médialejátszót? Van egy 200 ezres 2019-es TV, 18 ezerért egy külső HDD, rárakom a filmet, és nézem. Miért vennék 85 ezerért egy médialejátszót? Ncore-on a legtöbb jó minőségű tartalom mkv kiterjesztésű, azt meg viszi a TV magától.
-
ACR911
csendes tag
Üdv! Tud valaki linkelni egy általános leírást? Teljesen katyvasz ez amiről itt beszéltek és összefoglaló sincs. Nem tudom mit vegyek, és hogy dugjam össze.
Nekem van egy LG 60UM7100PLB SMART UHD 4K TV-m van. Ha beledugom a pen drive-ot nem a legszebb képet adja. Ha PC-mel összekötöm HDMI-n akkor még jobban akad, mert régi a PC-m.
Van egy házimozi erősítőm, jó régi: Thomson DPL660Ht. Erre az van írva, hogy dts hang a legjobb amit tud. Van hozzá 5 db hangfal meg egy mélynyomó. Optikai kábellel hozzákötöttem a TV-hez, több filmmel próbáltam, de nem ad hangot a mélynyomó. Elvittem szervízbe, ott adott hangot, mert egy médialejátszóra kötötték.
Netről letöltött filmeket néznék, HBO GO-t, Netflixet. Értelmes képet és hangzást szeretnék kicsikarni.
Valaki azt írta SPDIF kimenetes lejátszó kellene ehhez, de azt se tudom ez mit jelent, melyik lejátszó ilyen.
Valaki tud 30-40 ezerért ajánlani készüléket?
Köszönöm előre is! -
ACR911
csendes tag
Sziasztok
TV: LG 60UM7100PLB SMART UHD 4K TV
Házimozi erősítő: Thomson DPL660Ht
A TV 4K-t tud, a házimozi pedig DTS hangot.
Olyan médialejátszót szeretnék venni, ami segít a maximumot kihozni a TV-ből megjelenítés , és a házimoziból hangzás terén.
Jó ár-érték arányú készüléket szeretnék venni. Netről letöltött filmeket néznék vele, esetleg HBO GO-t.
Tudnátok ajánlani készülékeket? Eminent EM7680 esetleg megfelelő lehet? Van esetleg olcsóbb készülék ami jónak számít és a fenti igényeim kielégítheti?
Fontos, hogy tudjon pass throught, azaz engedje át magán a veszteségmentes hangokat.
(Nem értem egyébként, miért nem olyan TV-t árulnak, ami megfelelően képes kezelni a hangokat és a képet is.)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest