- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Uraim!
Jelentem működik a cucc, jön a stabil jel. 50 körüli jel/sec, ami megfelel az előzetes számításaimnak.
Annyira mondogattam, hogy a hardver jó, hogy kiderült, nemjó. 1uF debounce kondit használtam - ez a board nyomógomb jelstabilizálásra és izolálásra lett tervezve. De ide nem jó. A kondit kivágtam, így már stabil.Az enkóder gyárilag tartalmaz erre megoldást.
Köszi a bíztatást és segítséget: vargalex, _q, Gergosz2, weiss, aryes, Janos250
ecaddsell te meg vigyázzá, mer jössz te még fedora topikba.
Olyan nagyon ne örüljetek, mer már a hardver már össze van rakva a kövi projektemhez, ez egy CNC punching machine lesz - nemtomamagyar nevét - arduino vezérléssel.
Énse nagyon örüljek, mer hátha lesz topiktali, akkor az egész banda Vladi kontójára iszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged