- Apple MacBook
- OLED TV topic
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Uraim!
Jelentem működik a cucc, jön a stabil jel. 50 körüli jel/sec, ami megfelel az előzetes számításaimnak.
Annyira mondogattam, hogy a hardver jó, hogy kiderült, nemjó. 1uF debounce kondit használtam - ez a board nyomógomb jelstabilizálásra és izolálásra lett tervezve. De ide nem jó. A kondit kivágtam, így már stabil.Az enkóder gyárilag tartalmaz erre megoldást.
Köszi a bíztatást és segítséget: vargalex, _q, Gergosz2, weiss, aryes, Janos250
ecaddsell te meg vigyázzá, mer jössz te még fedora topikba.
Olyan nagyon ne örüljetek, mer már a hardver már össze van rakva a kövi projektemhez, ez egy CNC punching machine lesz - nemtomamagyar nevét - arduino vezérléssel.
Énse nagyon örüljek, mer hátha lesz topiktali, akkor az egész banda Vladi kontójára iszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest