Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Elég sokban. Mindkettőnek megvan a maga területe. Az analizátor csak digitális jelek értelmezésére képes, de arra igen jól. Van benne néhány protocol, ezért aszerint is ki lehet íratni a jobb oldali képernyő részleten.
Régebben egyszer a címezhető leddel kapcsolatban tettem fel egy képernyő képet, de most nem találom, de a Saleae videója elég jól mutatja. Viszont vigyázni kell, hogy melyik verziójú szoftvert teszed fel, mert a legújabb végleges verziók nem mennek a klónnal. Az eredetivel persze igen.A szkóphoz hasonlóan kell használni, bekötni. Itt is csak belehallgatsz. Szintén elég nagy a bemeneti impedancia, pontosan nem tudom mennyi, de nekem eddig nem okozott gondot.
" Open-drain, open-collector?" Azok kimenetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold