- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #8983 üzenetére
Elég sokban. Mindkettőnek megvan a maga területe. Az analizátor csak digitális jelek értelmezésére képes, de arra igen jól. Van benne néhány protocol, ezért aszerint is ki lehet íratni a jobb oldali képernyő részleten.
Régebben egyszer a címezhető leddel kapcsolatban tettem fel egy képernyő képet, de most nem találom, de a Saleae videója elég jól mutatja. Viszont vigyázni kell, hogy melyik verziójú szoftvert teszed fel, mert a legújabb végleges verziók nem mennek a klónnal. Az eredetivel persze igen.A szkóphoz hasonlóan kell használni, bekötni. Itt is csak belehallgatsz. Szintén elég nagy a bemeneti impedancia, pontosan nem tudom mennyi, de nekem eddig nem okozott gondot.
" Open-drain, open-collector?" Azok kimenetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Max
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Mazda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest