Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hali,
Elővettem megint az Arduino IDE-t hosszú idő után, felraktam a Core-t ESP32-höz, majd fordítom az utolsó programot, hogy minden megy-e még és azt kapom vissza, hogy a tárhely csak 131 KB.
Vmit biztos rosszul állítottam be, alaplapnak a sima "esp32 dev module" van kiválasztva és a 4 mega flash mellé. Emlékeim ha nem csalnak - és tuti nem csalnak -, akkor tuti nem használtam ki 97%-ra a program tárhelyet, ami inkább olyan 480 KB körül mozgott annó.
Mit kell buzerálni rajta, hogy nagyobbra partícionálja? Végig próbáltam a partíció sémákat is, mind 131 KB csupán. Ez így lóf.sz, még a RAM is 300 KB majdnem, mi a fenéért biztosít csak 130KB ROM-ot??
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest