- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #8114 üzenetére
Ok, köszi. Azt keresgéltem, hogy van-e valami egyszerű módja annak, hogy egy szalagon több ledet is egyszerre vezéreljek.
Sejtem, hogy ha definálok egy tömböt, akkor ez kezelhető lehet, de mi van akkor ha én pl egyszerre akarom az első 10 LED-et vezérelni.Azt nézegettem, hogy a fastLED ami most talán népszerűbb LED vezérlő könyvtár. Szerintem ahhoz szerzek valami dokumentációt és azt fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nyaralás topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Elektromos cigaretta 🔞
- Légies iPhone halvány színei
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest