- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itg
tag
válasz
Janos250 #7954 üzenetére
az első verzióban loop-ba raktam a dht.begin(); -t is.
rájöttem, hogy azt elég egyszer, a setup résznél aktiválni, így át is került oda.
de ahogy teszteltem, 1-2x előfordult, hogy hülyeséget mért a DHT, ezért raktam be restartot.a routernek nem lenne szabad, hogy 10 percenként problémát okozzon a csatlakozás, de -mivel már nincs egyéb ötletem- kipróbálom, hogy állandó kapcsolatban legyen. (az első verzióban így is volt, de néha megszakadt a kapcsolat és hiába ellenőriztem, azt írta, hogy csatlakozott, holott nem volt a hálózaton)
az fontos lehet, hogy ezeken a kütyükön kívül 6-15 eszköz van a routeren és soha nem tapasztaltam szakadást.
de köszi, kipróbálom.
(még kipróbálom a 2,4-es csatorna váltást, hátha segít)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest