-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #7348 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Ezek szerint minimális eltérés van, pl.: Wemos tesz rá egy külsö táp csatlakozót is mint ami a lentebb képen látható és 1 reset gombot (ami szemmel látható különbség elsőre). WROOM esetén nincs külső táp csatlakozó, de van egy plusz gomb, gondolom programozható. Szignifikáns külnbség nem nagyon van közöttük. Illeve ide jöhetnek még az OLED kijelzős verziók, ahol már kicsivel nagyobb lábkiosztás vagy egyéb eltérések is felléphetnek.
Arduino-t akartam először a programozási könnyebbség miatt, de mivel ESP32 teljesítményben illetve modulokban is jobb, olcsóbban, így gyorsan tovább is léptem az arduino-n. Köszi a linkeket, valószínűleg ezek közül választok.Tankblock
Neked is köszi az észrevétel. Ha jól értem akkor a képen jelölt külső aksi/táp csatlakozóra érted, hogy fel van cserélve a VCC-GND kivezetés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Thrustmaster t-gt 2 szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest