Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
gyapo11
üzenetére
Szerintem folyamatosan megy a stream függetlenül a tartalmától és a pc oldali szoftver dönti el a 0/1-ekről hogy mit kezd vele - a rajta lévő CY7C68013-ben lévő 8051 mag szerintem nem elégséges szoftveres elemzésre, épp csak az alap I/O funkciók ellátására alkalmas...
Ha aida-val nézed az eszközök > usb eszközök rovatot akkor ott látod majd hogy hogy épül fel, mi miből származik. Dugj sorban a portokra egy felismerhető nevű eszközt, és akkor látod hogy melyik port melyikkel osztozik az erőforrásokon... Egyébként olyat is tapasztaltam már egy notin, hogy a natív portokon xarakodott a saleae, de egy adott hub chippre épülő hubal meg szépen ment - szóval lehet valami kommunikációs időzítési problémák jönnek elő ilyenkor, amin ronthat de akár segíthet is egy köztes pont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold