Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Janos250 és aki ESP-zik:
történt már veletek, hogy a watchdog reboot-ol, mert nincs etetve a Core 0-n?
Task watchdog got triggered. The following tasks did not feed the watchdog in time...
És akkor mutatja mely folyamatok futottak éppen.
Végtelen ciklusban megy egy, ami 100%-ra hajtja valószínűleg az első magot.
Beraktam egy delay(100)-at és most működik.Hogy kellene optimalizálni ezt a folyamatot?
Én eddig azt hittem az RTOS fel is tudja függeszteni az adott folyamatot, hogy cpu időt adjon a többi folyamatnak. Így nem voltam rest bedobálni több folyamatot is ide-oda, bár igaz mindegyik másikban van egy kicsi delay(), még ha mikroszekundumokban mérhető is.
Vagy etetni kéne a watchdog-ot?Amúgy nem gáz, hogy ezeket itt tárgyaljuk ki? Engem nem zavar, de nem tudom azoknak zavaró-e, akik a vanilla Arduino-n dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest