-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
Rá van szitázva az elektronikára hátul. Ide tudnám ráforrasztani, csak ez mint utolsó utáni megoldásként jelenik meg nálam.
Igen, igen, nincs felirat a csatlakozón, vagyis hogy "J3", de ez csak az a csati azonosítója lehet, de, hogy hol a "J2" és "J1" azt nem látom. Ez egy olyan verzió lehet (rá is van írva, hogy xxxxxx_v3), hogy konkrétan ilyent nem is találtam még úgy sem, hogy csak kép van róla. A chipre írt típust is egy helyen találtam meg, azt is fórumon (külföldi) és ott a srác azt kérdezte a nagyérdeműtöl, hogy a hatból bekötött négyet és mirw való a maradék kettő. Tehát chipre, nyára szitázott felirat alapján én legalábbis nem találtam semmit, és ugye az Arduino-s projektnél az ujjlenyomat olvasó közvetlenül csatlakozik magára az Uno-ra, de én meg a képen látszódó módon olyan kábelt kaptam hozzá, hogy mind a két végén gyorscsatlakozó van.
Most vagy van átalakító - tudom, le lehet vágni a csatlakozót és a vezetékek végét rákendácsolni az Arduino-ra, de szerintem a fejlesztők nem így gondolták - vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest