-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy erősen csak érinti magát az Arduino témát, de hátha...
Valaki le tudta fordítani magának a Bossa feltöltő program Arduino DUE kompatibilis verzióját Windowsra? Ubuntura sikerült már összehoznom, működik is tökéletesen, a Win verzióval viszont napok óta küzdök de nem sikerül összehoznom - ha valakinek már sikerült, akkor jó lenne ha meg tudnánk konzultálni hogy mit rontok el...
Esetleg akad bármi más GUI-s program, amivel Arduino IDE nélkül lehet feltölteni a DUE-ra a firmware-t? Tudom hogy az IDE alatt ott van a bossac.exe - legrosszabb esetben ez marad - de jobban örülnék egy grafikus felületnek hosszútávon...
Előre is köszönöm, ha valaki valamivel előrébb tudja mozdítani a projektemet! Egyelőre nem kezdtem el idemásolgatni a kimeneti logokat, módosításaimat/próbálkozásaimat amivel a semminél már jóval előbbre jutottam mert nem akartam elárasztani a dologgal a topikot. Ha volna valaki aki tud segíteni a témában akkor leírom hogy eddig meddig jutottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest