-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß #22871 üzenetére
Ameddig én jutottam társasházi kapu RFID ügyében Arduinoval:
Alis olvasóval simán olvasható Arduinoval a kódja.Egyszer le is írtam, hogyan.
De pár dollárért kapható olyan USB-s eszköz, ami "klaviatúrának" hiteti el magát (HID), és ha közelítesz hozzá, beviszi a kódot
Elvileg - a net szerint - az írható eszközökbe beírható a kód ugyanezzel az Arduinos eszközzel.
Az írásig nem jutottam, mert közben kiderült, hogy a társasházi kapubeléptetők zöme Codefone rendszerű, és ehhez kb. 3 perc megtanulni, hogyan lehet a 150 Ft-ért megvásárolt eszközt beregisztrálni.
Elzavartuk a telefonszerelőt a francba, azóta én csinálom szívességből a házbelieknek a beregisztrálást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Anime filmek és sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest