Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
Janos250
üzenetére
Kozben tortent elorelepes: ha ESP32 board-okbol valasztom ki az Arduino Nano ESP32-t akkor lefordul, de nincs debug. Ha Arduino Boardok kozul valasztom ki, akkor egy csomo error-t ir ki a warningok miatt az ArduCam library-ra. pl ez miatt: -Wno-error=unused-variable
Lehet modositani a platform.txt-t?Esetleg hasznalom az altalanos ESP32-t es akkor nem hasznalom a debug-ot ...
"Lehet, csak újabb verzióval kellene fordítani, azaz az Arduino keretrendszer újabb verzióját használni!"
Hm, hogyan tudom upgradelni?
Mas problema. Eredeti Arduino Nano ESP32-ot hasznalva nem mukodik a soros port. Nem ertem. Ha mindenfele szinben villog a mikrokontroller LED-je, akkor nincs soros port a Windows alatt, ha dupla reset gomb megnyomasaval csak zolden, akkor fel tudom tolteni a firmware-t, de nem mukodik a mikrokontroller.
NAGYON furcsa, mert egy klon Lilygo ESP32-vel nem volt ilyen keveres, egybol mukodott feltoltes utan a soros port, igaz - linux alatt probaltam. Most Windows alatt nem mukodik. Azt hiszem, telepithetek linuxot kiprobalni hogy ott mukodik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold