- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fchris82 #21301 üzenetére
Szia!
A beépülő tetőterünkben hasonlót csináltam. Ott mondjuk annyi volt a jó adottság, hogy az elosztószekrénytől csak a mosdó volt viszonylag messze.
Én nem babráltam egyedi fali kapcsolókkal. A használt szerelvénycsalád vakfedelének (majdnem annyiba került darabja, mint a kapcsolóknak
) hátuljára felragasztottam TP223 touch sensort. Ez sima digitális jelet ad. Azért nem akartam egyedi busszal elbonyolítani, mert ha egy villám elviszi az összes kapcsolót, akkor szívás azon hajtani, hogy mindet lecseréljem, mert addig nincs kapcsolható világítás. Ebből a szenzorból 20db 1500Ft, bármennyit tarthatok tartalékban. Vagy ha elköltözünk, nem akarom, hogy az új tulaj, vagy annak szerelője szidja anyámat az egyedi kivitelezéssel.
A kapcsolókhoz 3x0.75 vezetékkel álltam ki. Ez ugyancsak visszafelé kompatibilitás miatt van. Ha egyszer valami okból hagyományos kapcsolókra kell visszaállni, akár váltóra, akár wifis okosra, akkor meglegyen a vezeték.
A vezérlőközpont ESP alapú, ami egy arduino végfokozattal beszélget. Azért dupláztam, mert a logikát az ESP viszi, azon lehetséges hogy kell új firmware, amit OTA fel tudok rá tenni, de közben nem szeretném, hogy a kimenetek villódzanak, vagy elfelejtsék az utolsó állapotukat. Amint az ESP magához tér frissítés után, csak visszakéri a státuszt az atmega chiptől.Amit még nem oldottam meg, az a dimmelés. A legtöbb lámpa GK-ba süllyesztett LED panel. A gyári tápjuk a legalapabb gagyi LED meghajtó amit csak kapni lehet. Ezt valószínűleg kiváltom egy központi táppal, és sok áramgenerátoros kimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged