Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Ezen [link] hogy állítható a 5V/8V/9V/12V kimenet?Nem állhatok meg míg üres lesz az út. Hátam mögé se nézhetek folyamatosan. Hátam mögül másik sávból nasasasszony úgy baxott majdnem telibe, hogy még ő volt felháborodva, hogy mit keresek az úton.
1 autónyi helyen /2 oldalt parkolnak/, ha telibe xarja a szembejövő autós, hogy te szabályosan a savodba vagy és ő megy az út közepén nem mindig sikerül megállni. Autós szerint simán elférek.
Es a rendőr bacsi még engem baxott le, hogy miért álltam meg. Tehát ott rendőr szerint centiznem kell. Tudnék mesélni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Metal topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold