Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
Nem tudom, hogy itt mire gondolsz, az ESP12-vel webes felületről simán lehet ledeket kapcsolni, lehet szenzor adatot olvasni stb. De azt hogy, te Wifin keresztül billentyűzöd be az AT parancsokat, az nem igazán megoldott. Az ESP12-nek van egy firmware-je, vagy AT vagy LUA, de ha mikrokontrollert nézem, akkor a rajta futó programot azt meg kell írni és fel kell rá tölteni. El van különítve a firmware és a futó program. Ha egy olyan programot írsz, ami az GET-tel küldi és fogadja az utasításokat, akkor tudod a kimenetet kapcsolni, de szerintem az nem megoldott, hogy wifi kapcsolaton keresztül küldöd real time a parancsokat. A kérdésből nekem nem derült ki mit is szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold