- Milyen TV-t vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED monitor topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #20628 üzenetére
Van egy cryptobányász projekt, a Helium, ami a LoRa köré épül, átjátszó állomásokat kell otthon üzemeltetni, összekötést létesíteni hasonló eszközökkel, és ezért tokent lehet szerezni. Egy haverom feliratkozott pár ilyen eszközre (mocskos drága egy ilyen
), nem tudom, hogy azóta már átvette-e. Erre a networkre, úgy tudom, fel lehet lépni LoRa eszközökkel, hogy ingyen vagy pénzért, azt nem tudom, de a fent linkelt honlapon van lefedettségi térkép, elég sűrűnek tűnik, hogy vmi komolyabb dologra is lehessen használni előbb-utóbb.
Ismerkedj meg vele, meséld el, mit tudtál meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Battlefield 6
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest