Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Még ismerkedek az Arduino programozással, sikerült beleszaladni egy fél napos szívásba.

Lemaradt két saját függvény végéről a visszatérési érték, az egyik hívta a másikat. (debug infóban volt az érték)
A második loop után totál lefagyott a program. Mindent 10x végignéztem oda-vissza. Átírtam egy csomó stringes részt (mem elfogyásra gyanakodtam), aztán egyszer csak észrevettem, hogy nincs return.Javítás után egyből elkezdett működni.
Egyébként félkész függvények voltak, az átadott adatokkal még nem dolgoztak.Miért siklik félre visszatérési érték nélkül a program? És miért nem mindját az első kör végén fagy le?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold