- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Forrmell.enn
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Még ismerkedek az Arduino programozással, sikerült beleszaladni egy fél napos szívásba.
Lemaradt két saját függvény végéről a visszatérési érték, az egyik hívta a másikat. (debug infóban volt az érték)
A második loop után totál lefagyott a program. Mindent 10x végignéztem oda-vissza. Átírtam egy csomó stringes részt (mem elfogyásra gyanakodtam), aztán egyszer csak észrevettem, hogy nincs return.Javítás után egyből elkezdett működni.
Egyébként félkész függvények voltak, az átadott adatokkal még nem dolgoztak.Miért siklik félre visszatérési érték nélkül a program? És miért nem mindját az első kör végén fagy le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kempingezés és sátrazás
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Magisk
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest