-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
ViZion #19109 üzenetére
igen, de a saját eszközeid nem fogják megkerülni. Ha csinálsz esp alapú cuccokat amiket el akarsz érni (és ha jól értem arról volt szó) azokban nem lesz hardcoded dns, azt fogják használni amit a router ad. Nekem van itthon egy unraid szerverem tele docker konténerekkel, mindegyiknek van egy saját egyszerű dns-e pihole-ban, nagyon jól működik, nem kell IP-ket megjegyeznem soha. Például plex-et úgy érem el, hogy plex.local, de hogy esp alapon maradjunk a topik témájában a wled cuccaimat is úgy érem el, hogy wled-nappali.local wled-muhely.local stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged