- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
+vargalex
Vannak alapból szűrős DNS szerverek, pár napja ezekkel szórakozok, nekem a Cloudflare a leggyorsabb, 1.1.1.3 (alap malware+family+ads), gugli szervert lekörözi folyamatosan, ping-el tesztelve csak, meg feelingre, de az ugye nem releváns.Legtöbb routeren más lehetőség nincs, mert manuálba kellene felvinni a blacklistet... szánalmasak, h ezt nem oldják meg txt vagy akármi feltölthetőséggel.
+daninet:
AdGuard Home van felrakva, egy brutál listával (ca. 300k bejegyzés tiltott), viszont a mobil eszközök megkerülik néha. Szal a saját dns szerverhez force dns is kell, h minden ezt használja. Nálam még a telenor router is gyanús, mintha a beállítások ellenére is feloldana DNS kéréseket a telenoros szerveren (ami kb. semmit nem szűr, köszi Yettel vagy a franctudja, h mi vagy)...
Wifis android sz@rokkal küzdök, de eeehhh... inkább nézzenek poreszt a kölkök, ennyit nem ér.Host file-val azért óvatosan, a túl sok bejegyzés lassíthatja a böngészést eleinte (sztem később a cache kompenzál, vagy más, de eleinte fájós pl. laptopon), több 100k bejegyzésnél compressed listát érdemes felrakni.
Adott gépet védi, ezt viszont nem kerüli megsemmi (amennyire tapasztaltam a sok év host block alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest