Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz Aryes #19106 üzenetére

+vargalex
    Vannak alapból szűrős DNS szerverek, pár napja ezekkel szórakozok, nekem a Cloudflare a leggyorsabb, 1.1.1.3 (alap malware+family+ads), gugli szervert lekörözi folyamatosan, ping-el tesztelve csak, meg feelingre, de az ugye nem releváns.

Legtöbb routeren más lehetőség nincs, mert manuálba kellene felvinni a blacklistet... szánalmasak, h ezt nem oldják meg txt vagy akármi feltölthetőséggel.

+daninet:
    AdGuard Home van felrakva, egy brutál listával (ca. 300k bejegyzés tiltott), viszont a mobil eszközök megkerülik néha. Szal a saját dns szerverhez force dns is kell, h minden ezt használja. Nálam még a telenor router is gyanús, mintha a beállítások ellenére is feloldana DNS kéréseket a telenoros szerveren (ami kb. semmit nem szűr, köszi Yettel vagy a franctudja, h mi vagy)...
    Wifis android sz@rokkal küzdök, de eeehhh... inkább nézzenek poreszt a kölkök, ennyit nem ér. :D

Host file-val azért óvatosan, a túl sok bejegyzés lassíthatja a böngészést eleinte (sztem később a cache kompenzál, vagy más, de eleinte fájós pl. laptopon), több 100k bejegyzésnél compressed listát érdemes felrakni.
    Adott gépet védi, ezt viszont nem kerüli megsemmi (amennyire tapasztaltam a sok év host block alatt).

Új hozzászólás Aktív témák