Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #18252 üzenetére
Ha úgy rendeled, ahogy Aryes írta, az esetek 95 százalékában nem a postán keresztül jön, hanem futár hozza.
Nem mindenütt adható meg a standard, de általában a többi is futárral jön. Ha nem, akkor szívás: Posta küld egy üzenetet, hogy 400 Ft-ot ha átutalsz, hozza a postás. Ha adott idő alatt nem fizeted be, akkor is hozza a postás, de akkor már 800-at fizetsz.
A feladó kifizette az ÁFÁT-t, azzal nem kell foglalkozni, de a Magyar Posta időnként mégis foglalkozik vele, és mégegyszer elkéri az ÁFA-t. Ekkor persze vissza lehet kérni, de általában nem éri meg a macera.
Standarddal kell rendelni, és a problémák megúszva.Lapok?
Pl. most is van itt, aki STM32 bluepillt használ. Régebben én is használtam, szerettem.
https://www.aliexpress.com/item/1005003880238896.htmlÉn meg ezeket használom:
https://www.aliexpress.com/item/1005001636295529.html
Valamivel kétezer Ft fölött vannak, de nagyon sok mindent tudnak.
Sok memória, nagy sebesség, két mag, rengeteg hardver periféria kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest