Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
hát ez is ilyen... igen.. gondolom
jobbik félét vettem aliról ezek kis szilikon kábelek nem azok a merev pvc cuccok.
De tényleg bármelyikőtöket érdekli elpostázom így ahogy van a cuccot. Ez nem egy üzleti projekt, egy kibelezett mikró trafójából akarok ponthegesztőt csinálni, az arduino időzíti majd a hegesztést illetve kellene a rotary enkóder, hogy 0-1000ms között kiválaszthassam mennyi ideig pontheggesszen. A kódot meg tudom írni, de ilyen alapvető egyszerű dolgon nem tudok túllépni, hogy ha ezt összekötöm miért nem jó.
Fel tudok még egy tábla csokit meg egy sört ajánlani fizetségnek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jobbik félét vettem aliról ezek kis szilikon kábelek nem azok a merev pvc cuccok.
ekkold