- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Undoroid #15742 üzenetére
Nyitott kapukat döngetsz.
Pontosan tudom, hogy ott direkt másfél raszter távolság van, ezért írtam, hogy ha nagyon akarod se tudod fordítva rádugni egyik shieldet sem.
Lehet kapni direkt UNO-hoz való shield-alaplapot, sőt, én már csináltam hozzá shieldet meggörbített pinekkel, de kár a fáradságért, ugyanis a NANO ugyanazt a μC-t tartalmazza, minden UNO példaprogram változtatás nélkül fut rajta, viszont az összes kivezetése tökéletesen próbapanel kompatibilis.Úgy érzem, a kalapáccsal elég bensőséges a kapcsolatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest