Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus #15576 üzenetére
Én átálltam, már rég. Amíg nem volt ESP32, addig az STM32 volt a kedvencem. Ugyanúgy Arduino rendszerben használtam, alig kellett valamit módosítani a programokon, mert a driverek - általában - meg vannak írva ugyanúgy rá Arduino alá. A különbség, hogy másik könyvtárból veszi a drivert, de ezt te nem is érzékeled. A nagyon hardver közeli dolgok persze mások. Bár egy ideje már nem használom, mert mindent ESP32-re tértem át több ok miatt: gyorsabb , két valós mag van benne, amíg az egyik foglalkozik valamivel, addig a másik pl. kezelheti a perifériákat, és az Arduinoba való illesztése is jobban sikerült - szerintem - mint az STM32-nek, gyakorlatilag elvétve kell valamit változtatni.
Összefoglalva: én mindenképpen átállnék az STM32-re, de ez mindenkinek a saját döntése kell legyen, hogy ne azt szidja utólag, aki "javasolta". Vagyis nem javasolok semmit, csak azt mondom el, én hogyan csinálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest